biraz gerginlik olmustu sosyalimm. sonra geciyor ama.
kizlar birseyler hazirliorz o yuzden sadece okuyabiliorum siziii
hepsi erkek kızz insan utanıyo yinedeee
valla ben çıkıyorummm yoldan bakmaya çalışırımmmm
belki görürüm hemmm
Ben yazamadım kızlar eve gelene kadar ağlamaktan bi hal oldum
Fundacım valla ben doktoru hiç beğenmedim böle bi doktor olamaz..
Girdim işte ekranını açarken siz bizden test istemiştiniz ama biz gebe olarak geldim dedim o da suratsız şey hayırlı olsun dedi.. Adet tarihi falan sordu söyledim muhtemelen doğacağı tarihi söyledi hadi geç bakalım dedi o sıra eşim çok ağrısı oluyı dedi cvap vermedi adama.. bende soracaktım zaten eşim önce davranınca aa evet nedendir dedim olabilir dedi..
Yatmadan aklıma gelip ağdayı sordum bekliyodum çünkü gitmek için kem küm etti ağrıya dayanabilirsen dedi. İlaç sürebilirsin jiley kullanabilirsin dedi..
Neyse yattım açtı ekranıda kastım biraz kendimi çok bastırıyo çünkü kasma dedi ama elimde olmadı rahatlamaya çalıştım bilmiyorum ne kadar başarılı oldu.. Görünmüyo kese dedi.. Kan sonuçlarına baktı falan görünmesi gerek dedi alttan bakalım dedi istemedim.. Bi tavır bi hallere büründü.. Kanı 28 inde vermişsin diyo çıkması lazım falan anlattım o tarihin ilk kan sonucu olduğunu neyse hesap falan yaptı sen bilirsin o şekilde not ediyorum sonuçta ben hukuki kısmını düşünmek zorundayıö dış gebelik olur kanamayla gelirsen mesuliyet almıyoruz falan dedi
Bende söyledim korktuğumu, düşük olabileceğini duyduğumu.. Bana kimden duydun dedi bende genel anlamda sağdan soldan dedim cahil cahil konuşmayın öle şey mi olur dedi.. Tamam haklısınız ama bilemedim dedim.. Başladı ben onun kızı olsam dövermişte beni.. Bunlar cahil insanların düşüncesiymiş.. Emin olmadan bişi yapamazmış.. Amerikalarda ünlü isimler saydı saraylarda yaşıyorlarmış da onlar 3 aya kadar bile alttan muayene oluyorlarmış.
Ben tamam kadın haksız demiyorum ama öle bi tavır içinde yaklaştı ki yemin ederim kaçmak istedim ağlamaktan helak oldum eşim bile beğenmedi böle bi doktr mu olur diyo.. Ben yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım bilemedim adam gibi anlatsana.. 32 yaşındaymışım ne biçim düşünüyormuşum.. İyide on kez mi hamile kaldım
Canım çooookkk sıkıldı kızlarrr((
Ben yazamadım kızlar eve gelene kadar ağlamaktan bi hal oldum
Fundacım valla ben doktoru hiç beğenmedim böle bi doktor olamaz..
Girdim işte ekranını açarken siz bizden test istemiştiniz ama biz gebe olarak geldim dedim o da suratsız şey hayırlı olsun dedi.. Adet tarihi falan sordu söyledim muhtemelen doğacağı tarihi söyledi hadi geç bakalım dedi o sıra eşim çok ağrısı oluyı dedi cvap vermedi adama.. bende soracaktım zaten eşim önce davranınca aa evet nedendir dedim olabilir dedi..
Yatmadan aklıma gelip ağdayı sordum bekliyodum çünkü gitmek için kem küm etti ağrıya dayanabilirsen dedi. İlaç sürebilirsin jiley kullanabilirsin dedi..
Neyse yattım açtı ekranıda kastım biraz kendimi çok bastırıyo çünkü kasma dedi ama elimde olmadı rahatlamaya çalıştım bilmiyorum ne kadar başarılı oldu.. Görünmüyo kese dedi.. Kan sonuçlarına baktı falan görünmesi gerek dedi alttan bakalım dedi istemedim.. Bi tavır bi hallere büründü.. Kanı 28 inde vermişsin diyo çıkması lazım falan anlattım o tarihin ilk kan sonucu olduğunu neyse hesap falan yaptı sen bilirsin o şekilde not ediyorum sonuçta ben hukuki kısmını düşünmek zorundayıö dış gebelik olur kanamayla gelirsen mesuliyet almıyoruz falan dedi
Bende söyledim korktuğumu, düşük olabileceğini duyduğumu.. Bana kimden duydun dedi bende genel anlamda sağdan soldan dedim cahil cahil konuşmayın öle şey mi olur dedi.. Tamam haklısınız ama bilemedim dedim.. Başladı ben onun kızı olsam dövermişte beni.. Bunlar cahil insanların düşüncesiymiş.. Emin olmadan bişi yapamazmış.. Amerikalarda ünlü isimler saydı saraylarda yaşıyorlarmış da onlar 3 aya kadar bile alttan muayene oluyorlarmış.
