Su yelize soyleyin11 15 gunlerin arasi kuvvetle muhtemel yumurtlaman bugu lere yogunlasmasini soyleyin beni dinlemiyorda
Ay evet yelizimyazmissin gormemisim
yelize 100 defa soyledik ama dinlemiyor ki sen dinliyorsun diye sana soyledim kuzucukızzz türk kahvesi amaaa hem hiç içmiyorum ne zamandır aman yelize sen s.... içme deseneee benim kahveme karışana kadar
kız du bakalım tutucakmı bu testtt gönlünden geçen ne sosyalim
ayşemin temizliği bitmedi heralde halaaa
sedomda hiç girmiyor yaaa
Haaaa yazdim tabiii
Ben dee oyle dediydimmmm
yelize 100 defa soyledik ama dinlemiyor ki sen dinliyorsun diye sana soyledim kuzucu
Yelizz bak arkadaslara kotu ornek oluyorsun hemen birakiyorsun o zikkimi
Gonlumden hic bir sey gecmiyor fundosum hayirlisi bakalim
ben çok sıkıldımmmmmmm :26:
Ah birakabilsemm :26: bu konuda yorum yapmak istemiyorumm tiryaki biri gelsinn o beni anlarr
Bende iki saattir sobayi yakmaya calisiyorum annem evde yokk soba yanmiyorr delircemm
Benayim dedigin gibi hayirlisi olsun kiz yada erkek farketmez
Kafein bu surecte zarar verir bayana o yuzden icmesin dedim sende sakin icme
Aysemin temizligi gec biter
Sedosumda az toparlasin gelir yine
Ohhh mis gibi olmuştur iyi olmuş senin için..Canlarim geldimmm.
Kadin hala calisiyorrraz once banyoyu temizliyordu bi bakayim dedim. Kuvete girmis dusakabinide kapatmis. Kuveti bi ciflemesi varr. Masallah dedimm. Cok begendim vala bu seferr. Muhabbetide tatli. Esini anlatti biraz. Vurdumduymazmis. Hersey bana bakio evde dedi uzuldum kadinaa.birde 5 yasinda oglu varmiss halimize binlerce sukur kizlarr
Bu arada fatma iyiymss. Cok sevindimmm. Ins birdaha sancisi olmazzz
Yelocan sende hosgeldinn.
Bu arada sosyalimm artik tekmelerini hissediyorum:)
Fundos bu aksam calisma yok mu simdii
Benosssss
Aynen öyle canım
Zaten ben kahve hiç içmem normalde çayıda sevmiyordum bahanem oldu
Kıızz fundaa bizim kadının özel muayene olursa 80 miş ücreti eşime öle demişler
Canlarim geldimmm.
Kadin hala calisiyorrraz once banyoyu temizliyordu bi bakayim dedim. Kuvete girmis dusakabinide kapatmis. Kuveti bi ciflemesi varr. Masallah dedimm. Cok begendim vala bu seferr. Muhabbetide tatli. Esini anlatti biraz. Vurdumduymazmis. Hersey bana bakio evde dedi uzuldum kadinaa.birde 5 yasinda oglu varmiss halimize binlerce sukur kizlarr
Benosssss
Kizlarr yaa pat diye ciktim
Annemlere geldik aniden gelisti hazirlan cik derken yazamadim
Sonra yine gelirim meleklerim
zaten inatçı sinirli insanların elinden soba yanmaz derlerrrrrrr
bebiş için bırakmalısın yelizim erkeğin içmesi değilde kadının içmesi çok etkiliyor bak hele sen çok içiyosun miniğin için azalttt
Canlarim geldimmm.
Benosssss
tamam twinimmmm meleklermiii
Birakabilsem yok canim hersey senin elinde iradenebagli soba deme bana nefret ediyorum sobadanAh birakabilsemm :26: bu konuda yorum yapmak istemiyorumm tiryaki biri gelsinn o beni anlarr
Bende iki saattir sobayi yakmaya calisiyorum annem evde yokk soba yanmiyorr delircemm
Oyy yerim ben onu kuzucuk tatli minnos masallah, Allaha cok sukur binlerce sukur uzuldum simdi kadina Allah guc kuvvet versinki calisip evine ekmek gotursun kadinCanlarim geldimmm.
Benosssss
Kizlarr yaa pat diye ciktim
Annemlere geldik aniden gelisti hazirlan cik derken yazamadim
Sonra yine gelirim meleklerim
Kendimi boyle daha sexy hissediyorum dekocişim aradı işi erken bitmiş beni almaya geliyooo
trav... sesin düzelmedimi hala diyooo
Kendimi boyle daha sexy hissediyorum de
Bala karabirer karistirip yedin mi o gecirir derleriğrençsinnn der kesinnnn
kızlar yalnız bu gıcık öksürükte geçmiyo naptımsa iki kelime konuşuyom sonra gıcık tutuyo çok utanıyorum bugüğn görüşmede çok utandımmm
bide öksürdükçe korkuyorum minnoşum varsa zarar görür diye
Bala karabirer karistirip yedin mi o gecirir derler
o nasıl oluyomuş kızzzzzzzzzzzzzzzzz: özel muayene ne demekkk ayol hep orda bakıyo ne özeliiii
ayşem kadını mahvettin kızzz acımasız ev sahibiiii
ayy birde incelemişşşşşşş beğenmişşş
ayyy yazıkkk kızzzzbak şimdi üzüldüm günahı ne bu kadının değilmi daha gencecik Allaha bin şükürrrrr ayşemmmm
tertemiz oldu ha ev ohhhhh
tekmemiii oyyy minik pipisini ham yaptığımmmmm
yokkkkkkk ne çalışmasıııı bu bahsi kapatalım lütfennnn
Hahhhayytt nasil da yaktimm sonundaaa
Biliyorum fundamm biliyorumm amaa benim esekligim isteee :26:
Aysemm sen de hos geldinn.Ee nasil biseymiss hissetmek neye benziyoo masallahh pipilii kuzumuzaa Nazar
Haa meleklerr hımmm :26: olsa olsa ayşe ustune alinmali bu kelimeyii ben şahsenn hiç alınmadımm
iğrençsinnn der kesinnnn
kızlar yalnız bu gıcık öksürükte geçmiyo naptımsa iki kelime konuşuyom sonra gıcık tutuyo çok utanıyorum bugüğn görüşmede çok utandımmm
bide öksürdükçe korkuyorum minnoşum varsa zarar görür diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?