ayy özür dilerim ben yarını cumartesi sanıyorum, canım bana kalırsa yarın sen bi dr a git hiç olmadı devlete git oradan baktır
Yok canım problem değil.. Cumartesi ona gitcem kesinleşti.. Biraz tuzlu ama sonuçta iyi bi adam genç değil.. Aradı saolsun eşimin kuzeni değere göre küçük, cumartesi gelmeleri durumunda görünmesi lazım normal şartlarda görünmezse ona göre bakarız demiş..
Ne zormuş yaa rabbim hayırlısını versin..
Bekliycem mecburen yoksa pazartesiye kadar beklemek zorundayıö.. Yarın yolcuyuz gidemem hiç doktora
Benosss
O salak adet gunune gore hesaplayip adet dongusunu de 4 hafta olarak dusundugunden demistir sanaa gozukmesi lazim diyee Allahimmm fundaa sen de gitme o kadina o nasil bi tavir yaklasim yaa daha yeni ogrenmissin bismillah yol gostersin diye doktora gidiyosun mubarek felaket tellalı
Hadi sen bisey demedin eşin niye haddini bildirmedi sen doktormusun felaket tellalımısın deseydi yaa oyle is mi olur beeee
Benosumm hafizanii geriye donuk 2 saatini sil.olmamış sayy hic doktora gitmedin hala bebisimizi merak ediyoruz keseyi gormeyi heyecanla bekliyoruzz sakin sakin kafana takma ne olurr cunkuu okadar boş kii gerek bile yok takilmaya aptal kadin yaaa
Bide su alttan muayeneye neden karşisinizz kii ben bebege zarar verdigini sanmiyorumm vajina nerdee bebek nerde kizz ozaman iliskiye de girmek zararli olurdu
Bence bunlara takilma kuzum ben bebisi gormek icin alttan muayene olurdum o ayri ama o kadini parcalardim hatta bana gerek kalmaz esim agzina ederdi valla
tamam kuzu şimdi değerin atıyorum 3000 se cumartesi 6000 e çıkar çok daha rahat görünür , inşallah görünecek canım şimdi kendini boşu boşuna yıprtama iyi düşün iyi olsun kuzum, bebişin seninle hiç merak etme
İnşAllah canım benim. Yazık eşimde açtı dış gebelik okuyo nasıl oluyomuş diye
Canım lizim saolasın..
Ben olmamasına da üzülemedim ki şaşırdım beklemiyordum görünmeyeceğini kendimi ona hazırlamamışım..
Öle diyince birden şaşırdım alttan bakalım dedi yok dedim bakmasak dedim ona asla ben baktırmak istemiyorum demedim o an ne düşüneceğimi bilemedim ki.. Kadın adam gibi bişi olmaz rahat olun gelin bakalım be bilim buna benzer yaklaşmadı ki..
Saçma sapan şeyler söyledi..
Sosyalim değerimi bilmiyorum şu an yarında gitmiycem ne olacaksa olsun ne diyim artık boş yere üzüyorum biliyorum.. Cumartesi giderim adama alttan bakacaksa o baksın ona göre yol alırım..
Adam gibi davranan doktor olsun alsın layıkıyla parasını bu kadına 10 şira bile verilmez
Fundaya ama çok başka davranıyo. O kadınla bu kadın arasında dağ kadar fark var. Zaten ilk gittiğimde de beğenmemiştim suratsızdı iyice bi suratsız.. İnsan hiç mi gülmez akadaş.. Adı gönül ama gönül alma konusunda sıfır
Canım benim diyemedim işte böle hayal etmedim ya şaşırdım.. Muayene olurdum azıcık güzel konuşaa içim gitti ya yoksa diye ama kadın o kadar sinir etti ki yaptırmadım sonra bu kadına dedim eşime..
Bursada gidicem canım cumartesi o baksın bakalım ne diycek
Canim bazi doktorlar tedavi işinde iyi ama gebelik takibinden hoslanmiyorlar.kucumsuyorlar sanki sen de onun gibi gunde elli gebelik mi goruyorsun gercekten cok ayip ve meslegine de yakismiyo yani
Benim yeni doktorum da cok ters bi kadin beni cok geriyor ve ters davraniyor hele ben tedaviye ara vermek istiyorum dedigimde bi dovmedigi kaldi ama dobraydı yani hakliydi oyle o kadin gibi haddini bilmez konussa ben de gitmezdim asla birdaha
Sen icini ferah tut canmm bugunu de unut gitsinn bazilari oyle yapiyor gebeligin ilk gunleri cok karamsar yaklasiyor takilma bosver Allahin izniyle biseycik yokk bebisini de goruceksin en yakin zamanda bakk sen gerilirsen o da gerilirr otur televizyonunu izle meyveni yee unutt
Canım lizim saolasın..
