Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlarrrrrr.... Cumartesi bat günüm ama ben bugün test alıp yarın sabah yapsam olmaz mı? Meraktan ölüyorummmmmmm

öncelikle hoş geldin, o nasıl doktor ya saçma sapan konuşmuş

öle olsun ozaman bakalım buda tutmazsa bidahaki aya ağrıyı hisseder hissetmez

gün aşırı yada 2 günde 1 e indir mahvoldunuz

geçmiş olsun canım, sonuçların ne zaman çıkacak :26:

öncelikle hoş geldin, o nasıl doktor ya saçma sapan konuşmuş

gün aşırı yada 2 günde 1 e indir mahvoldunuz

geçmiş olsun canım, sonuçların ne zaman çıkacak :26:

bugün öğleden sonra ama yarın alıcak eşim.
sosyalimm sen kana baktırdınmı yine kaç çıktı

varsa çıkar bence çıkmazsa üzülmeyeceksen yap

Üzülmeyeceğim diyememmmmm... Ama kesin çıkar diyorsan bugün eve gitmeden önce testi alayım yarın sabah yapayım ay heyecen yaptım oyyy...

Sen de cumartesi gideceksin he canım.. Bakalım tam kaç hafta kaç günlükmüş yeğen :)))

evet canım kesinleşti, bana çarşamba günü gel keseyi görelim dedi izin alamam diye cumartesi gideyim diyorum bende , sağol canım bu arada

canımm senin daha iyi bilmen lazım, hamilelere kontrolleri için ücretli izin verilmesi zorunludur
bende başlarda hep cumartesi gidiyodum, enayiliğime doymayayım baktım millet sabahtan arayıp hastayım şu işim var bu işim var diyip duruyo artık hafta içi gidiyorum hep. hatta işim bitsede dönmüyorum işe kimsede bişey diyemiyo,dersede kanunu gösteririm
sen hamişsin hiiç yorma kendini cumarteside yatar dinlenirsin

tabi ki üzüleceksin ama abartmaya gerek yok , aslında ben adet gününe göre tahmin edemiyorum tahmini yum gününü bilsen onda daha kesin oluyor istersen adetin geçsin öyle yap canım :26: haftaya cumartesi 5+4 oluruz herhalde canım bakalım dr ne diyecek

Aman da aman kuzumuza bak sen pıtpıtlarını da duyduğunu haber alalım inşallah... Ya canım Bat tan 14 gün öncesinde olmuyor mu yum benim adetlerim düzenlidir hep 34 günde bir olurum bu yüzden şubat'ın 21 ya da 22 sinde yumurtlamışımdır diye düşünüyorum..

canım ben daha iş yerinde kimseye bir şey söylemedim müdürde dahil 1 arkadaşım hariç hamileliğim ilerlerse söylerim şimdilik cumartesi işimi görürüm sonrasında söylerim

sağol canım inşallah bu sefer ki sorunsuz ilerler yum günü kişiden kişiye değişir canım illa adetten 14 gün önce yumurtlayacan diye bş şey söz konusu değil canım

Kızlar birşey daha sorsam size eğer bir bilginiz varsa cevap yazar mısınız?
İlk düşükten sonra sebebi ne olursa olsun bazı doktorlar korunmayı bıraktıktan sonra corasprin içmeyi öneriyormuş çoğu insana.. Yani bu bi önlem mi? Ben de her ihtimale karşı içsem mi? Çok gördüm duydum okudum ne yapsam bilemedim... Yani düşük için testler yaptırmamış insana da veriyormuş doktorlar önlem için mi veriyorlar anlamadım :S

senin pıhtı testlerin normal çıktı bence içmene gerek yok
dün yaptım bir şey çıkmadı canım

biraz daha bekleyeyım diyorum.

sen nasılsın ağrın sıızın var mı canım?

az daha bekle o zaman canım hayırlısı neyse o olsun, ağrım sızım yok canım çok şükür sadece göğüs ağrım var o kadar , diğer hamileliğimde hep karın ağrısı çektim çok şükür bu hamileliğimde bu ağrıdan eser yok inşallah bu iyiye işarettir :26:

Nasılsın bakalım anne adayı heyecan durumları nasıl?

İyiyim canımmm
Heyecanım son sürat devam bugün daha fazla doktora gidicem ya ondan

Kız belkide yolculuk akıntısıdır inşAllah bu kez olur canım benim inşAllah

İşte ondan emin olamadım aynı şeyi yapacaklar ama tonla para vermek zoruma gidiyo nedense bakalım bi ne diyvek benim ki onların devlette yaptırmamız işine gelmez

Hoşgeldiniz.. Sizin doktora hakkat bi tuhafmış
Rabbim hayırlısı ile yez zamanda sizede nasip etsin ?
Yaş kaç kaç yıllık evlisin ?

Kızlarrrrrr.... Cumartesi bat günüm ama ben bugün test alıp yarın sabah yapsam olmaz mı? Meraktan ölüyorummmmmmm

Bencede varsa çıkanlardanım düşüncesindeyim her zaman

Ben 1 gün kala yaptım geç bile kalmışım bi hafta öncede öğrenirmiştim Ama olmadı

Lizimmm geçmiş olsun canımmm
Senin hastane iyimiş 25 lira önemli değil 100 küsürlü olanlarda sıkıntı var vermek istemem yazık günah devlette yapıyo çünkü

araba işini ne yaptınız kuzu :26:

bakıyoruz canım temiz araç bulmak çok zor
dün peugeot 307 baktık bitane herşeyiyle uygundu bize kazasız boyasız değişensiz, el sıkıştılar tam tanıdık biyere gidiyoduk baktırmaya o sırada kocacığımın aklı sonradan geldi telefondan sorguladı 3 kazası varmış 2 si küçük ama biri 2 bin tl lik. vazgeçtik içim gitti aklım o arabada kaldı
honda jazz lara da bakıyoruz, fiesta da bakıyoruz ama ona pek ısınamadı eşim.
siz ne yaptınız?

hayırlısı canım bakalm zaman ne göstereck...

inşallah canım sen kalbıni ferah tut güzel olacak güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…