Ağlayakta gözden mi olak???

Canim vala bu kadar seyden sonra sana asla test yap demeye yuzum kalmadi ztn. Ama benim icimde bi umut var. Rabbim en hayirlisini nasip etsin hakkina. Sen sakin kendini birakmaa.hepimiz yanindayiz biliyorsun. Dualarimizdasin. Rahat bi uyku cek.yarin ola hayrolaa.
Allah rahatlik versin yelizimmmm

tamam yelizim bekle sen ne zaman istersen o zaman yap kuzu,hayırlısı olsun ama ben hala var diyorum

Valla bende yorum yapamiorum artik
Bekleyip gorecezzzz

Benosum iyi gecelerrr
Kizlar bende kaciorummm.sabah gorusuruzz.optum hepiniziii

iyi geceler canım görüşürüz

bende kaçıyorum kızlar

Sagol aysem canm benimm bu kacinci seferdir hepinizi nasil heyecanlandirdimm sonraa tabii püff

Sosyalimm artik bekleyip gorucezz yoksa da bian once adet olayim da bitsinn evime gidene kadar

Fundam iyi calismalar canommmm

Hepiniz dee iyiki varsiniz kizlarr hepinize iyi gecelerr

iyi geceleeeeeerrrr
kızlar biz kocişle kahvaltı yaptıktan sonra dışarı bi çıktık eve girdiğimizde saat 23.30 du
ayşemm ben senin oğluşunun o göbişini yerim maşallah tosunumuza
yelizim yaptığın ikinci testte çizgiyi bende gördüm ama anlamadım ki niye böyle oluyor sen yine de sıkma canını biz hep yanındayız ve o bebiş buraya gelecek
benoşum sen kilo konusunda beni örnek al bak ben alacağım yerde veriyorum bile
fundoşum,sosyalim sizler nasılsınız

Benaycan sosyalim tebrik ediyorum canlarm duyduğum da çok sevindim yelizm inş. Gelmiştir minigin sirayla dizilecksnz demiştim hayirlisi olsn inşallah fundam sende ardina verirsen inş.cnm ...

Bugün ciktm. rabbim büyük dert keder vermsn geçecek biliyorum ama ateş düştüğü yeri yakyr iste. Düştü yuregime kor.( benim minigim meleğim gördüm ( oğlum olackmis..
hastane hastane surundk bebeğim yasadigi için heyet toplanıp karar veriyrmus ve devlet Dr larin elinden imza yetkisini aliyor nisan ayina gün veriyrlardi capadan bezmialeme gittik minigimin kalbi durmustu ( Cerrahpaşa da herşey bitti...nasil gececek bilmyrm...Rabbimin bildiği var elbet...

Allaha emanet olun canlarm iyi olunca gelicm....elbet toparlanicm ama öyle gucsuzum ki ( hic gecmicek gibi geliyor. sizi çok seviyorum melek yürekli dostlarım. İnaniyorumki dualariniz sayesinde de rahat acisiz geçti Doğumum ( ona bisey olmasaydı da parcalasalardi beni.allahim affetsin ondan gelen herşeye şükür
Herşey bizim için hakkimizda herşeyin hayirlisi olsun

Benaycan sosyalim tebrik ediyorum canlarm duyduğum da çok sevindim yelizm inş. Gelmiştir minigin sirayla dizilecksnz demiştim hayirlisi olsn inşallah fundam sende ardina verirsen inş.cnm ...

Ahhh Sedamm Ahh.. yüreği kocaman arkadaşım.. kendi derdi arasında bizide unutmayan arkadaşım
Öncelikle Rabbim sana sabır versin canım.. yaşamış oldukların o kadar üzücü bi durum ki.. en az bizlerinde senin kadar canı acıdı.. senin miniğin cennete gitti.. senin hep şefaatçin olacak canım.. bunda da vardır bi hayır.. belki böle olmasa daha kötü şeyler yaşayacaktın bilinmez..

Sen gerçekten güçlü bi kadınsın.. o kadar güzel belirtmişsin ki sizin dualarınız sayesinde kolay bi doğum oldu diye inan içimi dağladın biz senin ve bebeğin için duamızı hiç eksik etmedik ki ...
Fundam sayesinde senden iyi haberler gelince mutlu olduk.. geleceksin aramıza hemde hiç olmadığı kadar iyi ve bebeğin yine gelecek annesine.. onu inşAllah uzun süre bekletmeyecek..

