- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Selam canlarımmmm
Aranıza yeni katıldım aslında uzun süredir vardım da iş başa düşmeyince izleyici olmuştum artık dertlenici konumuna geçiverdim.2 doktora göründüm biri pko var diyor diğeri yok. biri 5 cmlık kistin var diyor digeri önemli degıl :)....
Ne edicem ben derken 3. bir doktor buldum:). Hormon yaptı eşşek gibisin dedi. Kistin var ama 1 ay doğum kontrol kullan geçer dedi geçmezse yarım saatlık bir operasyonla alırım dedi (su kisti olabilirmiş)..
Peki ya bebiş dedim olur mu anlamında..Eşşek gibisin dedik ya dedi.
önce dene bir kaç ay 6 ay normaldir dedi. olmazsa iğne yaparız dedi ne bu hazıra alışmışlık calısın az dedi güldü..Bu doktorda çokmu çatlak çıktı anlamadım ki.
öle olsun ozaman bakalım buda tutmazsa bidahaki aya ağrıyı hisseder hissetmez
Günaydın canlarımmm
kolum çok ağrıyo
dün delik deşik ettiler beni zaten kanım yok bisürü kan aldılar yine,akşam tansiyonum düştü dünya çarkıfelek gibi etrafımda döndü
yeni hamişler şimdiden kan yapıcı takviyeye başlayın ilerde sorun oluyo yoksa
benayım ben gittiğim özel hastanede yaptırıyorum kan testlerini 25 lira fark alıyolar
şimdi detaylı ultrason için randevu aldığım hastane hiç ücret almıyo ama muayene ücreti biraz tuzlu :44:
Kızlarrrrrr.... Cumartesi bat günüm ama ben bugün test alıp yarın sabah yapsam olmaz mı? Meraktan ölüyorummmmmmm
öncelikle hoş geldin, o nasıl doktor ya saçma sapan konuşmuş
gün aşırı yada 2 günde 1 e indir mahvoldunuz
geçmiş olsun canım, sonuçların ne zaman çıkacak :26:
bugün öğleden sonra ama yarın alıcak eşim.
sosyalimm sen kana baktırdınmı yine kaç çıktı
420 çıktı canım dün baktırdım, haftaya cumartesi keseyi görmeye gideceğim inşallah
oohh ohhh maşallah ne dedi doktor artık kimyasal falan olmadığı kesinleşti değilmi
varsa çıkar bence çıkmazsa üzülmeyeceksen yap
evet canım kesinleşti, bana çarşamba günü gel keseyi görelim dedi izin alamam diye cumartesi gideyim diyorum bende , sağol canım bu arada
Üzülmeyeceğim diyememmmmm... Ama kesin çıkar diyorsan bugün eve gitmeden önce testi alayım yarın sabah yapayım ay heyecen yaptım oyyy...
Sen de cumartesi gideceksin he canım.. Bakalım tam kaç hafta kaç günlükmüş yeğen :)))
tabi ki üzüleceksin ama abartmaya gerek yok , aslında ben adet gününe göre tahmin edemiyorum tahmini yum gününü bilsen onda daha kesin oluyor istersen adetin geçsin öyle yap canım :26: haftaya cumartesi 5+4 oluruz herhalde canım bakalım dr ne diyecek
canımm senin daha iyi bilmen lazım, hamilelere kontrolleri için ücretli izin verilmesi zorunludur
bende başlarda hep cumartesi gidiyodum, enayiliğime doymayayım baktım millet sabahtan arayıp hastayım şu işim var bu işim var diyip duruyo artık hafta içi gidiyorum hep. hatta işim bitsede dönmüyorum işe kimsede bişey diyemiyo,dersede kanunu gösteririm
sen hamişsin hiiç yorma kendini cumarteside yatar dinlenirsin
Aman da aman kuzumuza bak sen pıtpıtlarını da duyduğunu haber alalım inşallah... Ya canım Bat tan 14 gün öncesinde olmuyor mu yum benim adetlerim düzenlidir hep 34 günde bir olurum bu yüzden şubat'ın 21 ya da 22 sinde yumurtlamışımdır diye düşünüyorum..
günaydın tablon çok güzel test yaptın mı kuzu
Kızlar birşey daha sorsam size eğer bir bilginiz varsa cevap yazar mısınız?
İlk düşükten sonra sebebi ne olursa olsun bazı doktorlar korunmayı bıraktıktan sonra corasprin içmeyi öneriyormuş çoğu insana.. Yani bu bi önlem mi? Ben de her ihtimale karşı içsem mi? Çok gördüm duydum okudum ne yapsam bilemedim... Yani düşük için testler yaptırmamış insana da veriyormuş doktorlar önlem için mi veriyorlar anlamadım :S
dün yaptım bir şey çıkmadı canım
biraz daha bekleyeyım diyorum.
sen nasılsın ağrın sıızın var mı canım?
Nasılsın bakalım anne adayı heyecan durumları nasıl?
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr
ben gece yine kasık ağrısı ile uyandım eşim bile dedi inliyosun çokmu ağrıyor sarıldı üzüldü adam bu ne yaa diyo 1 ay içinde kaç defa çektin
sabahta yapışkanımsı parlak bi akıntı vardı :44: acaba yumurtladımmı ben kaçırdımmıı
günaydın canım kolay gelsin:))
canım burada testler çok pahalı olmuyor biz özel hastanede yaptırabiliyoruz ama orası pahalıdır sen istersen bi dr a sor o seni yönlendirir, eğer devlet hast. doktor iyiyse oda isteyebilir ama konuşman lazım
Selam canlarımmmm
Aranıza yeni katıldım aslında uzun süredir vardım da iş başa düşmeyince izleyici olmuştum artık dertlenici konumuna geçiverdim.2 doktora göründüm biri pko var diyor diğeri yok. biri 5 cmlık kistin var diyor digeri önemli degıl :)....
Ne edicem ben derken 3. bir doktor buldum:). Hormon yaptı eşşek gibisin dedi. Kistin var ama 1 ay doğum kontrol kullan geçer dedi geçmezse yarım saatlık bir operasyonla alırım dedi (su kisti olabilirmiş)..
Peki ya bebiş dedim olur mu anlamında..Eşşek gibisin dedik ya dedi.
önce dene bir kaç ay 6 ay normaldir dedi. olmazsa iğne yaparız dedi ne bu hazıra alışmışlık calısın az dedi güldü..Bu doktorda çokmu çatlak çıktı anlamadım ki.
Kızlarrrrrr.... Cumartesi bat günüm ama ben bugün test alıp yarın sabah yapsam olmaz mı? Meraktan ölüyorummmmmmm
araba işini ne yaptınız kuzu :26:
senin pıhtı testlerin normal çıktı bence içmene gerek yok
az daha bekle o zaman canım hayırlısı neyse o olsun, ağrım sızım yok canım çok şükür sadece göğüs ağrım var o kadar , diğer hamileliğimde hep karın ağrısı çektim çok şükür bu hamileliğimde bu ağrıdan eser yok inşallah bu iyiye işarettir :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?