Hosgeldin fatmacimm hamile halinizle de vazgecmionuz temizliktenn kizz amann kalsin ne olcakk
Benosum hamsiyi duymustum.Sardalya mii onu da yazdim bi kenara
Aynen bende ilk duydum et tavuk balık ve yeşillik çok yenecekmiş
Selam kizlar
Cok kalamicam internet paketim bitmis
Benayimm cok sukur gormussun kesecigi cok mutlu oldum susam tanemiz buyurde koca sıpa olur insallah :))
Hepinizi opuyorum
Ayy inşAllah canım çok saol..
Kız hamişler siz hangi ilacı kullanıyorsunuz yazsanıza..
canım ben ilk üç ay folik asit bide elevit kullandım. en son gittiğimde de decavit bide demir hapı verdi
Saolasın hamişim benim.. Banada elebit verdi elindeki folik biterse bırak dedi3 ay değilmiydi kullanmak
Bide canım akşam yatarken alacan dedi eleviti doğru mu ?
yerim seni taze hamişcanım elevitin içinde folik asit var o yüzden bırak demiş olabilir bende zaten folik asiti çok kullanmadım ilk üç ay
günde bir kere dedi benim doktor sabah akşam bişey demedi ama ben hep akşamları kullanıyom ilaçlarımı
Ayy inşAllah canım çok saol..
Kız hamişler siz hangi ilacı kullanıyorsunuz yazsanıza..
Ayy hamile muhabbeti kaçıııınnnnn
Gunaydin kizlarrrr bugun pazar kimse olmaz artik buralarda
canım ben ilk üç ay folik asit bide elevit kullandım. en son gittiğimde de decavit bide demir hapı verdi
Aynen bende ilk duydum et tavuk balık ve yeşillik çok yenecekmiş
Dun bi kuafore gittimm sonrada teyzemlere ugradim cok gezemedim yaniGunaydin seker bende tam dedikodunuzu yapiyordum
Nasil gidio taze hamisimm. Bulanti var mi hafiften:)
Eve incir agacini dikeceksin kiz 5 kilo et miSana demistim ya benayim. Ikili testi yapan prof. Bana ayda 5 kilo et yiyeceksin sinirsiz salata bide gunde 2 parsiyon meyve yiyeceksin demisti. Birde proteinli yiyecekler. Bunlar sana asla kilo aldirmaz. Senin ve cocugunun sagligi icin altin degerinde dedi. Ama hamur isi,makarna,pilav,beyaz ekmek bunlar eve bile girmesin dedibende oyle bi yiyorumkii hamur isinii
Birde ben gunde 4-5 mandalina yiyorum dedim. Adam gozlerini ayirdisadece 2 mandalin yada 2 portakal. Meyve sayisini ikiden yukariya cikartirsan kilo yapar ve daha tehlikesi sekerin yukselir dedi. O adam o kadar guzel ayrintili anlattiki herseyi ama iste erkege gitmek istemiyorum
Dun bi kuafore gittimm sonrada teyzemlere ugradim cok gezemedim yani
Bulanti bi tek sabahlarindis fircalarken oluyor canim sende ne zaman baslamisti bulanti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?