Ağlayakta gözden mi olak???

Uykum geldi ya
Birden yok olursam şaşırmayına

Aynen bende kacabilirim

Hee uyuyunn taze hamişlerrrr
Aysemm bakalimm ben de cagircam donustee ama kendim de pert olurum kesin biliom

Günaydın yoldaşlarımmm

Bizim hafta başında iki gün sistem yoktu akşama kadar yatıştaydık ama saolsun dün geldi tabii işler birikince yoğun bi gün beni bekliyo

Şimdi ben bugün kontrole gidicem ya olaki doktor test mest bişi istedi ben onu nerde yaptırayım illa o hastanede yaptırmak zorundamıyım ?

Siz hamiş arkadaşlarım neyi nerde nasıl yaptırdınız ne kadar fiyat tuttu nasıl oluyo bu işler azıcık deyiverin hele

Artık sorularımız başlıyo bunalabilir siniz
Vay ben duymadım vay ben bilmyorum demek yok

Günaydın kızlarrrrrrrrrrr
ben gece yine kasık ağrısı ile uyandım eşim bile dedi inliyosun çokmu ağrıyor sarıldı üzüldü adam bu ne yaa diyo 1 ay içinde kaç defa çektin
sabahta yapışkanımsı parlak bi akıntı vardı :44: acaba yumurtladımmı ben kaçırdımmıı

günaydın canım kolay gelsin:))

canım burada testler çok pahalı olmuyor biz özel hastanede yaptırabiliyoruz ama orası pahalıdır sen istersen bi dr a sor o seni yönlendirir, eğer devlet hast. doktor iyiyse oda isteyebilir ama konuşman lazım

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....

günaydın canım

yumurta akı gibi uzayan mı yoksa yapışkan mı hangisi :26:

Selam canlarımmmm

Aranıza yeni katıldım aslında uzun süredir vardım da iş başa düşmeyince izleyici olmuştum artık dertlenici konumuna geçiverdim.2 doktora göründüm biri pko var diyor diğeri yok. biri 5 cmlık kistin var diyor digeri önemli degıl :)....

Ne edicem ben derken 3. bir doktor buldum:). Hormon yaptı eşşek gibisin dedi. Kistin var ama 1 ay doğum kontrol kullan geçer dedi geçmezse yarım saatlık bir operasyonla alırım dedi (su kisti olabilirmiş)..
Peki ya bebiş dedim olur mu anlamında..Eşşek gibisin dedik ya dedi
.
önce dene bir kaç ay 6 ay normaldir dedi. olmazsa iğne yaparız dedi ne bu hazıra alışmışlık calısın az dedi güldü..Bu doktorda çokmu çatlak çıktı anlamadım ki.

Günaydın canlarımmm
kolum çok ağrıyo
dün delik deşik ettiler beni zaten kanım yok bisürü kan aldılar yine,akşam tansiyonum düştü dünya çarkıfelek gibi etrafımda döndü
yeni hamişler şimdiden kan yapıcı takviyeye başlayın ilerde sorun oluyo yoksa
benayım ben gittiğim özel hastanede yaptırıyorum kan testlerini 25 lira fark alıyolar
şimdi detaylı ultrason için randevu aldığım hastane hiç ücret almıyo ama muayene ücreti biraz tuzlu :44:

hoşgeldin canım
çok hoş anlatmışsın
bendede pko vardı doğum kontrol hapı kullanıyodum. bıraktıgım ay gittim doktora sol yumurtalık yine doluydu minik minik kistle, o şekilde hamile oldum
sanırım kistler engel değil doktorun dediği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…