Sorma yaa bende öle sedim o nasıl oluyomuş iki alete bakınca özel mi oluyo ya da özel olunca daha mı çok ilgileniyo
Kıızz kendini ve bbeğini düşün içme artık şunzıkkımı..
üstüne alınmadın mı
Kızz bende karnımı tutuyorum istem dışı
Bilinçaltı mı ne
Senin ki faranjit olmasin guloooyok anam yok neler yaptım neler
alerjik heralde geçen yılda böle oldu ilacım vardı içiyorum ama inşallah bişey yapmaz :26:
kız ciddimisin hamileleremi o fiyata bakıyor yani analamdımkiii
iki alet nekiiii o nerden çıktı yaaa şimdiiii
ayy bende tutardım heralde valla hamiş olsam minik bi pirinç tanesi var ordaaa sen diyon ya
Birakabilsem yok canim hersey senin elinde iradenebagli soba deme bana nefret ediyorum sobadan
Oyy yerim ben onu kuzucuk tatli minnos masallah, Allaha cok sukur binlerce sukur uzuldum simdi kadina Allah guc kuvvet versinki calisip evine ekmek gotursun kadin
Gorusuruz twincan yaz biz burdayiz nasil olsa
iğrençsinnn der kesinnnn
kızlar yalnız bu gıcık öksürükte geçmiyo naptımsa iki kelime konuşuyom sonra gıcık tutuyo çok utanıyorum bugüğn görüşmede çok utandımmm
bide öksürdükçe korkuyorum minnoşum varsa zarar görür diye
Sorma yaa bende öle sedim o nasıl oluyomuş iki alete bakınca özel mi oluyo ya da özel olunca daha mı çok ilgileniyo
Kıızz kendini ve bbeğini düşün içme artık şunzıkkımı..
üstüne alınmadın mı
Kızz bende karnımı tutuyorum istem dışı
Bilinçaltı mı ne
yeliz kızzz şimdi ne güzel yanıyodur sobaaaa ohhhhh
güzeller ben ufaktan kaçtımmmm
Sosyalim lizim yazdı aşı aolmuş bugün eşide izinliymiş araba sakmışlar
Korkmustur kiz kizina gecer diye aman bosver yatar dinlenirsinarkadaş aradı bize çaya gelceklermişşş sesimi duyunca vazgeçtiii
küçük kızı var 1,5 yaşında ona geçer diye kırktu heralde sen hastasın sesin iyi gelmiyo kalsın dedii
Kizim kim kizBen geldiiimm yemek yedik oturdum. Çok yedim midem bulandı
Kizim aşı mı olmuş.. Geçmiş olsunn
Saka yaptim kiz anladim, bende tablette yazmaya alisamadim bi turluAaa ne yazmışım.. Teldealisamadim hızlı yazıyorum ya bakmıyorum ne yazdığıma lizim ohani aşı olmuş ya şaşırdım ne aşısı diye
Ben normalde f klavye kullanıyorum tel Q klavye ya çok zorlanıyorum
Ben dee yemek yedim cay koyduk sulumani bekliozz
Yalniz gecen haftaa once sedonun haberi zatenn inanilmaz kotuydumm sonra gecen bolumu izledim uzerine hayatim karardi uyuyamadim gece oyle bi agirlik cokmustu yanii
O cihangirin hali neydi yaa
Hosgeldin aysemm yaa kendini az yorsaydin kuzu kalan kalsaydi, hayirlisi canim insallah bekleyen herkes bu duyguyu taxsin Rabbim nasip eder bizlerede insallahbende geldim kizlarrrr.
yaa basima bi agri girdi. kendimden gectim.Allah fatmaya yardim etsin kiz surekli bas agrisi cekiyor
o fundosnerde bana hain kadin demisskiz ben kadin varken bile yine yapiorum isimi. hic durmadim zaten. cok yorulmusum hem kadin temizlik yaparken ben oturunca kendimi tuhaf hissediorumm.
esim zaten geldi guluyor yamulmussun diyo. kadin oturdu sen calistin galiba diyo
bu arada gecmisi cok hizli okudummm. sizde insallahh bebisinizin tekmelerini hissedersinizzzz.hatta tekmelerden uyuyamazsiniz insallah
Ayy bu kitabi okuyan hamile kaliyor biz bu au bitirdik bu kitabi benosla darisi basina kiz bakarsin buda bizim totemimiz olur
Cihangire bende agladim ya nzsil yapmid ama rolunu bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?