Adet günüm yarın canım :))))))) Bi de regl oluyomuşum anaaaaaaa
tamam kuzuuu bakıyorumayy ben bi araba alsamda sizde rahatlasanız
Canlarimm bugun misafirim varr. Size haber vereyim dedim. Sabahtan girdim ama yazamadim. Bugun ust uste misafir geldi.
Herkesler iyidir insallahh. Hepinizi opuyorummm
Sosyalimm sorma heyecan had safhadabeninki temizlige baslamis korkudan
halilari yikamaya vermis perdeleri de kuru temizlemeye hatta getirmisler takmis bile
Ben de dellendim sanki para basiyoruz bana sorsaydin makineye atardim diyee kendi basina is yapio o perdeler bi yipranmis olsunn o ilaclardan ben sorarim onaAma tabi allah razi olsun o ayri
Fatmam gecmis olsun tekrardann Allah sana ve bebegine saglik versinn
sosyalimmm bi görüşmeye girdimmm aniden çıktım
kuzummm olsun paylaşıyoruz ne güzel ne alacaksın bende çok merak ediyorum benim faworilerim fiat punto ( siyah) wos. polo ve opel astra
ayşemm kolay gelsin çok yorma kendini
yeliz kızzzz o nasıl bir koca yaa benimki hayatta kalkışmaz öle şeylere amaninnnn
bu arada yeleğe bayıldım helal sana ne marifetlisin kızzzz
fatmammm
Nee adetinden 2 gun once mi cikti buu
Hayy maşallahhhhh
Sen ilac falan kullaniyomuydun kizz ikiz falan olmasinnn
yelizim haftaya bugünde ben keşke testimi paylaşsam şöle çifttt
yelizim haftaya bugünde ben keşke testimi paylaşsam şöle çifttt
İki gün önce değil kız bir gün önce işte yarın regl günümdü.. İlça derken ne ilacı canım folikasit kullanıyorum işte bilmem ki
Fundammmmmmmmmmmmmmmmmm inşallah gönlünden geçen olur kuzum benim
Yaaa bak ben kedimi tuttum soylemedimm seni etkilememek icin ama sen duramadinnoolcaz biz boyle yahuu
İnsallahh fundamm insallahhh bunu gonlumden gecirdimm perininkini gorunce ama dile getirmedim
Buarada dun aksam ben sana soracaktim da cikmistin.
Sen de benim kadar okumussundur internette bu rahim filmiyle ilgili nasıl bi kanı olustu sende?
Olsunn bir gun olsunn
Masallah canm benimm Allah devamini saglikla gelmesini nasip etsin kizzz
BİZim topik patladii darisi basimizaaa
perimmmm inşallahhhh öyle çok istiyorumkiii ahhh ne olur 15 mart benim günüm olsaa
yelizimm ben gelemem ölesine benimkide bazen bakıyım nasıl yapıyosun şöle yap filan der yemeğe birbirimize gireriz kovarım hemen
kız keşke kızzz sırayla batı gelen testi patlatıp çift çizgiyigörse ahhh
okumammmı deli gibi okudum pek umut yok gibi kız nadir hemen kalan filmden sonmra :26: dr. da çok emin konuştu 2 ay içinde olur dedii olmadı aşılama dedi yaa hemen aşılamayıda araştırdım çok beğendim kız hep kontrollü yaa yum. çatlama kıvamına geldimi spermleri salıyoo rahme umutlandım onada
yalnız gecikme olacakmı onu merak ediyorumda aksine düzenliyomuş bu film
seninki erken geldi hatta dimi kızzz
yelizim kız elma yağı ne oluyo :44:
perimmmm inşallahhhh öyle çok istiyorumkiii ahhh ne olur 15 mart benim günüm olsaa
yelizimm ben gelemem ölesine benimkide bazen bakıyım nasıl yapıyosun şöle yap filan der yemeğe birbirimize gireriz kovarım hemen
kız keşke kızzz sırayla batı gelen testi patlatıp çift çizgiyigörse ahhh
okumammmı deli gibi okudum pek umut yok gibi kız nadir hemen kalan filmden sonmra :26: dr. da çok emin konuştu 2 ay içinde olur dedii olmadı aşılama dedi yaa hemen aşılamayıda araştırdım çok beğendim kız hep kontrollü yaa yum. çatlama kıvamına geldimi spermleri salıyoo rahme umutlandım onada
yalnız gecikme olacakmı onu merak ediyorumda aksine düzenliyomuş bu film
