Uykum geldi ya
Birden yok olursam şaşırmayına
Hee bide test istiyoo. Troid,seker,hemogram falan. Birde vitamin yazar sana. Toxoplazma testlerinide bi sonraki muayende isteyebilir.
Yelizim su anda uzandim ztn. Bacaklarima kramp girio. Yaa kadin temizlik yaparken sende dolaplarini toplarsin cnm. Buzdolabinim icini falan temizlersin. Banyo dolaplarini temizlersin. Zaten dolaplar cok zamanini aliyor. Hem sende bi yandan ince isleri yapinca isler bi gunde bitio. Bugun perdede yikadim ben. Tam gune hepsi rahat rahat yetio cnm. Hem sende hic durmayinca kadinda isini daha iyi yapio.kaytarmaya yuzu olmuo.
Aynen bende kacabilirim
Cagir canim 1 gunde bitir isin. Evinde mis gibi olurr.Hee esyuyunn taze hamişlerrrr
Aysemm bakalimm ben de cagircam donustee ama kendim de pert olurum kesin biliom
Cagir canim 1 gunde bitir isin. Evinde mis gibi olurr.
Eve donmene az kaldi kizzzz,esin dort gozle bekliodur simdi:)
Evett patladi garibimm tek basinaa ordaa
Neyseki cok az kaldii,bol bol hasret giderirsinizz
Yelizim bende dus alip yatacamm. Kaydim iyice. Muhtesemide izleyemicemm. Iyi geceler sana canim,yarin gorusmek uzere
Günaydın şeker
Günaydın yoldaşlarımmm
Bizim hafta başında iki gün sistem yoktu akşama kadar yatıştaydık ama saolsun dün geldi tabii işler birikince yoğun bi gün beni bekliyo
Şimdi ben bugün kontrole gidicem ya olaki doktor test mest bişi istedi ben onu nerde yaptırayım illa o hastanede yaptırmak zorundamıyım ?
Siz hamiş arkadaşlarım neyi nerde nasıl yaptırdınız ne kadar fiyat tuttu nasıl oluyo bu işler azıcık deyiverin hele
Artık sorularımız başlıyo bunalabilir siniz
Vay ben duymadım vay ben bilmyorum demek yok
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr
ben gece yine kasık ağrısı ile uyandım eşim bile dedi inliyosun çokmu ağrıyor sarıldı üzüldü adam bu ne yaa diyo 1 ay içinde kaç defa çektin
sabahta yapışkanımsı parlak bi akıntı vardı :44: acaba yumurtladımmı ben kaçırdımmıı
günaydın canım
yumurta akı gibi uzayan mı yoksa yapışkan mı hangisi :26:
yok canım yaa uzayan akıntı geçen hafta çarşmaba gelmiştiibu sabahki parlak yapışkanımsı
ama çok fena ağrı çektim
yumurtlama değildir canım o zaman sakin ol yum gününü falan kaçırmadın
günaydın kızlar
Selam canlarımmmm
Aranıza yeni katıldım aslında uzun süredir vardım da iş başa düşmeyince izleyici olmuştum artık dertlenici konumuna geçiverdim.2 doktora göründüm biri pko var diyor diğeri yok. biri 5 cmlık kistin var diyor digeri önemli degıl :)....
Ne edicem ben derken 3. bir doktor buldum:). Hormon yaptı eşşek gibisin dedi. Kistin var ama 1 ay doğum kontrol kullan geçer dedi geçmezse yarım saatlık bir operasyonla alırım dedi (su kisti olabilirmiş)..
Peki ya bebiş dedim olur mu anlamında..Eşşek gibisin dedik ya dedi.
önce dene bir kaç ay 6 ay normaldir dedi. olmazsa iğne yaparız dedi ne bu hazıra alışmışlık calısın az dedi güldü..Bu doktorda çokmu çatlak çıktı anlamadım ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?