Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyaaalll burası senin topiğinn miydiii.Ben ateş topiğinden başka biyere hiç uğramıyom da o yüzden farkedememişim.Hayırlı olsunnn,hayırlara vesile olsunn,bol bebişli bir topik olsun inşallaahhh

evet canım zamanında arkadaşlarla beraber açtık burada dertleşip burada sevinip üzülüyoruz, sağol canım amin inşallah

yaa amannn hepsi aynı işi görüyo zaten olmayıversin boşverrrrr
benim eşimdede symbol var şirket arabası beğenmiyooo beyimiz diyorum sürekli şükret işimizi görüyo ne kasko ne vergi ne benzin haklısın diyo ama rahat araba değil

kız olmazsa olur mu benim ihtiyacım var arabaya , çok zorlanıyorum işe geliş gidişlerde

bende acaip acıktımmmm grissini ile duruyorummm
ne var acaba yemekteee
afiyet olsun canımm miniğini doyur güzelce iyi beslen
güya bende diyete başlamıştım spor yapıyordum ya yalan oldu herşey sende ye kız o grissini seni ne kadar tutacak

Canlarimm nasilsinizzzz
Ben pazara gidiyorum annemlee
Zeytinyagi falan alcezz
Sosyalimmm fundammm aysemm lizimmm twinimm periii
Hepinizi cokkk seviyoreeeee

yeliz kızz bidaha test alıp evirip çevirmek yok tamammııı varsa aha böle kabak gibi çıkıyo ortayaaa
alışverişini yapıyon ufaktan haa az kaldı gitmene kızzz kolay gelsin hadi bakalım

sosyalim bazen hoşuma gidiyo öle yemek kız yoksa ben yememmiii oburix funda
kız sende karar ver artık al arabanı aaa

ayy bulamıyorum ki cruze lar nasıl hatchback ama baksana bi fundoş chervolet
Ayşem nerdekiiii :44::97:

sabah geldi sanki tekrak çıktı ama yazmamış kız

Son düzenleme:
ayy bulamıyorum ki cruze lar nasıl hatchback ama baksana bi fundoş chervolet

sabah geldi sanki tekrak çıktı

kız chevrole artık satılmayacakmış bizde 4 yıl önce aldık ablam kullanıyo şimdi çok memnun aveo gerçi o ama hani parça sorunu filan olur bişey oldumu
sen 0 mı alacaktınn

canom bence ford opel veya wos. hatcbakine bak

kız chevrole artık satılmayacakmış bizde 4 yıl önce aldık ablam kullanıyo şimdi çok memnun aveo gerçi o ama hani parça sorunu filan olur bişey oldumu
sen 0 mı alacaktınn

2. el kuzum ama cruze hatchbackleri çok hoşuma gidiyor , eşimde almam diyor bu markayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…