seninki erken geldi hatta dimi kızzz
yelizim kız elma yağı ne oluyo :44:
İnsallah canmm sira sendee buyukten kucuge olsunn
Ya ben de cok okudum aslinda ilk ay kalan da cok ama farkettinmi düşuk orani cok fazla :26:
Aşilamayi bana da filmden hemen sonraki ay dedi doktor ama ben bir iki ay beklicem yaa
Bende gecikme olmadi canm adetim de olagandan farkli degil yalniz ilk kez buladar agrisiz gecti acaba filmden mi diye dusundum cunku benim ilk gunler yatmali yuvarlanmali geciyor
Kuzum elma yagi agır bi esans karin agrisi gaz mide agrisinda falan bi damla damagina yada ayakaltine veya gobek deligine suruyorlar agriyi kesiyor ama en cok gaz giderici ozelligi var bebeklerin bezlerine surerler mesela alt degistirirken
Ben de cok usuttugumde ayaklarimin altlarina birer damla surerim iyi geliyo
sosyalimmm bi görüşmeye girdimmm aniden çıktım
kuzummm olsun paylaşıyoruz ne güzel ne alacaksın bende çok merak ediyorum benim faworilerim fiat punto ( siyah) wos. polo ve opel astra
ayşemm kolay gelsin çok yorma kendini
yeliz kızzzz o nasıl bir koca yaa benimki hayatta kalkışmaz öle şeylere amaninnnn
bu arada yeleğe bayıldım helal sana ne marifetlisin kızzzz
fatmammm
bende çok merak ediyorum kızz hemen paylaşırım zaten burada arabayla resmimi görmemişler gibi
slm kızlar öncelikle dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim bugün iyiyim bebişimde iyiymiş çok şükür ama sizleri çok özledimbu arada bugün üçlü test için hastaneye gittim doktor ultrasondan bakarken cinsiyeti belli mi dedim o da bi bakalım dedi ama bizim bebiş sanki bakılacağını anladı ve bacaklarını kapattı yine doktor diyo ki siz sorunca kapattı dizlerini çekti
sosyalim değerin maşallah çok güzel artmış inşallah hamişliğin böyle sağlıklı bir şekilde devam eder
benoşum doktorun yaptıklarını duyunca çok üzüldüm senin için ama sen sakın üzme canını bebişin etkilenir sonra hem yarın görecen bebişini Allahın izniyle
lizim geçmiş olsun canım bende bugünlerde sırt ağrısı yaşıyorum ama Rabbim bize sabrını verecektir elbet
pericim canım bebişin geliyomuş çok sevindim canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
fundoşum canım benim nasılsın
ayşem,yelizim,twinim siz nasılsınız canlarım
Evett gecen hafta yün bakarken nasil denk geldi tam aradigim seyi buldumm
İki tarafi bitti sırta başladim gitmeden biterse insallah dikme islemi icin burda birakicam o kismindan anlamam cunku
Eve gidince bebek battaniyesi basliycamm haa ne guzell kafa dagitiyo insannn
Benim koca her halta burnunu sokmayi seven türdeniyi yanlari oldugu kadar dayanilmaz kısmı da var mesela hep ayagina dolaniyor evde yemek falan yaparken herseye karisir
Sen de yapp kigiiizzzz
Kızlar ben geldim herkes iyidir inşa
Fatmam gelmiş kuzum geçmiş olsun cnm inş tamamen gecmistr ağrıların.
Sosyalim fundosum benosum yelizim Ayşem lizim perim
Buarada okudum yazılanları inş kızlar sırayla güzel haberler veririz
Aslında biraz moralim bozuk kardeşimin kocası test yaptırmış değerler sıfır çıkmış hiç canlı yokmuş
Allahım herseyin hayırlısı nı ver ..
Hoşgeldin twinim.. Ben iyiyim canım çıktık yola feribota doğru gidiyoruz..
Sen nasılsın?
Kardeşinin eşi içi üzüldüm canım çok zor bi durum ama çözümü vardır inşAllah.. Stres yapmasalar bari yazık oda etken olur..
(Diyen çok kendinde uyguluyomuş gibi akıl veriyo)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?