Ağlayakta gözden mi olak???

bende hiç anlamış değilim kuzum yaaa bu niye böyle oluyor bende hala var diyorum o testler boşuna çıkmaz bencede

vala bu testlere bebis yoksaa,sozun bittigi yerde oluyorum ben. birde bariz belli.her goren ayni seyi soyluyor. ben kac saat bekletirdim.cizginin yeri bile belli olmazdiii

bilmiyorum gerçekten bende bir şey bu konu hakkında, kızzz yelizzz foto koy dedik yaaa

Oleyyy kalktıı ama isteksizz hergün olurmu aşkım yaa diyo

Yaa kızı gaza getirmeyinn az kaldı bata bekleyelimmmm

çıkmadı mı test sonucun :26::26::26:

Yok kız kadın demişti olmaz diye ama yarın 10 kadar verilir..

Aaa ayşem ya sen demiyormuydun bu gidişle kapılara sığmayacağım diye bende öle olabilirim dediydim

Kızlaaarrr fundanın giymesi gereken certiyerrr

Yelizcim üst üstr yapınca aklın allak bullak olur ki canımm bence yapma azcık sabıırrrr

Ayrıca da benim çok uykum geldi tatlılar yatıyorum ben yarım saat sonra kallkıp yoğurt mayalıycam o zaman gelebilirim en aZından okurum

İyi geceler kızlarr

yaaa ben inanmıyorum yaa inanmak istemiyorum yaniiii sabahki test pozitif akşam ki negatiffff

haydi rastgele

kız sadece foto istedik bir şey demedik ki :26:

Yaa biz mi buyutuyoruz diyorum ama testler ortadaa
Neyse yelizimm senin icinden ne geliyorsa oyle yap.sen uzulursen bizde uzuluruz biliosun

Fundam jelle melle kapatin olayi hadii bakalimm
Benosumm takiliyorummmsen beni ornek alma kendinie.topige bile sigmayiz o zaman kizz

Ayrıca da benim çok uykum geldi tatlılar yatıyorum ben yarım saat sonra kallkıp yoğurt mayalıycam o zaman gelebilirim en aZından okurum

İyi geceler kızlarr

yaaa ben inanmıyorum yaa inanmak istemiyorum yaniiii sabahki test pozitif akşam ki negatiffff

İyi geceler benosummm

Sosyalim ve aysemm beni tek umutlandiran dun aksam yaptigim hassasiyeti duşuk olan test cunku onun o belirsiz cizgisini pembeydi eminiz yanii evdeki herkes emin
Ama tabi ben predictor ilkkez yaptimm bilionuz her testin yanliş sonuc vereni hususi olarak bana denk geliyor
O hassas test bitek pozitif diyebilecegim durumdaydi digerleri icin diyemem daha once de bu oldu cunku
Yarin test yapmiycam diger predictor duruyo ama yapmicam yanii sadece dua ediyorum bian once adet olayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…