Ağlayakta gözden mi olak???

Hosgeldin fatmacimm hamile halinizle de vazgecmionuz temizliktenn kizz amann kalsin ne olcakk
Benosum hamsiyi duymustum.Sardalya mii onu da yazdim bi kenara

Aynen bende ilk duydum et tavuk balık ve yeşillik çok yenecekmiş

Selam kizlar
Cok kalamicam internet paketim bitmis
Benayimm cok sukur gormussun kesecigi cok mutlu oldum susam tanemiz buyurde koca sıpa olur insallah :))
Hepinizi opuyorum

Selam kizlar
Cok kalamicam internet paketim bitmis
Benayimm cok sukur gormussun kesecigi cok mutlu oldum susam tanemiz buyurde koca sıpa olur insallah :))
Hepinizi opuyorum

Ayy inşAllah canım çok saol..

Kız hamişler siz hangi ilacı kullanıyorsunuz yazsanıza..

canım ben ilk üç ay folik asit bide elevit kullandım. en son gittiğimde de decavit bide demir hapı verdi

Saolasın hamişim benim.. Banada elebit verdi elindeki folik biterse bırak dedi 3 ay değilmiydi kullanmak

Bide canım akşam yatarken alacan dedi eleviti doğru mu ?

Saolasın hamişim benim.. Banada elebit verdi elindeki folik biterse bırak dedi 3 ay değilmiydi kullanmak

Bide canım akşam yatarken alacan dedi eleviti doğru mu ?

yerim seni taze hamiş canım elevitin içinde folik asit var o yüzden bırak demiş olabilir bende zaten folik asiti çok kullanmadım ilk üç ay
günde bir kere dedi benim doktor sabah akşam bişey demedi ama ben hep akşamları kullanıyom ilaçlarımı

İşte bu doktor folik asit aldırtmıyo elindeki bitsin bırak dedi.. Elevit işk 3 ay ondan sonra da başka bi ilaç alıcam

Ayy inşAllah canım çok saol..

Kız hamişler siz hangi ilacı kullanıyorsunuz yazsanıza..

Canim ben ilk 3 ay folik asit killandim hatta ne kadar kullanirsan kar zarari yok kutun bitene kadar kullan dedi 14 hafta kadar kullandim. 3 aydan sonra elevit ve demir hapi verdi. Demir hapini 16. Hafta degistirdi kansizligim arttigi icin. 20.haftada da bunlarin yanina ek olarak balik yagi verdi. Ove ove bitiremedi cok faydasi varmis. Bide idrarda enfeksiyon ciktigi icin tek seferlik bi ilac icmistim. Hepsi bu kadar :)

Gunaydin canlarrr
Herkes iyidir insallahh. Hamisler cogalinca sabah erken dukkani acanlarda azaldiuykucu hamisler sizi

Fundos esin nasil oldu. Ins. Daha iyidirr.

Benoss sanada iyi gezmeler

Sosyostaa dun gezmelerdeymis heraldee

Benos ilaclari sormussun. Canim ben eylulde folik asite basladim. Solgar markali. Biraz pahali ama en dogal folik asit. Kasim 5 hamile kaldigim tarih.sata gore hesapliyoruz ya hep. 9. Haftama kadarda folik asiti ictim. Sonra dr decavit yazdi. Sadece onu iciyorum.

Bu arada folik asit gebelikte ilk 1 ay cok onemliymis. O yuzden hep hamile kalmadan baslayin diyolar. Cocugun organlarinin gelisimi 7. Haftaya kadar gelisiyomus cunku. Ama tabi ilk 3 ay icin dio doktorlar.

canım ben ilk üç ay folik asit bide elevit kullandım. en son gittiğimde de decavit bide demir hapı verdi

Canim benin sen nasil oldun. Cok gecmis olsun. Sen bu ara et ve salatayi cok ye cnm. Onlar seni halsiz birakmaz hem.
Banada demir hapi yazdi. Bunu illa kullanicaksin elinde kalsin dedi gerci kan testinde demirim iyi cikmis. Bende sasirdim:) 20.haftadan sonra duruma gore demire baslatiyoruz dedi.

Aynen bende ilk duydum et tavuk balık ve yeşillik çok yenecekmiş

Sana demistim ya benayim. Ikili testi yapan prof. Bana ayda 5 kilo et yiyeceksin sinirsiz salata bide gunde 2 parsiyon meyve yiyeceksin demisti. Birde proteinli yiyecekler. Bunlar sana asla kilo aldirmaz. Senin ve cocugunun sagligi icin altin degerinde dedi. Ama hamur isi,makarna,pilav,beyaz ekmek bunlar eve bile girmesin dedi bende oyle bi yiyorumkii hamur isinii
Birde ben gunde 4-5 mandalina yiyorum dedim. Adam gozlerini ayirdisadece 2 mandalin yada 2 portakal. Meyve sayisini ikiden yukariya cikartirsan kilo yapar ve daha tehlikesi sekerin yukselir dedi. O adam o kadar guzel ayrintili anlattiki herseyi ama iste erkege gitmek istemiyorum

Eve incir agacini dikeceksin kiz 5 kilo et mi

Dun bi kuafore gittimm sonrada teyzemlere ugradim cok gezemedim yani
Bulanti bi tek sabahlarindis fircalarken oluyor canim sende ne zaman baslamisti bulanti

Ben 2 ay dislerimi hic fircalayamadim
6.haftada basladi canim. 10.haftada bitti. Ins seninki hafif olur. Bulantiya en iyi elma yariyor. Yesil elma yersin bol bol cnm. Hemde cocuk icinde cok faydali. Benim elmam basimin ucundan ayrilmazdi

Günaydınnn kızlarrr

Ne gezmesi ayol oturuyorum evde

Ayşecim saol bilgi için o zaman sıkıntı yok:)

Burda felaket yağmur var orada da var mı istanbullular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…