Ağlayakta gözden mi olak???

heyecan var onda tabii kocasını özledi unutması çok normal

Sosyalimm sorma heyecan had safhada beninki temizlige baslamis korkudan
halilari yikamaya vermis perdeleri de kuru temizlemeye hatta getirmisler takmis bile
Ben de dellendim sanki para basiyoruz bana sorsaydin makineye atardim diyee kendi basina is yapio o perdeler bi yipranmis olsunn o ilaclardan ben sorarim ona Ama tabi allah razi olsun o ayri
Fatmam gecmis olsun tekrardann Allah sana ve bebegine saglik versinn

yaşasın yeliz geri döndü 10 gündür sakinde koca lafını duyunca çıldırdı yine

inatçı kız inatçı senin bu bebiş ama bence oğlan baş ağrının geçmiş olmasına sevindim, sağol canım inşallah böyle devam eder
doğru diyosun canım inatçı olduğu kesin sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil sadece annemler çok heyecanlı hazırlık yapacaklar başlayamadılar bi türlü
yelizim korkulur senden valla yazık adamcağıza ne güzel temizlik yapmış ama paparayı yemiş yine
sağol canım benim Allah razı olsun Allahım sana,fundoşuma ve twinime hayırlı ve sağlıklı bebişler versin

unisex renklere başlasınlar , pembe ve maviye çok yönelmesinler

aynen canım bencede ama gel de bunu bizimkilere anlat anneme bugün telefonda diyomki bacaklarını kapattı yine eee yeter ama canım o bi doğsun her tarafını ısıracam bizi merakta bıarakıyo diyo

uleynnnn içerideki de insanlar 12. haftada öğreniyor cinsiyetleri açsana bizde öğrenelim de

bak bu yöntemi beğendim kontrole gittiğimde bunu söyleyim ben bebiş efendiye

çıldırma adamı dee anammm demek ki seninkisi pek bi önemsiyor pipisini, ayy benim içimden oğlan geçiyor, ayşemede kız demiştim oğlan oldu sen yinede beni çok dikkate alma

yaşasın yeliz geri döndü 10 gündür sakinde koca lafını duyunca çıldırdı yine
Hahh demii
Gecen sefer evde kiyamet kopmustu daa haliya cay dokmustu onu gorunce daha eve girdigim an bagirmaya baslamistim adam naapsin korkudan girişmiş temizlige

Bu daaa bizim minikin yelekii tabi bi tarafii sadece

oyy renklere bak renklereeeeee

Evett gecen hafta yün bakarken nasil denk geldi tam aradigim seyi buldumm
İki tarafi bitti sırta başladim gitmeden biterse insallah dikme islemi icin burda birakicam o kismindan anlamam cunku

Eve gidince bebek battaniyesi basliycamm haa ne guzell kafa dagitiyo insannn

ben hiç anlamam böyle örgü dantel işlerinden ama yapanlar diyor gerçekten terapi gibi oluyormuş, bende puzzle yapıyorum kafa dağıtmak için

Ne kadar tatlı ya... Valla benim de ananem sağolsun... Bi bebiş olsa koca bir valiz çeyizi hazır yani.. Herhalde 1 -2 yaşına kadar giyeceği kullanacağı herşeyi hazır Hele bi Rabbim sağlık versin

Ne kadar tatlı ya... Valla benim de ananem sağolsun... Bi bebiş olsa koca bir valiz çeyizi hazır yani.. Herhalde 1 -2 yaşına kadar giyeceği kullanacağı herşeyi hazır Hele bi Rabbim sağlık versin

Kiz benim annem masallah gunde bitane orer
Perican senin bu test adet gununde mi ciktii

ben hiç anlamam böyle örgü dantel işlerinden ama yapanlar diyor gerçekten terapi gibi oluyormuş, bende puzzle yapıyorum kafa dağıtmak için

Evet aynen oyle insan kendini oyle bi kaptiriyo ki bi bakiyosun saatler gecmiss hele de boyle tatli renkli bebis icin biseylerse daha bi guzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…