Ağlayakta gözden mi olak???

bende çok merak ediyorum kızz hemen paylaşırım zaten burada arabayla resmimi görmemişler gibi

Fundammm insallahhh surda 3 kizi kaldik kizzz sosyal de şu listeyi guncellesin gelmeyenleri silsinnn
Ayy hadi insallahh kuzumm Allah hayirli zamanda nasip etsin insallahh

Sosyalimm paylas kizz sana yakisir basgaannnn

Benosumm evett Allah onlardan razi olsunn kizz simdi boyle dioz da yarin oburgun cok lazim olucak bu hamaratliklar

Twincimmmm
Uzuldum kardesine ama Allah buyukk bizim burda annemin bi arkadasi 18 yil sonra kendiliginden hamile kalmis ona da asla olmaz diolarmiss hic belli olmaz bu islerr
Ameliyatla buluyolar iki uc taneyle tup bebek yapiyolar

Benossss gidiomusunnn hayirli yolculuklarrrr musmutlu dönün insallahhhhh

Benossss gidiomusunnn hayirli yolculuklarrrr musmutlu dönün insallahhhhh
İnşAllah canım benim.. O kadar çok meraktayım ki..
Biraz ağrım var işte oda sanırım gazdan olabilir.. Çıkamıyorum doğru dürüst tuvelete
Pırtta yok :26:

Biraz ağrım var işte oda sanırım gazdan olabilir.. Çıkamıyorum doğru dürüst tuvelete

Eşine sırtını ovdurt kizz hizli hizli ovsun sen ısındıkca o pirtlar

Yok kız küsmedim kızdım ama
nasılsın canım

kızzz yeminle giremedim yoksa biliyosunuz hatta bi ara tabletin ekran gitti öle öle yazdım yanii yoksa niye girmeyeyim tlfonum gelcek inş ordan gircem artıkın iyiyim işteee sen nasılsın?

İyiyim ezocannn ben yeni adet oldumm daha bitmedi bile sen ne yaptinn nasil gidiyor tedavii

Fundoss evett kadin 9 yil sonra dorduz hamile kalmiss kizz cok zor yaa bir bucuk ay kuvezde kalmislarr yazik adam da sadece asgari ucret geliri varmis Allah yardimcilari olsunn

aniden çıkarsam küsme benim sorunlu gelmiştir ondan çıkmışımdır

Sorunlumu tamam tamam
bende iyiyim batı bekliyorum r.filmi çaekildim çok şükür bişey çıkmadı dr. Git daha gelme bekle bi sorun yok dedi:26:

Yaaa Allah afftetsin gücüne gitmesin amaa günah değilmii dimi ne hasretle beklemişler bitanic olsun diye
o adamcağız nasıl geçindirsinnn ((
Görmemislermi yaa doğmadan alabelirlerdi

bana tedavi gerekmiyomuş cnm eşime gerekiyoo geç adet gördüğüm için geç yumurtluyomuşum herkesin bünyesi farklı dedi dr evet o haberi bende gördüm allah yardımcıları olsun

Sorunlumu tamam tamam
bende iyiyim batı bekliyorum r.filmi çaekildim çok şükür bişey çıkmadı dr. Git daha gelme bekle bi sorun yok dedi:26:

evet kızz iyice değişti huyu suyu adamın sinir ediyoo beni zormu oldu rahim filmii bekle bakalım inş olur

Sosyalimmm şu araba şeylerine bi türlü bakamadım kız alsanda bizi de gezdirsen

Dıptis diptis gezeriz

he kızz gezeriz ama benim sizi gezdirmem için minibüs almam lazım bu kadar hatunu ben arabaya nasıl sığdırayım

üzülme canım herşeyin hayırlısı, ama ameliyatla falan hallolur inşallah

ayy kuru kayısıyı ye üstüne 1 bardak ılık su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…