Twinim her dk burada olamaz ki kizlar mesela benay su an k v ile hasret gideriyor
Kuzum takilmiycam diyorum ama yine takiliyorum
Ergenler gibi mi koptumBen de burdayimmm amma velakinn misafirlikteyizz ergenler gibi elimde telefonn dusmuyooo
Ben de burdayimmm amma velakinn misafirlikteyizz ergenler gibi elimde telefonn dusmuyooo
Burayida kapatirlarmis, size haber vermek icin dumanlasma yontemini kullanir malatyayi yakarim artikçok kötü bağımlı olduk yaaa
bide üyeliksiz bakanlar varr ziyaretçilerimizz3 kişi
kızz seçimden sonra kapancak ya bazı ssiteler vayy halimizee:18:
Twincannn yumurtlama dönemi başladımı canımm ne belirtisiii
bat ne zaman kuzu
Kuzum yum günü dündu hesaplamalara göre ama ben sizin gibi pek anlayamıyorum ayin 20 si bat cnm belirti derken ya hani ne bileyim yerleşme bile kasik ağrısı fln olur öf taktım yine belliCanlar ben burdayımda yazmaya takatım yokserilmişim sıcağaa parmak oynamıyoo
Twinim her dk burada olamaz ki kizlar mesela benay su an k v ile hasret gideriyor
Kizz nasil becericez onu ben de bilmiommm
Bat nezamandi kizzz
Ayyy annesini opuyordur simdi o sap sapKuzum yum günü dündu hesaplamalara göre ama ben sizin gibi pek anlayamıyorum ayin 20 si bat cnm belirti derken ya hani ne bileyim yerleşme bile kasik ağrısı fln olur öf taktım yine belli
Niye kız çok mu yoruldun
Cnm genelde burdalar diye sordum
Hı doğru bursaya gitti onlar hasret miçok özlemistr eminim
Burayida kapatirlarmis, size haber vermek icin dumanlasma yontemini kullanir malatyayi yakarim artik
Ayy onlarin pislikleri cok pis kokuyor ben beslemem onlariAyy sosyalcan alemsin yaa güvercin yollariz
Ayyy annesini opuyordur simdi o sap sap
Yelizzzz kiz sende kaynanayi ozlemissindir haa simdi sakin inkara kalkma
Ayy onlarin pislikleri cok pis kokuyor ben beslemem onlari
3 ziyaretci hala burada yalniz
Kizzz ben tele baktim kaynanami en son ne zaman aramisim diye ama bulamadim artik ne kadar geriye gitmisse, kadinda bana hic bi sey yapmadi ha simdiye kadar demek ki adinin kaynana olmasi yetiyorbayılıriz kaneanalara kuzum
Ergenler gibi mi koptum
çok kötü bağımlı olduk yaaa
bide üyeliksiz bakanlar varr ziyaretçilerimizz3 kişi
kızz seçimden sonra kapancak ya bazı ssiteler vayy halimizee:18:
Isi bandi diye bi reklam cikmis acaba 100 lerce alsamda ayaklarima mi yapistirsam
Burayida kapatirlarmis, size haber vermek icin dumanlasma yontemini kullanir malatyayi yakarim artik
Kuzum aklımdan çıkmazken çıkarmayı düşünüyorum
20 si kuzu
Ayyy annesini opuyordur simdi o sap sap
Yelizzzz kiz sende kaynanayi ozlemissindir haa simdi sakin inkara kalkma
Kuzumgerçekte n öyle kuzum ama bi yol buluruz haberleşmek için
Kac kiz kac yakalamasinBenimki ayaklandiçakacak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?