Ağlayakta gözden mi olak???

inşallah sende bu ayın sonuna doğru farklı heyecanlar için gideceksin dr a

ben burdayim canim. kizla birlikte bende uymusummm. operek uyandiriyo benii

herkes gitmissss

bugün niye sessiz buralar kiii

ayyyy sosyalimmmm nolurrr öle olsunnnnn bunu şuan okadar çok istiyorumkii ezan okunuyor Allahım duysun sesimiziii
patron aradııı o herif varyaaa mesaj atmış molotof atacam herkes içerdeyken akıllanmadınız demiş dikkat edin diyooo :18::18:
yaa nolur gidim artıkkkk

oyyyyy ayşemmmm ne güzell missss

tipe bakkkk

ben geldim kimse yoktu şimdi geldiniz işte hadi konuşalım
böyle hadi konuşalım diyince de

ne diyosun fundooşş devlet koruma vermiyomu mesaj da delil değil mi
bu işte bi iş var sanki şikayetçide mi olmuyolar

Ayşemmmmmmmmmm :81:
benoş ne heyecanlıdır şimdiiiii ben her dr. gittiğimde bi heyecan basıyor sürekli çişim geliyooo
birde şimdi miniğini görecekler ilk kez o dahada bi başka heyecan yaaaa
şuraya bak daha geçen haftaya kadar benoşta bizim gibi olacakmı olmayacakmı şimdi 1 aylık hamişşş hatta daha fazla
Allahım nolurrr bende haftaya öğrenimmmm
kızlar hastane bana çook yakın gidim bende beklim benoşla kocişini görim hallerini izlim uzaktan

bencede bebişin bi gelsinde sende çık o işten Teksas sanki

böyle hadi konuşalım diyince de

ne diyosun fundooşş devlet koruma vermiyomu mesaj da delil değil mi
bu işte bi iş var sanki şikayetçide mi olmuyolar

kız taa aralıkta başladı mesajlara avukatımız var hemen verdi savcılığa o mesajları ama bişey olmadı hala
bu cam kırmasında kamera kaydı var verildi oda
bakalım ş.dışında patron yarın burda bu gece geliyor
yarın gidicem avukatla tekrar dedi

ayy ben olsam gider tanışırdım çok yakınsa duramazdım yerimde

ayy ben olsam gider tanışırdım çok yakınsa duramazdım yerimde

ayyy evet yaaa dur bende hamiş olırsam yada aynı zamanlarda dr. gidersek o devam ederse buraya randevu saatlerimizi denkleştirelimmm
kızın tayini çıkacak gidecek daha göremedim

5 teydi canım bu arada netim çok yavaş çok geç açılıyor sayfa

aminn insallah fundammm. hep dualarimdasiniz...
yuhh yaaa. birak o isi fundamm. adam tam dengesizzz
ins o isyerinde bu ay son ayin olur fundammmm

bende uzaktan bakardım ki yakın olsa
fundoşumm kızz inşallah haftaya da senin muhabbetini yaparız böyle yeliz twincan ve perican da peşinden geldimi tamamdır topiğimiz nihai amacına ulaşır

ayyy evet yaaa dur bende hamiş olırsam yada aynı zamanlarda dr. gidersek o devam ederse buraya randevu saatlerimizi denkleştirelimmm
kızın tayini çıkacak gidecek daha göremedim

kız siz iyi dayanıyorsunuz biz buradaki kızlarla 2 kere buluştuk

aminn insallah fundammm. hep dualarimdasiniz...
yuhh yaaa. birak o isi fundamm. adam tam dengesizzz
ins o isyerinde bu ay son ayin olur fundammmm

bende uzaktan bakardım ki yakın olsa
fundoşumm kızz inşallah haftaya da senin muhabbetini yaparız böyle yeliz twincan ve perican da peşinden geldimi tamamdır topiğimiz nihai amacına ulaşır

kız siz iyi dayanıyorsunuz biz buradaki kızlarla 2 kere buluştuk

biliyorum ayşemm sağol
kız hemde ne dengesiz adını yazdık google patt resmi çıktı kardeşlerine dava açmış kimliğini sahte çıkartıp köydeki arsaları üstüne almışlar diye kars gazetesinde çıkmışş 2 yıl önce hep böle şeylerle uğraşıyoo

ayy evet yaaa yapsammıkiii kız şimdi duyunca okursa yani gidip bakıcam sanar haaa
evetttt bi biz kaldıkkk ama eğerki büyükten küçüğe gidicekseee bende peşlerinden geliyom 3 büyük fire vermemeliiii

sosyalim bu istanbul keşmekeşinde öle zorkiii ama benoşu sima olarak çok iyi tanıyorum yaa bazen avm de arıyo gözlerim görürsem tutucam yakasından bitane avm var onların evinin dibinde

ben biyerde birinize denk gelsem konuşamayabilirim çok çekingenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…