Ben olmamasına da üzülemedim ki şaşırdım beklemiyordum görünmeyeceğini kendimi ona hazırlamamışım..
Öle diyince birden şaşırdım alttan bakalım dedi yok dedim bakmasak dedim ona asla ben baktırmak istemiyorum demedim o an ne düşüneceğimi bilemedim ki.. Kadın adam gibi bişi olmaz rahat olun gelin bakalım be bilim buna benzer yaklaşmadı ki..
Saçma sapan şeyler söyledi..
Sosyalim değerimi bilmiyorum şu an yarında gitmiycem ne olacaksa olsun ne diyim artık boş yere üzüyorum biliyorum.. Cumartesi giderim adama alttan bakacaksa o baksın ona göre yol alırım..
Adam gibi davranan doktor olsun alsın layıkıyla parasını bu kadına 10 şira bile verilmez
Fundaya ama çok başka davranıyo. O kadınla bu kadın arasında dağ kadar fark var. Zaten ilk gittiğimde de beğenmemiştim suratsızdı iyice bi suratsız.. İnsan hiç mi gülmez akadaş.. Adı gönül ama gönül alma konusunda sıfır
Allah razı olsun canım iyiki varsınız..
Yeterince gerildin ağladım zaten.. Bebeğimde etkilendi az çok
Onun için bıraktım üzülmeyi zaten..
Kadının haklı olduğu nokta zaten var alttan bakınca bişi olmuyo tamam ama ben ona takılmadım işte keşke başka yaklaşsa..
Bak eşimin kuzeni aradı kendi doktorunu bizim için adam daha görünmeye bilir demiş olmadı ben onlara istanbulda doktor önereyim demiş oda doktor ona kalıtsa bizi tanımaz etmez telefonda bilgi vermiş..
İnsan azıcık gülmeli gün içinde bi ton kadınla uğraşıyorsun tamam işin zor olabilir ana insanlıkta zor değil.. Ben onun uğraştığından daha beter insanlarla uğraşıyorum ona kalırsa
benoşum beni yanlış anladın sanırım canım sen gittin ilk kan verdin 400 küsür çıktı ya sonra gittin 1300 çıktı bende diyorum ki eğer dış gebelik olsaydı değerin 400 ten 4000 lere falan fırlardı dış gebelikte beta hcg değeri inanılmaz artıyor çünkü
benim yüzümdeeen ben etkiledimmm iyi iyi dedim giit dedimm çok özür dilerimm benoşummm ağlamana bebişini görmemene boşuna paralarında gitti çok üzgünümmm
Merhaba canım.. Bugün keseyi görürü umuduyla doktora gitmiştim göremedik görünmüyo dedi.. Bide davranışları güzel değildi o kadar..mrb benay nasılsın bugn eşim getrdi laptopu girdim gizlice baktım biraz inş kötü bişey yoktur
Hımmm doğru yanlış anlamışım.. Çok şükür öle değil.. Benim zaten içinde en ufak bi dış gebeliktir düşüncesi yok rabbimde göstermesin sadece üzüldüm işte ne bilim.. Kısmet böleymiş napalım sağlık olsun..
Canımmm ne alaka Allah aşkına..
Sonuçta ben istedim gittim ama memnun kalmadım sadece sana nasıl öle davranıyo halaa hayret ediyorum.
Merhaba canım.. Bugün keseyi görürü umuduyla doktora gitmiştim göremedik görünmüyo dedi.. Bide davranışları güzel değildi o kadar..
cumartesi miniğini göreceksin benim içimde en ufak bi sıkıntı yok bu konuyla ilgilibirazdan duşa girip çıktıktan sonra senin için yasin okuyacağım canım
cnm üzülme benim halamada öle demişlerdi keseyi göremedik felan dediler şimdi çok tatlı bi kızı var
Allah razı olsun sosyalim.. Bende duştan sonra okuycam hepimiz için..
İnşAllah hepimiz için güZel olacak herşey..
Yok artık daha iyiyim canım inşAllah benimde öle olur.. Darısı inşAllah sağlıklı bi şekilde sana da olur
inş cnm eşim dr a gitmedikten sonra zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?