heyecan var onda tabii kocasını özledi unutması çok normal
slm kızlar öncelikle dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim bugün iyiyim bebişimde iyiymiş çok şükür ama sizleri çok özledimbu arada bugün üçlü test için hastaneye gittim doktor ultrasondan bakarken cinsiyeti belli mi dedim o da bi bakalım dedi ama bizim bebiş sanki bakılacağını anladı ve bacaklarını kapattı yine doktor diyo ki siz sorunca kapattı dizlerini çekti
sosyalim değerin maşallah çok güzel artmış inşallah hamişliğin böyle sağlıklı bir şekilde devam eder
benoşum doktorun yaptıklarını duyunca çok üzüldüm senin için ama sen sakın üzme canını bebişin etkilenir sonra hem yarın görecen bebişini Allahın izniyle
lizim geçmiş olsun canım bende bugünlerde sırt ağrısı yaşıyorum ama Rabbim bize sabrını verecektir elbet
pericim canım bebişin geliyomuş çok sevindim canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
fundoşum canım benim nasılsın
ayşem,yelizim,twinim siz nasılsınız canlarım
Sosyalimm sorma heyecan had safhadabeninki temizlige baslamis korkudan
halilari yikamaya vermis perdeleri de kuru temizlemeye hatta getirmisler takmis bile
Ben de dellendim sanki para basiyoruz bana sorsaydin makineye atardim diyee kendi basina is yapio o perdeler bi yipranmis olsunn o ilaclardan ben sorarim onaAma tabi allah razi olsun o ayri
Fatmam gecmis olsun tekrardann Allah sana ve bebegine saglik versinn
doğru diyosun canım inatçı olduğu kesin sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil sadece annemler çok heyecanlı hazırlık yapacaklar başlayamadılar bi türlüinatçı kız inatçı senin bu bebiş ama bence oğlanbaş ağrının geçmiş olmasına sevindim, sağol canım inşallah böyle devam eder
yelizim korkulur senden valla yazık adamcağıza ne güzel temizlik yapmış ama paparayı yemiş yineSosyalimm sorma heyecan had safhadabeninki temizlige baslamis korkudan
halilari yikamaya vermis perdeleri de kuru temizlemeye hatta getirmisler takmis bile
Ben de dellendim sanki para basiyoruz bana sorsaydin makineye atardim diyee kendi basina is yapio o perdeler bi yipranmis olsunn o ilaclardan ben sorarim onaAma tabi allah razi olsun o ayri
Fatmam gecmis olsun tekrardann Allah sana ve bebegine saglik versinn
doğru diyosun canım inatçı olduğu kesin sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil sadece annemler çok heyecanlı hazırlık yapacaklar başlayamadılar bi türlü
yelizim korkulur senden valla yazık adamcağıza ne güzel temizlik yapmış ama paparayı yemiş yine
sağol canım benim Allah razı olsun Allahım sana,fundoşuma ve twinime hayırlı ve sağlıklı bebişler versin
aynen canım bencede ama gel de bunu bizimkilere anlat anneme bugün telefonda diyomki bacaklarını kapattı yine eee yeter ama canım o bi doğsun her tarafını ısıracam bizi merakta bıarakıyo diyounisex renklere başlasınlar , pembe ve maviye çok yönelmesinler
aynen canım bencede ama gel de bunu bizimkilere anlat anneme bugün telefonda diyomki bacaklarını kapattı yine eee yeter ama canım o bi doğsun her tarafını ısıracam bizi merakta bıarakıyo diyo
uleynnnn içerideki de insanlar 12. haftada öğreniyor cinsiyetleri açsana bizde öğrenelim de
bak bu yöntemi beğendim kontrole gittiğimde bunu söyleyim ben bebiş efendiye
tahminin aklımda canım bakalım dediğin gibi mi çıkacak:44::44:çıldırma adamı deeanammm demek ki seninkisi pek bi önemsiyor pipisini, ayy benim içimden oğlan geçiyor, ayşemede kız demiştim oğlan oldu sen yinede beni çok dikkate alma
Hahh demii
Gecen sefer evde kiyamet kopmustu daa haliya cay dokmustu onu gorunce daha eve girdigim an bagirmaya baslamistim adam naapsin korkudan girişmiş temizlige
Eki Görüntüle 1012628
Bu daaa bizim minikin yelekiitabi bi tarafii sadece
ben şimdi çıkıyorum canlar tekrar gelmeye çalışırım hepiniz öpüldünüz
oyy renklere bak renklereeeeee
Evett gecen hafta yün bakarken nasil denk geldi tam aradigim seyi buldumm
İki tarafi bitti sırta başladim gitmeden biterse insallah dikme islemi icin burda birakicam o kismindan anlamam cunku
Eve gidince bebek battaniyesi basliycamm haa ne guzell kafa dagitiyo insannn
Evett gecen hafta yün bakarken nasil denk geldi tam aradigim seyi buldumm
İki tarafi bitti sırta başladim gitmeden biterse insallah dikme islemi icin burda birakicam o kismindan anlamam cunku
Eve gidince bebek battaniyesi basliycamm haa ne guzell kafa dagitiyo insannn
Ne kadar tatlı ya... Valla benim de ananem sağolsun... Bi bebiş olsa koca bir valiz çeyizi hazır yani.. Herhalde 1 -2 yaşına kadar giyeceği kullanacağı herşeyi hazırHele bi Rabbim sağlık versin
Kiz benim annem masallah gunde bitane orer
Perican senin bu test adet gununde mi ciktii
ben hiç anlamam böyle örgü dantel işlerinden ama yapanlar diyor gerçekten terapi gibi oluyormuş, bende puzzle yapıyorum kafa dağıtmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?