Asıl sen kendine iyi bak canım.. buraya gelmek belki canını acıtıyordur ama bizleri yalnız bırakma yokluğun belli oluyor çünkü.. kendine çok dikkat et.. Rabbim sana güç ve sabır versin bi daha böle bi acı yaşatmasın canım

sedommmmm canımmmm beraber dizilcezzzz beraber bekliycez miniğimizi
sen çok özel bi annesin bitanemmm

Kuzumm sedosumm
Ne soyleyecegini insan bilemiyo kelimeler bitiyo inan.. yazini okurken icim parçalandı ama Allah kuluna kaldiramayacagi derdi vermezmis sen cok guclu bi insansin canimmm beelki ben yada baska biri olsa bu kdr guclu olmazdi..Allahim gosterdigin her uzuntu icin o kdr mutluluk versin inan cok dua ettim eger minigin cenette gidecekse de Rabbim acini uzuntunu dindirsin diye
Hemen toparlayacaksin biliyorum cnmm zaman unuttrmayack ama hafifletecek bu aciyi öbur dunyada minigin melegin şefaatçin olacak cnm..
Allahimin kudreti senin gucun ve dualarimizla yaran iyilesecek inss kuzum benmm
Aramiza cabuk dönersin inss cnmm Allah yardimcin olsun bu acilari yasatmasinn bi daha güzel gunler yakin canimmm...seni cok seviyoruz..Rabbim sana hayirli saglikli bir evlat nasip etsinn insss.

sedamm senin kocaman bi yüreğin var, sabah uyanıpta face ye gelen mesajını görünce içim cız etti. sen hala bizi mi düşünüyosun. meleğin seni bekliyo, sana kavuşacağı günü. sadece geçici bi süreliğine ayrıldı annesinden o hala senin meleğin. inşallah bu acıyı sana unutturacak bebeğin bi an önce gelir annesine. söyleyecek söz bulamıyorum. sen çok güçlüsün. Allahın sevdiği kulusun. umarım bi an önce toparlanır eskisi gibi aramıza dönersin. Seni çok seviyoruz..

Kizlarrr gunaydin sedosumu gorunce direkt yazdım. .
Herkes nasill

sedoşummm hoş geldin, çok çok geçmiş olsun , Rabbim bir daha aynı acıları sana yaşatmasın...
Oğlunun bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş kuzum , verende Allah alanda Allah güçlü ol sedoşum tabi ki bebeklerin olacak tabi ki çok mutlu olacaksın, zaman geçsin unutmasan bile acıların hafifleyecek, dualarımız hep seninleydi şu andada seninle , bu kara günlerin bir an önce geçsin yine beraber olalım seni çok özlüyoruz ve çok seviyoruz , birbirimizi görmesekte aramızda öyle güçlü bağlar oluşmuş ki her zaman yanınızdayız, Rabbim tekrar güç kuvvet ve sabır versin...

Canlarr yoldayim tel cekmiyo ..
Yelizim inss guzel bi haber okurumm bugun
Benosum gozum sende sonucun cikacakti güzel artmistrrr kuzum
Fundosum cnmm lizimmmm
Ya kizlar bu arada cikmadn yazayim dun akinti geldi yumurta aki gibi degil dahaa berrak ama cok ta uzayan bi akinti gibi degildi acaba yum gunummuydu dun calisma olmadi bi onceki gun olmustu :26:
11.gun bugun

iyiyiz fatmam sende kahvaltı yapıp geliyorum dedin gece gelmişsin, ne uzun kahvaltıymış bacım

Kizlarrr gunaydin sedosumu gorunce direkt yazdım. .
Herkes nasill

günaydın canım hoş geldin

twinimmm yaklaştığını gösteriyor o akıntı
bugünde olsun çalışma bigün arayla dene bence
bizimde dün oldu çalışma 3 gün üstüste pert olduk
iyide değilmiş üstüste dr. haftada iki takip yapmayın demişti
olmazsa bidahakli aya öle yapacam

Kuzum evet ust uste hem yoruyo hmde malum sposlar gucsuzlesiyoo.
Bizde oyle yaparız cnmm en iyisi bi gun arayla elbet tutturucaz fundosum..

keşke seldamla aynı ay hamiş kalsammmm

kızlar bizim işyeri camlarını kırmış şu tehdit eden adam
çok korkunç bi halde temperli cam ya kırılmamış ama buzgibi dağılmış kocaman camlar her biri 5 m2 filan yani dev gibi camlar mahvoldu film giydirilmişler filanda var ne pislik insan yaa
eşime söledim tırstı dikkat et eve git bırak diyoo

twinim bugünde olsun çalışma, 1 saat öncesinde kahveyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…