bende geldim kizlarrrr.
yaa basima bi agri girdi. kendimden gectim.Allah fatmaya yardim etsin kiz surekli bas agrisi cekiyor
o fundosnerde bana hain kadin demisskiz ben kadin varken bile yine yapiorum isimi. hic durmadim zaten. cok yorulmusum hem kadin temizlik yaparken ben oturunca kendimi tuhaf hissediorumm.
esim zaten geldi guluyor yamulmussun diyo. kadin oturdu sen calistin galiba diyo
bu arada gecmisi cok hizli okudummm. sizde insallahh bebisinizin tekmelerini hissedersinizzzz.hatta tekmelerden uyuyamazsiniz insallah
Hosgeldin aysemm yaa kendini az yorsaydin kuzu kalan kalsaydi, hayirlisi canim insallah bekleyen herkes bu duyguyu taxsin Rabbim nasip eder bizlerede insallah
burqnin totemi olacak kiz burdan disari cikarsa bizi timarhaneye kapatirlarHahh bi duyulsun daa kitabin satışları nasil fırlıyo
hosbulduk canimmm kiz ben dayanamiorumm. bi temizlige girisince duramiyorummama bende pek is yok. bunyem zayif. ablam dogumuna 1 gun kala butun evini temizleyip doguma oyle gitmistii oo tam bi temizlik manyagi ben anca onun yamagi olabilirimm
benos ne zaman gidion kontrolee
yeloo sende basla hemen su kitabaafumda sendeee
burqnin totemi olacak kiz burdan disari cikarsa bizi timarhaneye kapatirlar
Ben begenmedim benayim ne yalan soyleyeyim
Ablanada masallah kiz sen oyle olma ne olu ne olmaz dikkatli ol
Bu arada benayim toxoplazma rubella testleri var onu istesene dr dan
Hain ve ruhsuz kadinAman ruhsuz kadın
Hain ve ruhsuz kadin
Sen soyle o anlarO ne kız ben onu okuyamadım bile nasıl diycem
Yelizi bende merak ediyorum bakalim begenecek mi
Bakalım yelizde beğenmezse ki öle gbi geliyo sanırım bende bi problem var
Aaa valla çok iyi etmişsin canım süperr
Kız sosyal sen bitirince yorum yapmadın beğendin mi merak ettim pek beğenmediydinn
Kız ben sabah ne dedim bizlerde bi tuhaflık var eve kadın gelir ama yorulan ne hikmet biz oluruz
Artık ev mis gibi ya oturup dinlenirsin bol bol..
Lizimmmm nasıl oldun canım ?
Kuzu yaa ben yarın gitcem ya bu doktor keseye bakacak başka ne yapar sende ilk muayene nasıldı ?
evet yelizimm.biyerlerimizde kurt var
benayimm ilk muayene cok kisa gecio zaten. karindan bakio iste kesenin boyunu olcuyor. kalp atisi duyulmaya basladiysa onu soyler bide o kadar. bazilarinda erken duyuluyormus. sende duyabilirsin belki. birde kac haftalik oldugunu cikarir. sonrada sana ne yemen gerektigini soyler nelerden uzak durmani birde
Sen soyle o anlarKan testleri kiz bunlar bi virus yada bakteri olabilir vucudunun bunlara bagisikligi olup olmadigini gosteren testler
bende geldim kizlarrrr.
yaa basima bi agri girdi. kendimden gectim.Allah fatmaya yardim etsin kiz surekli bas agrisi cekiyor
o fundosnerde bana hain kadin demisskiz ben kadin varken bile yine yapiorum isimi. hic durmadim zaten. cok yorulmusum hem kadin temizlik yaparken ben oturunca kendimi tuhaf hissediorumm.
esim zaten geldi guluyor yamulmussun diyo. kadin oturdu sen calistin galiba diyo
bu arada gecmisi cok hizli okudummm. sizde insallahh bebisinizin tekmelerini hissedersinizzzz.hatta tekmelerden uyuyamazsiniz insallah
O zaman doktora bi sey deme kuzu haklisin kotu birsey soyler moralin bozulurAyşem saol kuzum test mest yok anlaşılan
Kız doktor sonra sen bunları nerden biliyon sen benden iyi mi bilicen diye kovmasın beni
Malum doktorlar işine karışılmasını sevmezler
Hee bide test istiyoo. Troid,seker,hemogram falan. Birde vitamin yazar sana. Toxoplazma testlerinide bi sonraki muayende isteyebilir.Ayşem saol kuzum test mest yok anlaşılan
Kız doktor sonra sen bunları nerden biliyon sen benden iyi mi bilicen diye kovmasın beni
Malum doktorlar işine karışılmasını sevmezler
Aynen bende kacabilirimUykum geldi ya
Birden yok olursam şaşırmayına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?