Ağlayakta gözden mi olak???

yeliz kızzz şimdi ne güzel yanıyodur sobaaaa ohhhhh

güzeller ben ufaktan kaçtımmmm

kız ciddimisin hamileleremi o fiyata bakıyor yani analamdımkiii
iki alet nekiiii o nerden çıktı yaaa şimdiiii
ayy bende tutardım heralde valla hamiş olsam minik bi pirinç tanesi var ordaaa sen diyon ya

kız ciddimisin hamileleremi o fiyata bakıyor yani analamdımkiii
iki alet nekiiii o nerden çıktı yaaa şimdiiii
ayy bende tutardım heralde valla hamiş olsam minik bi pirinç tanesi var ordaaa sen diyon ya

Kız o iki aletle bakma benim yorumum hiç bilmiyorum yarın görcez bakalım ne yapacaklar
Çok saçma geldi bana..

Görüşürüz canım akşama geç kalma

yeliz kızzz şimdi ne güzel yanıyodur sobaaaa ohhhhh

güzeller ben ufaktan kaçtımmmm

Ayy nefret mii kizz ben nerde soba gorsem yanina bi minder atip uzanirim
Fundam bol sol sicak seyler icc yumusar bogazinn bide viks dicem amaa surmek istemeyebilirsinn
Benosumm bu ayki hedeflerimin icinde en azindan azaltmak var :26:
Fundaaa evet aynen oyle canmm bi tarafim kizardi diger yanimi döndüm kitap okuyorum

Sosyalim lizim yazdı aşı aolmuş bugün eşide izinliymiş araba sakmışlar

arkadaş aradı bize çaya gelceklermişşş sesimi duyunca vazgeçtiii
küçük kızı var 1,5 yaşında ona geçer diye kırktu heralde sen hastasın sesin iyi gelmiyo kalsın dedii

Sosyalim lizim yazdı aşı aolmuş bugün eşide izinliymiş araba sakmışlar

Aa ben okumadim demek ki gozumden kacmis yeni araba aldilar mi acaba
arkadaş aradı bize çaya gelceklermişşş sesimi duyunca vazgeçtiii
küçük kızı var 1,5 yaşında ona geçer diye kırktu heralde sen hastasın sesin iyi gelmiyo kalsın dedii
Korkmustur kiz kizina gecer diye aman bosver yatar dinlenirsin

Kız yok faceden yazmış ben sormuştum nerdesirn diyede müsait değildir diye uzatmadım yarın söler alıp almadıklarını

Hee kızz haklı tabii

Ben geldiiimm yemek yedik oturdum. Çok yedim midem bulandı

Kizim aşı mı olmuş.. Geçmiş olsunn

Aaa ne yazmışım.. Telden hızlı hızlı yazıyorum ya bakmıyorum ne yazdığıma lizim o hani aşı olmuş ya şaşırdım ne aşısı diye

Ben normalde f klavye kullanıyorum tel Q klavye ya çok zorlanıyorum

Saka yaptim kiz anladim, bende tablette yazmaya alisamadim bi turlu
Lizimde geldi ama yazamadan gitti

Ben dee yemek yedim cay koyduk sulumani bekliozz
Yalniz gecen haftaa once sedonun haberi zatenn inanilmaz kotuydumm sonra gecen bolumu izledim uzerine hayatim karardi uyuyamadim gece oyle bi agirlik cokmustu yanii
O cihangirin hali neydi yaa

bende geldim kizlarrrr.
yaa basima bi agri girdi. kendimden gectim.Allah fatmaya yardim etsin kiz surekli bas agrisi cekiyor
o fundosnerde bana hain kadin demiss kiz ben kadin varken bile yine yapiorum isimi. hic durmadim zaten. cok yorulmusum hem kadin temizlik yaparken ben oturunca kendimi tuhaf hissediorumm.

esim zaten geldi guluyor yamulmussun diyo. kadin oturdu sen calistin galiba diyo

bu arada gecmisi cok hizli okudummm. sizde insallahh bebisinizin tekmelerini hissedersinizzzz.hatta tekmelerden uyuyamazsiniz insallah

Ben dee yemek yedim cay koyduk sulumani bekliozz
Yalniz gecen haftaa once sedonun haberi zatenn inanilmaz kotuydumm sonra gecen bolumu izledim uzerine hayatim karardi uyuyamadim gece oyle bi agirlik cokmustu yanii
O cihangirin hali neydi yaa

Ayy bu kitabi okuyan hamile kaliyor biz bu au bitirdik bu kitabi benosla darisi basina kiz bakarsin buda bizim totemimiz olur
Cihangire bende agladim ya nzsil yapmid ama rolunu bravo

Hosgeldin aysemm yaa kendini az yorsaydin kuzu kalan kalsaydi, hayirlisi canim insallah bekleyen herkes bu duyguyu taxsin Rabbim nasip eder bizlerede insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…