fundam bilgilendirme yapiom hemen sanaa
olurrrrsedomda bi kendine gelsinde ayşemmmm
buda kocasız bişey yapamıyorrrrrrrrrr[/QUOTE
Kıızzz kocamın burda yaban ellerde arkadaşı yok
Sen bakma onlara benimde felaket oldu iyice bi çirkin oldum
Tamam canım çıkarken sorayım oturdum çünkü
Bugün benim ağrım çok oldu
Sıradayız birazdan gircez
doğru diyosun canım azcık sabretcem işte
ben bölmeyim
özelse kalsın kızzzz
kız bizimkiyle tanıştıralım onları
la anam erkek bebek anayı güzelleştirir amaaaa
oyyyy sıradamııı az kaldı kızzzzz:18: çok heyecanlıııı
ağrınmı varr ayy kıyamam yaa hemen eve dinlenmeyeee
lizoo o elini kırarımmm
aha bi meraklı dahaaa
doğru diyosun canım azcık sabretcem işte
ben bölmeyim
koşşş çişini yap bak karnına çok bastırıyo pırtlatmaÇok heyecanlıyım
Çişim geldi yaa
kır kırsana hadi kırrözelse kalsın kızzzz
kız bizimkiyle tanıştıralım onları
la anam erkek bebek anayı güzelleştirir amaaaa
oyyyy sıradamııı az kaldı kızzzzz:18: çok heyecanlıııı
ağrınmı varr ayy kıyamam yaa hemen eve dinlenmeyeee
lizoo o elini kırarımmm
aha bi meraklı dahaaa
Çok heyecanlıyım
Çişim geldi yaa
Oy lizommm kizz kimseyi ayirir miyim ben hic. Benosun ilgi alani diye sordummabimin bugun mahkemesi sonuclanacakti. Benosa onu gorebilir misin dedim. Oda sagolsun yarin bakacak. Insallah temiz sonuclar gelir. Bizim duydugumuz ehliyetine 1 bucuk sene el konulacakmis. Buna sukur dioruz.
koşşş çişini yap bak karnına çok bastırıyo pırtlatma
benoşş senin kızın olcak ondan bozulabilir belki cildin ama benim oğluş ne ayak
kır kırsana hadi kırr
ordan konuşması kolay
yaa canım sıkıldı uykum geldi eve gidip uyumak istiyoommm benoş çabuk yaz sende çıkınca otobüste telden bakarım
Oy lizommm kizz kimseyi ayirir miyim ben hic. Benosun ilgi alani diye sordummabimin bugun mahkemesi sonuclanacakti. Benosa onu gorebilir misin dedim. Oda sagolsun yarin bakacak. Insallah temiz sonuclar gelir. Bizim duydugumuz ehliyetine 1 bucuk sene el konulacakmis. Buna sukur dioruz.
:26::26::26:
ayy utandım bende özelden özelden muhabbet ediyonuz sandım:26:
geçmiş olsun canım, benim eşim de bebişin cinsiyetini öğrenmemize sebep olan trafik kavgası yüzünden mahkemede.
kamu davası açılmış eşim tek başına 3 kişiyi darp etmiş hemde silah kullanmış (biber gazı)
asaletini de almadı daha. beni hamile halimle bu durumlara sokan dert sahibi yapan, eşimi tahrik edip 3 kişi birden üstüne çullanan ve polis düşmanlığı yüzünden darp raporu olmasına rağmen dava açan savcıya hiiiiç hakkımı helal etmiyorum.
hesap gününde teek teeek hesabını versinler
gezmelere gidince fondoten sürüyorm sönük oldugundan kapanıyo hemeninşallaaah canımmmm tertemiz sonuçlar çıkar inşallaah
kız niye bastırıyorlar yaa minik var ordaaa
evet yaa oğlan güzelleştiriyo ama buna katılıyorum cildin sivilcen görünmüyor lizom çok güzel görünüyorsun resimlerde
bak kuzenimi vekil yollarım haaa çok fena bir kızdırrrr çankayadan kalkıp gelir haaa
Ben geldim
Benos um çok heyecanlı yahemen yaz
Fundosum ya cnm dikkat et ya gerçekten nasıl bi yer ya minik gelse de bi rahat etsen
Sosyalim hayırdır kuzum sinirlenme minigi unutma..
Ayşem lizim
Kızlar fatma niye gelmedi Biliyormusunuz :44:
Sagol canim benim. Allah razi olsun. Sen Allaha havale et cnm. Bizde Allaha havale ettik. Bizi 3 seneden beri ugrastiriolar.ne paralar dokuldu. Neyse cana gelen mala gelsin diyoruz. Sizinkide ins hayirlisiyla temiz sonuclanir. Bizimkide yrn ne cikacak bakalimm
Amin fundammm sagolasinn.
Simdi aklim benayda.muayeneye girdi heralde
Hoş bulduk cnmmgezmelere gidince fondoten sürüyorm sönük oldugundan kapanıyo hemen
burası benim mekanım güvenliiiik diye bağırırım
hoşgeldin twincan
fatmacan yine gezmelerdedir
Evet kuzum bi sor cnmm.twinim belki kocişi yanından ayrılmıyordur girmesine izinde vermiyordur ben bi sorim hele faceden yazacakmıııı
lizom Allah yardım etsin gerçekten o gün ne kabustuuuu pislik herifler 3 kişi tek kişişye saldırıyor ve kendini savıunuyor
benoş girdi kızlar galibaaaaa
Hoş bulduk cnmm
Ins bi problem yoktur da gezsin kuzu
Dün Dr a girmişti dimi
Evet kuzum bi sor cnmm.
Onun kociste kızıyo mu girmesine.
Kuzum gerçekten millet çok hızlılizomm zararlı değilmi benim arkadaş rimel bile sürmüyordu sadece kalem sürüyordu cilde sürülen şeyler zararlı bebeğe diyordu :44:
yaa listemde bir arkadaş var okuldan erkek
doğum sertifikası paylaşmışşşş 3. çocuğu vay anasınııııı hiç bilmiyodum karısı hamilemillet ne hızlı yawww
lizomm zararlı değilmi benim arkadaş rimel bile sürmüyordu sadece kalem sürüyordu cilde sürülen şeyler zararlı bebeğe diyordu :44:
yaa listemde bir arkadaş var okuldan erkek
doğum sertifikası paylaşmışşşş 3. çocuğu vay anasınııııı hiç bilmiyodum karısı hamilemillet ne hızlı yawww
onun başı çok ağrıyor yaa kuzum kocası telefon daha yorar diye kızıyormuş
aslında telefon ve tablet uzak durmalı hamişlerden çok zararlıymışşş :26:
bilmem ki ben sürüyorum çok nadir amayoksa psikolojik çökerim fundam aslında yüz kremimi falan hep hamilelere özel parabensiz falan aldım da işte Allahım korusun
inşallah sende peş peşe yap fundam hatta 2 şerli
ayy birinizin ikizi olsun bari yaaaa Allahım duy sesimi
Anladım cnmm Ins iyidir
Ever laptop ta öyleymis
Yaydığı radyasyon her yerde..
Kız adetime az kala şu Avmlerin kapılarından geçerken bile acaba diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?