Fundammm insallahhh surda 3 kizi kaldik kizzz sosyal de şu listeyi guncellesin gelmeyenleri silsinnn
Ayy hadi insallahh kuzumm Allah hayirli zamanda nasip etsin insallahh
Sosyalimm paylas kizz sana yakisir basgaannnn
Benosumm evett Allah onlardan razi olsunn kizz simdi boyle dioz da yarin oburgun cok lazim olucak bu hamaratliklar
Twincimmmm
Uzuldum kardesine ama Allah buyukk bizim burda annemin bi arkadasi 18 yil sonra kendiliginden hamile kalmis ona da asla olmaz diolarmiss hic belli olmaz bu islerr
Ameliyatla buluyolar iki uc taneyle tup bebek yapiyolar
bana tedavi gerekmiyomuş cnm eşime gerekiyoo geç adet gördüğüm için geç yumurtluyomuşum herkesin bünyesi farklı dedi dr evet o haberi bende gördüm allah yardımcıları olsun
evet kızz iyice değişti huyu suyu adamın sinir ediyoo benizormu oldu rahim filmii bekle bakalım inş olur
Aa çok iyii neler sölemiştin yumurtlamıyorum filan eşinen soruni hemencik hallolsa senin işin kolayy
ayyy acaba bu rahatsızlığından dolayımı öle oldu
uyittular bişey anlamadım kendime gelince sancım çok oldu kustum sancıdan kıvranddımm ertesi gün turp gibiydim
Yaaa Allah afftetsin gücüne gitmesin amaa günah değilmii dimi ne hasretle beklemişler bitanic olsun diye
o adamcağız nasıl geçindirsinnn((
Görmemislermi yaa doğmadan alabelirlerdi
bana tedavi gerekmiyomuş cnm eşime gerekiyoo geç adet gördüğüm için geç yumurtluyomuşum herkesin bünyesi farklı dedi dr evet o haberi bende gördüm allah yardımcıları olsun
evet kızz iyice değişti huyu suyu adamın sinir ediyoo benizormu oldu rahim filmii bekle bakalım inş olur
he kızz gezeriz ama benim sizi gezdirmem için minibüs almam lazım bu kadar hatunu ben arabaya nasıl sığdırayım
üzülme canım herşeyin hayırlısı, ama ameliyatla falan hallolur inşallah
ayy kuru kayısıyı ye üstüne 1 bardak ılık su iç
Kız benoş kabızmıı okumadımm kayısıda iyi mısırda haşlanmış mısırlar varyaa ondan ye benoşş çook rahhatlarsınn
Twinimmm kardeşine çok üzüldüm yaa
Twinim ne yapiyorsun sana yazdim ama gormedin sanirim
Belirtiye takilmiyoruz canim en buyuk belirti cift cizgi ve beta hcgYa Sosyalim bnde yine belirti fln yok kasik ağrısı bile :44:
Belirtiye takilmiyoruz canim en buyuk belirti cift cizgi ve beta hcg
Sosyalim kızlar nerde kimsecikler yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?