Allahımmmmmmmmmmmmmmmmm şuna bakınnnnnnnnnnnnn
http://www.youtube.com/watch?v=lriPGKj4VmE&feature=youtu.be
ayy kızlar çıldırdım yaa eve gidince yazarım size çok yavaş net
kızz nerden buluyosun bunlarıı
benay geldi
Benos cnm sen yum un çatladigini nerden anladın
kızzzz nerdesinizzzzzzzzzzz benayımm son 1.5 saatt hemen yaz buraya merakta bırakma bizi
Ayşemmmmmmmmmm :81:
benoş ne heyecanlıdır şimdiiiii ben her dr. gittiğimde bi heyecan basıyor sürekli çişim geliyooo
birde şimdi miniğini görecekler ilk kez o dahada bi başka heyecan yaaaa
şuraya bak daha geçen haftaya kadar benoşta bizim gibi olacakmı olmayacakmı şimdi 1 aylık hamişşş hatta daha fazla
Allahım nolurrr bende haftaya öğrenimmmm
kızlar hastane bana çook yakın gidim bende beklim benoşla kocişini görim hallerini izlim uzaktan
tamam kuzuu sakinnn yorma kendini miniğin var seninnnn
kızzz denk geldi nasıl tatlı dimi hareketlere bakk bilmişşş
oyyyy okuyodur şimdi tek tek tüm kelimeleri kaçmaz ondanda
gelmicem kız vallah
bide benoş muayenedeyken açıyomuş kapıyı gönül hn. bişey sorcaktım
Kız ben akıntı olunca olabilir mantığı güttüm ağrıda başlayınca herhalde oldu dedim canım
Canım mutlaka yazacağım.. Yoldayız şu anda
Kıızzzzz fundoşşş neler oluyorum öle
Gel canım gizliden izleme birlikte bakalımbende görüşmeyi çok isterim ama sana katılıyorum istanbul da zormuş bu işler
Ama inşAllah bi gün olur..
Ayrıcada bencede bi an önce minikin gelsin ve çık o iş yerinden o adamın sağı solu belli olmaz allah korusun(
Liziiimm ben haftaya sana baskın yapabilirimmalum evlerde yakın
hadi hayirli haberlerle gel benayimm
kizlarr yaa bizde gorussekkk ne guzel olurr. havanin guzel oldugu bi haftasonuu
alıştıra alıştıra gel benoşumKız ben akıntı olunca olabilir mantığı güttüm ağrıda başlayınca herhalde oldu dedim canım
Canım mutlaka yazacağım.. Yoldayız şu anda
Kıızzzzz fundoşşş neler oluyorum öle
Gel canım gizliden izleme birlikte bakalımbende görüşmeyi çok isterim ama sana katılıyorum istanbul da zormuş bu işler
Ama inşAllah bi gün olur..
Ayrıcada bencede bi an önce minikin gelsin ve çık o iş yerinden o adamın sağı solu belli olmaz allah korusun(
Liziiimm ben haftaya sana baskın yapabilirimmalum evlerde yakın
hadi hayirli haberlerle gel benayimm
kizlarr yaa bizde gorussekkk ne guzel olurr. havanin guzel oldugu bi haftasonuu
Kocaları napcaz
ayyy az kaldı kızzz eşinde ne heyecanlıdır ha şimdiiii
valla doğruu lizimi görebilirsinnn koca göbişinden hemen tanırsın zaten
Kocaları napcaz
olurrrrsedomda bi kendine gelsinde ayşemmmm
buda kocasız bişey yapamıyorrrrrrrrrr
aşkolsun fundoş wallaha bu dediklerinin hiçbirini unutmuycammaynen bir bir iade etcem hepsini sana
kiloya o kadar takılmıyorum da yüzünde niye sivilce çıktı senin diyenler içimi cızz ettiriyo çok üzülüyorum
bugün işyerinde densiz bi arkadaş geldi erkek kendisi evli, bana diyoki senin cildin bozuldu yaa noldu öyle. pis adamm psikolojimi yerle bir etti
bensiz buluşmaya kalkarsanız inşallah trafik sıkış sıkış olur hiçbiriniz ulaşamazsınız
tamam fundamm. sedomdagelsin bulusalimmm
kimisinin cildi bozuluyo kimininkide pürüzsüz olurmuş kızzzz
bazı erkekler çok pislik yaa cahiller bizim işçiler var düşün sıvacı boyacı öle cahillerki neler söleyebiliyolar bi anda salak şeyler
kız benimde yasmini bıraktığımda amaninnn ne sivilce çıkmıştı yüzümde şimdi geçti 1 senedir çektim ilaçta kullanamadım hamile kalırım diye
bi anda gidicek üzülmeee minik oğluun dğsun geçer gi,der
ayşemmmmmmne yazıp duruyon özelden yaaaa :44::95:
olurrrrsedomda bi kendine gelsinde ayşemmmm
buda kocasız bişey yapamıyorrrrrrrrrr[/QUOTE
Kıızzz kocamın burda yaban ellerde arkadaşı yok
aşkolsun fundoş wallaha bu dediklerinin hiçbirini unutmuycammaynen bir bir iade etcem hepsini sana
kiloya o kadar takılmıyorum da yüzünde niye sivilce çıktı senin diyenler içimi cızz ettiriyo çok üzülüyorum
bugün işyerinde densiz bi arkadaş geldi erkek kendisi evli, bana diyoki senin cildin bozuldu yaa noldu öyle. pis adamm psikolojimi yerle bir etti
bensiz buluşmaya kalkarsanız inşallah trafik sıkış sıkış olur hiçbiriniz ulaşamazsınız
Sen bakma onlara benimde felaket oldu iyice bi çirkin oldum
kızz benoşş orda kayıttaki kızlara sorsana beklerken aşılama ne kadar tutuyoo unuttum ben geçende yaaa
Tamam canım çıkarken sorayım oturdum çünkü
Bugün benim ağrım çok oldu
Sıradayız birazdan gircez
doğru diyosun canım azcık sabretcem işte
kimisinin cildi bozuluyo kimininkide pürüzsüz olurmuş kızzzz
bazı erkekler çok pislik yaa cahiller bizim işçiler var düşün sıvacı boyacı öle cahillerki neler söleyebiliyolar bi anda salak şeyler
kız benimde yasmini bıraktığımda amaninnn ne sivilce çıkmıştı yüzümde şimdi geçti 1 senedir çektim ilaçta kullanamadım hamile kalırım diye
bi anda gidicek üzülmeee minik oğluun dğsun geçer gi,der
ayşemmmmmmne yazıp duruyon özelden yaaaa :44::95:
fundam bilgilendirme yapiom hemen sanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?