Ayy ben de ikiz istiommmm ama ikizi olanlarin yaninda soyleyincee lafini geri all allah korusun de falan diolarr cok zormuss
31 mart falan olur sanirim canmm benim bat
Ben evde oldugumu soylemis miydimuzandim her an uyuyabilirim
ayyy inşallah hiç eyvah dememmm
Allahım verir inşallah hayırlı bir evlatta olur iki tane birdende
kahveyi çaktırmadan ver yelizim bilmesin bak adam atmış fırçasını
kızlar nisanda hamiş olabiliriz içime öle doğuyoo
Bi kac gun iciversinlerr kahveyihizlansin kahramanlar
Icimden geldi yaptim dersin sonrada illa herseyi soylemen gerkmiyor
Ikiz isteyenler lafim size gebelik cok degisik bi duyguymus ve Rabbim onu biz kadinlara vermis, gebe olan kadinlara sordugunuz zaman hareketlerini hissetmek tekme yemek falan cok degisik geliyormus cok hoslarina gidiyormus o yuzden tekrar tekrar hamile kalmak istiyorlarmis eger ikiz gebelik olursa tekrardan hamile kalmayi dusunemeyeceginiz i in gebe kadinlad genelde tek bebek istiyorlarmis sacma apan bi cumle olabilir yataktan yaziyorum bu cumleleri cunku
Ikiz isteyenler lafim size gebelik cok degisik bi duyguymus ve Rabbim onu biz kadinlara vermis, gebe olan kadinlara sordugunuz zaman hareketlerini hissetmek tekme yemek falan cok degisik geliyormus cok hoslarina gidiyormus o yuzden tekrar tekrar hamile kalmak istiyorlarmis eger ikiz gebelik olursa tekrardan hamile kalmayi dusunemeyeceginiz i in gebe kadinlad genelde tek bebek istiyorlarmis sacma apan bi cumle olabilir yataktan yaziyorum bu cumleleri cunku
inşallah keseyi görürsün sosyalimmmmmm
bencede yapmayalım sosyalim olduysa oldu artık hiç kasamam kendimi
kız beğenmeyendemi var hastaneyi ben kimden duydumsa bidaha doğursam bidaha oraya giderim diyolar
du bakalım bu ne dicek
kız istanbulu terkedip gidecen haaa doğumdan sonramı olur ne zaman başvuruyonuz komşuuu
Kızlar yine kaynatmissnz valla
Anamfatmamiza ne oldu yaa kuzum acaba kilo alamamisyla bi alakasi var mi :26:
Sosyalimm sagol cnm amin kuzum cumartesi keseyi mi gircksnz pit pitlari peki
Fundos bncede bugun yapmayin artik adam bikti kuzuminsanin icinden gelmiyo artik yaa ..
Yelizim kuzum evine don valla ohh.kocan tek mi kaliyo .
Benosumm kuzum hadi bakalim randevu almissinz pit pitlar icin erken mine zmn duyarsnz ..
Kizlarr bnde dun uyumusum kalmisim oyle guya 2 gibi kalkip dus alicktm alarmi kapatip uyumusum gozumu bi actim 4 kalktmuyuyamdm daha sabah okula gitmek olmasa cok rahat ama .. kahvede icirdim dun benimkine
canım kivi benimle alakalı bir şey kanımda pıhtılaşma olduğu için hergün cıvıtması için 1 tane kivi yiyorum, ananasta bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş rahime , ben yumurtladığım günden bugüne kadar günde 1 dilim yiyorum canım
Ayy sosyalimm insallahhhh
Gerci sizde de cekemedik kiii en bastaa :26: sedomm da gelirr hayirlisiylaa topluca cekerizz
Merhamett dimiii ben de aynini dusunmusum bakk fundoslaa ama yazmadimm dizilere bile ozenir oldukk
Kizz icircem de benimki dicek gene basladin mii hesap kitap işinee
Ne bilim kız serviste dedilerdi
Kız gidelim çok zor oluyo böle.. Ne zaman olacağı belli olmaz inşAllah doğum öncesi olurda onun derdinden kurtulurum
Canımm bilmiyorum ki yarın akşam evden uzun uzun yazarım size
Bende güyaa yiycem hiç aklıma gelmiyo
Bu arada demek senin pipili he inşAllah bakalım ne çıkacak
Kıızz çaktırmadan götür ama ona biraz acı yapıcan
Benayi oturmadim ama kiz batardiye korktum su a otururdumdedimminderi kaldirdim bicak cikti
Fundos kahve yasak degil mi
Pipi mii oluyo yaniii
Ayy sagol canm insallah rastgelir bu ay
Su yelize soyleyinYazmisim gordun muuu
Kizz sen iliski gunu degill ovulasyonu yazmisinn 11-15 dedigin iliski icin mii
Benayi oturmadim ama kiz batardiye korktum su a otururdumdedimminderi kaldirdim bicak cikti
Fundos kahve yasak degil mi
Fundos bicak makas testi vardi ya dun benay soylemisti esime yaptirdim bicak cikti
Benayim dedigin gibi hayirlisi olsun kiz yada erkek farketmez
Kafein bu surecte zarar verir bayana o yuzden icmesin dedim sende sakin icme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?