Ağlayakta gözden mi olak???

Aaa valla çok iyi etmişsin canım süperr

Kız sosyal sen bitirince yorum yapmadın beğendin mi merak ettim pek beğenmediydinn

Kız ben sabah ne dedim bizlerde bi tuhaflık var eve kadın gelir ama yorulan ne hikmet biz oluruz

Artık ev mis gibi ya oturup dinlenirsin bol bol..

Lizimmmm nasıl oldun canım ?

Kuzu yaa ben yarın gitcem ya bu doktor keseye bakacak başka ne yapar sende ilk muayene nasıldı ?

Hosgeldin aysemm yaa kendini az yorsaydin kuzu kalan kalsaydi, hayirlisi canim insallah bekleyen herkes bu duyguyu taxsin Rabbim nasip eder bizlerede insallah

hosbulduk canimmm kiz ben dayanamiorumm. bi temizlige girisince duramiyorummama bende pek is yok. bunyem zayif. ablam dogumuna 1 gun kala butun evini temizleyip doguma oyle gitmistii oo tam bi temizlik manyagi ben anca onun yamagi olabilirimm

benos ne zaman gidion kontrolee
yeloo sende basla hemen su kitabaa fumda sendeee

Ablanada masallah kiz sen oyle olma ne olu ne olmaz dikkatli ol

Bu arada benayim toxoplazma rubella testleri var onu istesene dr dan

Kuzu yaa ben yarın gitcem ya bu doktor keseye bakacak başka ne yapar sende ilk muayene nasıldı ?

evet yelizimm.biyerlerimizde kurt var
benayimm ilk muayene cok kisa gecio zaten. karindan bakio iste kesenin boyunu olcuyor. kalp atisi duyulmaya basladiysa onu soyler bide o kadar. bazilarinda erken duyuluyormus. sende duyabilirsin belki. birde kac haftalik oldugunu cikarir. sonrada sana ne yemen gerektigini soyler nelerden uzak durmani birde

Sen soyle o anlar Kan testleri kiz bunlar bi virus yada bakteri olabilir vucudunun bunlara bagisikligi olup olmadigini gosteren testler

Ayşem saol kuzum test mest yok anlaşılan
Kız doktor sonra sen bunları nerden biliyon sen benden iyi mi bilicen diye kovmasın beni
Malum doktorlar işine karışılmasını sevmezler

Kizz dinlen barii artikk
Yaa beni de gidince saglam bi temizlik bekliyoo hayatimda hicc yaptirmadim kii simdi kadin gelcekk tamam daa kadin temizligi oylece birakicamm yapicak mii ve o ara ben napicam kestiremiyorum biturlu
Bide benimm perdelerr camlarr ne varsa bastan asagi temizlik gerekiyo valla

Kız doktor sonra sen bunları nerden biliyon sen benden iyi mi bilicen diye kovmasın beni
O zaman doktora bi sey deme kuzu haklisin kotu birsey soyler moralin bozulur

Kizz ben okadar uzun zamandir tarihi roman okuyorum kii gunumuz romani okumayali kac sene olmustur bakalim denicezz

Hee bide test istiyoo. Troid,seker,hemogram falan. Birde vitamin yazar sana. Toxoplazma testlerinide bi sonraki muayende isteyebilir.

Yelizim su anda uzandim ztn. Bacaklarima kramp girio. Yaa kadin temizlik yaparken sende dolaplarini toplarsin cnm. Buzdolabinim icini falan temizlersin. Banyo dolaplarini temizlersin. Zaten dolaplar cok zamanini aliyor. Hem sende bi yandan ince isleri yapinca isler bi gunde bitio. Bugun perdede yikadim ben. Tam gune hepsi rahat rahat yetio cnm. Hem sende hic durmayinca kadinda isini daha iyi yapio.kaytarmaya yuzu olmuo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…