Iyi yolculuklar kuzum iyiyim Sağol
Evet bnde dedim üzülme diye ama tabi biz yaşamayinca anlamıyoruz hayırlısı tabi yine
evett ama dr. hiç öle bişey demedi bide azarcı şey benoşunda dediği gibi desemki ya düşük olursa canıma okurdubirde beklediğim şeyi söledi yaa yoo korunma bu ay gir ilişkiye diyince sevindimde ne yalan sölim
ayyy keşke bu film benim ağrılarıda kesse şöle ağrısız bi adet geçirsem hiç gelmese tabi o ayrı
elma yağı bayağı iyiymiş yaaa
kız içime doğuyor en geç öbür aya hamişizzzz
benim bidahaki yum. ay sonunisanda şöle hamile kalsak hiç fena olmazzz
kız senin adet çarşambaydıda salı olmadımı ben öle hatırlıyom ayyy çok merak ediyorum bu film iyi gelecekmi nolacakkk
bende çok merak ediyorum kızz hemen paylaşırım zaten burada arabayla resmimi görmemişler gibi
Canım benim çok geçmiş olsun.. Dikkat et kendine.. Bebişin annesini üzmez akıllı o gelecek randevuda açacak heryerini
Kıızz bnde seviyorum hele bi zaman geçsin nelrr yapacam neler ama bakalım kısmett sizler görürsünüz nasılsaben çok seviyorum uğraşmayı..
Benim kocişte karışır dediğin gibi iyi yanlarıda var kötü yanıda ama Allah razı olsun yapıyo çok şey..
Kızlar ben geldim herkes iyidir inşa
Fatmam gelmiş kuzum geçmiş olsun cnm inş tamamen gecmistr ağrıların.
Sosyalim fundosum benosum yelizim Ayşem lizim perim
Buarada okudum yazılanları inş kızlar sırayla güzel haberler veririz
Aslında biraz moralim bozuk kardeşimin kocası test yaptırmış değerler sıfır çıkmış hiç canlı yokmuş
Allahım herseyin hayırlısı nı ver ..
İnşAllah canım benim.. O kadar çok meraktayım ki..Benossss gidiomusunnn hayirli yolculuklarrrr musmutlu dönün insallahhhhh
İnşAllah canım benim.. O kadar çok meraktayım ki..
Biraz ağrım var işte oda sanırım gazdan olabilir.. Çıkamıyorum doğru dürüst tuvelete
Pırtta yok :26:
selamün aleyküm
Aleykumselamm ezoo nasilsinn
Aleykumselamm ezoo nasilsinn
Haberlerde gordun muuu kadin aşilamayla dördüzz dogurmuss
Neeeeeeeee
bizzz:44: beklesekmi biraz dahaa
fundacan sendemi küstünn
Yok kız küsmedim kızdım ama
nasılsın canım
Yok kız küsmedim kızdım ama
nasılsın canım
aniden çıkarsam küsme benim sorunlu gelmiştir ondan çıkmışımdır
İyiyim ezocannn ben yeni adet oldumm daha bitmedi bilesen ne yaptinn nasil gidiyor tedavii
Fundoss evett kadin 9 yil sonra dorduz hamile kalmiss kizz cok zor yaa bir bucuk ay kuvezde kalmislarr yazik adam da sadece asgari ucret geliri varmis Allah yardimcilari olsunn
İyiyim ezocannn ben yeni adet oldumm daha bitmedi bilesen ne yaptinn nasil gidiyor tedavii
Fundoss evett kadin 9 yil sonra dorduz hamile kalmiss kizz cok zor yaa bir bucuk ay kuvezde kalmislarr yazik adam da sadece asgari ucret geliri varmis Allah yardimcilari olsunn
Sorunlumutamam tamam
bende iyiyim batı bekliyorum r.filmi çaekildim çok şükür bişey çıkmadı dr. Git daha gelme bekle bi sorun yok dedi:26:
Sosyalimmm şu araba şeylerine bi türlü bakamadım kız alsanda bizi de gezdirsen
Dıptis diptis gezeriz
Kızlar ben geldim herkes iyidir inşa
Fatmam gelmiş kuzum geçmiş olsun cnm inş tamamen gecmistr ağrıların.
Sosyalim fundosum benosum yelizim Ayşem lizim perim
Buarada okudum yazılanları inş kızlar sırayla güzel haberler veririz
Aslında biraz moralim bozuk kardeşimin kocası test yaptırmış değerler sıfır çıkmış hiç canlı yokmuş
Allahım herseyin hayırlısı nı ver ..
İnşAllah canım benim.. O kadar çok meraktayım ki..
Biraz ağrım var işte oda sanırım gazdan olabilir.. Çıkamıyorum doğru dürüst tuvelete
Pırtta yok :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?