bizim kasım anneleri unutulmuş anlaşılantribal enfeksiyonlar başlamış bebişten dolayı
Güneşin üşüdüğü yerdeki peri
Tebrik ederimmmmm kizz niye buruksunn halay çekseneeee
Bence de en az 400
Ay cok sevindim canm gozun aydinnn
Canlarimm nasilsinizzzz
Ben pazara gidiyorum annemlee
Zeytinyagi falan alcezz
Sosyalimmm fundammm aysemm lizimmm twinimm periii
Hepinizi cokkk seviyoreeeee
bizim kasım anneleri unutulmuş anlaşılan
pazartesi gidicem canım.. ben bu ara ağlama seanslarındayım,, çok fenayım. şuanda yüzüm gülüyo mesela ama bi dakika sonra bağrış çığrış ağlayabilecek moddayım :) senin gebelik nasıl geçiyo,,bebiş nasıl :) kasım annelerine uğrasan ya arada bir ne vaaaaarrrrrşimdi okuyordum canm seni merak ettimde kesenle ilgili var mı bi gelişme :26:
pazartesi gidicem canım.. ben bu ara ağlama seanslarındayım,, çok fenayım. şuanda yüzüm gülüyo mesela ama bi dakika sonra bağrış çığrış ağlayabilecek moddayım :) senin gebelik nasıl geçiyo,,bebiş nasıl :) kasım annelerine uğrasan ya arada bir ne vaaaaarrrrr
Beni sevme zaten
progestanı dışarıdan aldığın için oluyor hep bunlar normal yani hormonların değişiyor bende bu ara herkesi öldürmek istiyorumuğrarım ama çok yazıyorsunuz yetişemiyorum ben bekliyorum canım haftaya cumartesi inşallah kont e gidip kesemizi göreceğiz
tribal enfeksiyonlar başlamış bebişten dolayı
Ayy bu benosun hamilelik hormonlari daa hep beni hedef aliyo
Benosummmm
Haksızmıyım ama herkese sevgi gösterisi beni unutmuş
Yelizimm:118:
Kızzz zeytinyağı almakla iyi ettin bende seviyorum öle.. Bende balıkesirden gelen alıyorum
Süt yumurtamda çatalcadan geliyo
Haksızmıyım ama herkese sevgi gösterisi beni unutmuş
Yelizimm:118:
Kızzz zeytinyağı almakla iyi ettin bende seviyorum öle.. Bende balıkesirden gelen alıyorum
Süt yumurtamda çatalcadan geliyo
fatmammmm nasıl oldun kığğıızzz
pericim canım bebişin geliyomuş çok sevindim canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
slm kızlar öncelikle dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim bugün iyiyim bebişimde iyiymiş çok şükür ama sizleri çok özledimbu arada bugün üçlü test için hastaneye gittim doktor ultrasondan bakarken cinsiyeti belli mi dedim o da bi bakalım dedi ama bizim bebiş sanki bakılacağını anladı ve bacaklarını kapattı yine doktor diyo ki siz sorunca kapattı dizlerini çekti
sosyalim değerin maşallah çok güzel artmış inşallah hamişliğin böyle sağlıklı bir şekilde devam eder
benoşum doktorun yaptıklarını duyunca çok üzüldüm senin için ama sen sakın üzme canını bebişin etkilenir sonra hem yarın görecen bebişini Allahın izniyle
lizim geçmiş olsun canım bende bugünlerde sırt ağrısı yaşıyorum ama Rabbim bize sabrını verecektir elbet
pericim canım bebişin geliyomuş çok sevindim canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
fundoşum canım benim nasılsın
ayşem,yelizim,twinim siz nasılsınız canlarım
daha iyiyim canım çok şükür senin değerin artmış çok sevindim inşallah bu şekilde devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?