Ben tamam kadın haksız demiyorum ama öle bi tavır içinde yaklaştı ki yemin ederim kaçmak istedim ağlamaktan helak oldum eşim bile beğenmedi böle bi doktr mu olur diyo.. Ben yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım bilemedim adam gibi anlatsana.. 32 yaşındaymışım ne biçim düşünüyormuşum.. İyide on kez mi hamile kaldım
Canım çooookkk sıkıldı kızlarrr((
ya ne diyor yaaaa öyle şey mi olur bu nasıl bi doktorryarın hemen başka dr a git benoş saçma sapan konuşmuş hey Allahım ya zaten sinirliydim iyice tepeme vurdu sinirim ayy biz daha saraya geçemedik dedi gecekondu aklı deseydin bizimkisi
üzülme benoşum yarın başka bi dr a gidip hem kendi içini hemde bizimkini rahatlatırsın
Ayy ne bilim yaa sinirim tepemde zaten.. Bide diyor ki etraftan duydum ya ne yani elit kesimde mi yaşıyorsun dedi çok canımızı sıktı ağlamaktan başıma ağrı girdi
Ayy ne bilim yaa sinirim tepemde zaten.. Bide diyor ki etraftan duydum ya ne yani elit kesimde mi yaşıyorsun dedi çok canımızı sıktı ağlamaktan başıma ağrı girdi
Canim benimm oncelikle ne olursa olsun hamile kadina boyle davranilmaz. Bende cok kizdim. Hatta ilk doktorumu bu yuzden hemen degistirdim.
Alttan muayene olmasinda bi sikinti yokmus. Dr un soyledigi gibi yurtdisinda ilk 3 ay alttan muayene yaptiran cokmus.
Sen uzme kendini benayim. Istersen yrn baska bi doktora git yine ustten bakar goremezse alttan baktirirsin cnm. Belki bazilarinda kese daha gec gorunuyodur. Sonucta herkesin yapisi farkli. Sen hemen farkli bi doktora gorun canim. Ben inaniyorum guzel haberler gelecek..
ayşemin dediği gibi kuzu yarın başka dr a git üstten göremezse alttan baksın kafan rahatlar bi dahada o doktorun yanından geçmeyin
fundoşum sende gitme bi daha ona paranızla rezil oluyorsunuz
Yaa bu nasil bi uslupturr. Boyle mi soylenirr. Ayy bende cok sinirlendim su anda.
Bende ilk basta alttan bakmanin iyi olmadigini biliyodum. Sonra etrafimda baktiranlari duyunca biraz rahatlamistim.ama insan yinede cekiniyor tabii.
Sen hemen yrna bi dr ayarla benayim. Senin artisinda duzenli. Belki kendini.kastin o yuzden gorunmedi cnm
Öle tabii emin olamadığım için baktırmak istemedim ne bikim içimden gelmedi baktırmak dedim ki belki geç döllenmedir.. Taktı dış gebeliğe..
Tamam alttan görmeden yorum yapmak istemedi ben anlıyorum ama böle mi davranılır ben bilsem herşeyi sana gelmem yani.. Pazartesi gel dedi ama ona gitycem. Bursa da kuzenin doktoru var erkek ona gidebilirim.. O kadını aradım doktor düşün istersen dedi bizde onu aradık ne yapalım diye oda doktoruna güveniyorsan yaptır dedi bende yaptırdım bişi olmaz falan dedi ama istemedim doktora yaptırmak..
Ne bilim görünmedi ya onada üzüldüm
Yok canım yarın bi dikam vereyim dedim ama bilmiyorum..
Onuda dedim canım kastım acaba ondan mı görünmüyo dedim yok dedi..
dikam ne benoşum anlamadım kusura bakma :26:
Saçma sapan yazmışım hızlı yazıcam diye.. Kan vermeye diyorum devlet hastanesi gideyim sabah.. Bilemedim ama muhtemelen bursada doktora gidiceem tanıdık birinin doktoru en azından..
Verdiğim paraya yazıl yeminle parayla rezil olma bu olsa gerek
beni dinlersen kan verme kuzu dr isterse verirsin kolların daha fazla delik deşik olmasın, yarın bursada kaçta olursunu çünkü özeller 12 ye kadar çalışıyorlar burada erkenden gitmen lazım, yarın keseni gördüğün zaman bugün yaşadıklarını unutursun
Cumartesi gidicem olursa canım..
Zaten kandan emin olamadım.. Söylediklerinin üstüne gitsem ne olur dedim kendi kendime
Benosss
O salak adet gunune gore hesaplayip adet dongusunu de 4 hafta olarak dusundugunden demistir sanaa gozukmesi lazim diyee Allahimmm fundaa sen de gitme o kadina o nasil bi tavir yaklasim yaa daha yeni ogrenmissin bismillah yol gostersin diye doktora gidiyosun mubarek felaket tellalı
Hadi sen bisey demedin eşin niye haddini bildirmedi sen doktormusun felaket tellalımısın deseydi yaa oyle is mi olur beeee
Benosumm hafizanii geriye donuk 2 saatini sil.olmamış sayy hic doktora gitmedin hala bebisimizi merak ediyoruz keseyi gormeyi heyecanla bekliyoruzz sakin sakin kafana takma ne olurr cunkuu okadar boş kii gerek bile yok takilmaya aptal kadin yaaa
Bide su alttan muayeneye neden karşisinizz kii ben bebege zarar verdigini sanmiyorumm vajina nerdee bebek nerde kizz ozaman iliskiye de girmek zararli olurdu
Bence bunlara takilma kuzum ben bebisi gormek icin alttan muayene olurdum o ayri ama o kadini parcalardim hatta bana gerek kalmaz esim agzina ederdi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?