Ağlayakta gözden mi olak???

sağol canım benim paylaşırım

Aa çok iyii neler sölemiştin yumurtlamıyorum filan eşinen soruni hemencik hallolsa senin işin kolayy

ayyy acaba bu rahatsızlığından dolayımı öle oldu
uyittular bişey anlamadım kendime gelince sancım çok oldu kustum sancıdan kıvranddımm ertesi gün turp gibiydim

Kız benoş kabızmıı okumadımm kayısıda iyi mısırda haşlanmış mısırlar varyaa ondan ye benoşş çook rahhatlarsınn

Twinimmm kardeşine çok üzüldüm yaa

evet yaa bende anlamadım dr tlfonda yumurtlamanda sıkıntı var dedi adetten 1 hafta sonra gittim yumurtan oluşmuş dedi evelki günde ovulasyon testinde baya çıkmıştı heralde o testlerdede sorun var tam net çıkmıyo çizgi:44: evet eşimde gurur yapıyo cnm gitmiyo ne varsa hastalık yanii hiç yok demiyoki dr zaten belki ilaçla çoğalır, hmmm neyseki kurtuldun filmden inş bunun üzerine tutar

Yaaa Allah afftetsin gücüne gitmesin amaa günah değilmii dimi ne hasretle beklemişler bitanic olsun diye
o adamcağız nasıl geçindirsinnn ((
Görmemislermi yaa doğmadan alabelirlerdi

Valla onu biz bilemeyizz vardir bi hikmetii
Kizz insan nasil aldirsinnn hepsi saglikliysa nasil karar versin cok zor yaa Allah yardimcilari olsunn

Valla Allah sana da kolaylik versin ezo esinim sana yardimci olmasi lazim ustune duseni yapmasi lazim.Yani sen farkli mi yaklaşsan acaba ne bileyim bi sekilde anlasa tedavi olurdu bence

Kız üst üste bineriz
Deneyim hemen çok rahatsız ediyo beni karın ağrım bundan galiba

Kız benoş kabızmıı okumadımm kayısıda iyi mısırda haşlanmış mısırlar varyaa ondan ye benoşş çook rahhatlarsınn

Twinimmm kardeşine çok üzüldüm yaa

Aa evde dondurucuya koymuştum yapayım pazartesi hemen
Saolun kızlarrr

Son düzenleme:
Kızlarr sağolun evet üzüldüm ama herşey Allahtan işte baska Dr lara da gidecek. .
Ins yükselir değerleri. .
Siz nasılsınz canlar.

Ya Sosyalim bnde yine belirti fln yok kasik ağrısı bile :44:

Twincannn yumurtlama dönemi başladımı canımm ne belirtisiii
bat ne zaman kuzu

Ben de burdayimmm amma velakinn misafirlikteyizz ergenler gibi elimde telefonn dusmuyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…