Ağlayakta gözden mi olak???

Güneşin üşüdüğü yerdeki peri
Tebrik ederimmmmm kizz niye buruksunn halay çekseneeee
Bence de en az 400
Ay cok sevindim canm gozun aydinnn

Sağol canım benim :)))
Ya işte insan sevinemiyor ki pek yine kaybederim korkusu yiyo beni valla.. Sağolasın.. Rabbim biran önce sizlere de yaşatsın bu güzel duyguyu.

Canlarimm nasilsinizzzz
Ben pazara gidiyorum annemlee
Zeytinyagi falan alcezz
Sosyalimmm fundammm aysemm lizimmm twinimm periii
Hepinizi cokkk seviyoreeeee

Biz de seviyoruz seni

Canlarimm bugun misafirim varr. Size haber vereyim dedim. Sabahtan girdim ama yazamadim. Bugun ust uste misafir geldi.

Herkesler iyidir insallahh. Hepinizi opuyorummm

şimdi okuyordum canm seni merak ettimde kesenle ilgili var mı bi gelişme :26:
pazartesi gidicem canım.. ben bu ara ağlama seanslarındayım,, çok fenayım. şuanda yüzüm gülüyo mesela ama bi dakika sonra bağrış çığrış ağlayabilecek moddayım :) senin gebelik nasıl geçiyo,,bebiş nasıl :) kasım annelerine uğrasan ya arada bir ne vaaaaarrrrr

progestanı dışarıdan aldığın için oluyor hep bunlar normal yani hormonların değişiyor bende bu ara herkesi öldürmek istiyorum uğrarım ama çok yazıyorsunuz yetişemiyorum ben bekliyorum canım haftaya cumartesi inşallah kont e gidip kesemizi göreceğiz

Kiz burda cuma gunleri pazar kuruluyo daa ondan gittik ben de gitmisken zeytinyagi elmayagi boynuz pekmezi bulgur falan aldim aldim kargoya vericem malum agirlik problemi ucaktaa
Deli gibi yagmur yagiyo sabahtan berii

bende bazen bi bakıyorum sayfalarca muhabbet edilmiş yetişemiyorum oyyy dilerim görürsün minnak keseni
benim şimdiden 3 tane ultrason fotom var elimde,,kesemin tabiki

Aklimda kalanlara cevap veriom okuduklarimdan
Funda evet goruyon muu nasil cikiyo oldu muu benim kardesimde de aynen boyle cikmistii ben anca test evirip ceviriyom

Haksızmıyım ama herkese sevgi gösterisi beni unutmuş

Yelizimm :118:

Kızzz zeytinyağı almakla iyi ettin bende seviyorum öle.. Bende balıkesirden gelen alıyorum

Süt yumurtamda çatalcadan geliyo

Evet canm ben de alismisim burda hersey dogal orda dogal olan tek şey et

Haksızmıyım ama herkese sevgi gösterisi beni unutmuş

Yelizimm :118:

Kızzz zeytinyağı almakla iyi ettin bende seviyorum öle.. Bende balıkesirden gelen alıyorum

Süt yumurtamda çatalcadan geliyo

heyecan var onda tabii kocasını özledi unutması çok normal

slm kızlar öncelikle dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim bugün iyiyim bebişimde iyiymiş çok şükür ama sizleri çok özledim bu arada bugün üçlü test için hastaneye gittim doktor ultrasondan bakarken cinsiyeti belli mi dedim o da bi bakalım dedi ama bizim bebiş sanki bakılacağını anladı ve bacaklarını kapattı yine doktor diyo ki siz sorunca kapattı dizlerini çekti

sosyalim değerin maşallah çok güzel artmış inşallah hamişliğin böyle sağlıklı bir şekilde devam eder

benoşum doktorun yaptıklarını duyunca çok üzüldüm senin için ama sen sakın üzme canını bebişin etkilenir sonra hem yarın görecen bebişini Allahın izniyle

lizim geçmiş olsun canım bende bugünlerde sırt ağrısı yaşıyorum ama Rabbim bize sabrını verecektir elbet

pericim canım bebişin geliyomuş çok sevindim canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

fundoşum canım benim nasılsın
ayşem,yelizim,twinim siz nasılsınız canlarım

daha iyiyim canım çok şükür senin değerin artmış çok sevindim inşallah bu şekilde devam eder

inatçı kız inatçı senin bu bebiş ama bence oğlan baş ağrının geçmiş olmasına sevindim, sağol canım inşallah böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…