Ağlayakta gözden mi olak???

twinimmm sen aşılama yaptırmışmıydınnnn :26:

Yok kuzum yaptırmadim yazın yapalım dedim benimkine acele etmeyelim dedi..1 buçuk seneyi geçti

benim dr. dedi ya 2 ay dene olmazsa gel yapalım benim kociş çok hevesli olmazsa hemen yapalım diyor
baktımda videosuna çok kolay bi işlem brde dr. takip ediyor ya yumurta oluşmuşmu diye çatlatıyoda alıp kendi koyuyo spermleri insanın kafası rahat olur ölede hee hoşuma gitti

Ben deee okurken benos yazacak diye bakiyorumm daha yazmamiss dimii
Ben de disardaydim kizlarr evrak islerim vardi hem benim hem kardesimin hem babamin muhasebe maliye banka vs vs
ordan oraya kosturdum canm cikti
Simdikk eve gidiyorumm benoss cabuk gell
Fundoss lizimmm aysemm sosyalimm twinn

benoş çıkmamış sanırım

ya kızlar ben bu ara çok çabuk sinirleniyorum herşeye kimseyle konuşmak istemiyorum saçma sapan bi ruh hali içerisindeyim, sabırlı sessiz sakin bi insanım normalde hormonların etkisi diyeceğim ama daha çok erken değil mi:26:

yelizimmm

kız işyeri var demi senin üstüne off ince hesaplar haa böle işlerde
işçi olmak güzel
asayiş berkemal yelooo beklemedeyizzz benoşşş miniğiyle kavuştuuu naptııı
bende çıkacam onu bekliyom vallah
yada çıkıp gidim bakim napıyolar

yok kızzz sedoda öleydi yaaaa sinirliyim diyodu ilk zamanlar
bence hormonlardan regl dönemi gibi oluyomuşsun

yok kızzz sedoda öleydi yaaaa sinirliyim diyodu ilk zamanlar
bence hormonlardan regl dönemi gibi oluyomuşsun

ayy bilmiyorum ki bu gidişle ben çok kötü kavga ederim birileriyle iş yerindekiler dr a gidip gelmemden şüpheleniyorlar zaten hayrola bir şey mi var diyorlar yoo bende rutin kontroller deyip yalan söylüyorum geçen sefer çok üzülmüştüm bide açıklama yapmak zorunda kalmıştım ya hayırlısı bakalım

Evet kuzum çok güzel dimi yum oldumu çatladımı. .kafan rahat oluyo.
Kuzum tutacak mi stresi başlıyor bu sefer.

onlarda merak ediyolardır tabii şüohelenirler ama zamanla anlarlar zaten sen sölemesende kalp atışlarını duyduktan sonramı sölicen canom
hayırlısı olsun canım geçicidir inşallah gergnliğin
bu benoş nerde yaaaa naptılar bizim gönülle

yok canım karnım çıkana kadar söylemeyi düşünmüyorum, belki sadece müdüre söylerim oda izin mevzuları falan için

ayşemm sendede sinir olmuş muydu kuzum ya hele bi el at bu soruya

yok canım karnım çıkana kadar söylemeyi düşünmüyorum, belki sadece müdüre söylerim oda izin mevzuları falan için

bende testte pozitifi gördüğüm an sölemeyi düşünüyorummm

biraz gerginlik olmustu sosyalimm. sonra geciyor ama.
kizlar birseyler hazirliorz o yuzden sadece okuyabiliorum siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…