Eve incir agacini dikeceksin kiz 5 kilo et mi
Sana demistim ya benayim. Ikili testi yapan prof. Bana ayda 5 kilo et yiyeceksin sinirsiz salata bide gunde 2 parsiyon meyve yiyeceksin demisti. Birde proteinli yiyecekler. Bunlar sana asla kilo aldirmaz. Senin ve cocugunun sagligi icin altin degerinde dedi. Ama hamur isi,makarna,pilav,beyaz ekmek bunlar eve bile girmesin dedibende oyle bi yiyorumkii hamur isinii
Birde ben gunde 4-5 mandalina yiyorum dedim. Adam gozlerini ayirdisadece 2 mandalin yada 2 portakal. Meyve sayisini ikiden yukariya cikartirsan kilo yapar ve daha tehlikesi sekerin yukselir dedi. O adam o kadar guzel ayrintili anlattiki herseyi ama iste erkege gitmek istemiyorum
Dun bi kuafore gittimm sonrada teyzemlere ugradim cok gezemedim yani
Bulanti bi tek sabahlarindis fircalarken oluyor canim sende ne zaman baslamisti bulanti
Günaydınnn kızlarrr
Ne gezmesi ayol oturuyorum evde
Ayşecim saol bilgi için o zaman sıkıntı yok:)
Burda felaket yağmur var orada da var mı istanbullular
Ben normalde uykucuydum sonumu düşünemiyorumNe demek sekerim her zamanb
Vala daha yataktan cikmadigim icin bilemiorum hava nasilkizlar sonradan daha fazla uyku geliomus. Dun her gittigin yerde uyukladimm
Evet benayim. Ben 2. Ayinda mandalinaya cok dustum.hergun 5-6 yiyordumAyşemm bu adamda hemen hemen aynı şeyleri söyledibenim anne tarafımda şeker var bak çok yersen meyve zaten varmıl şeker kontrol edemeyiz sonra dedi
Erkekler ama daha iyi bakalım istanbulda erkek araştırmasına gircem benbulabilirsem tabii
Benimde aynen diş fırçalarken felaketim normaldede bulanırdı ama bu kez başka
Ben 2 ay dislerimi hic fircalayamadim
6.haftada basladi canim. 10.haftada bitti. Ins seninki hafif olur. Bulantiya en iyi elma yariyor. Yesil elma yersin bol bol cnm. Hemde cocuk icinde cok faydali. Benim elmam basimin ucundan ayrilmazdi
Günaydınnn kızlarrr
Ne gezmesi ayol oturuyorum evde
Ayşecim saol bilgi için o zaman sıkıntı yok:)
Burda felaket yağmur var orada da var mı istanbullular
Bende esime soyleyince gozlerini ayirdii
5 kilo yemek zor tabi ama iste elimizden geldigince dikkat etmeliyizz sosyalim. Siz benim gibi borek corek yemeyin.
Kiz 71 kilo olmusummm. Toplamda 5 kilo aldimmama karnim cikmio. Nerdeyse 5 aylik hamile olacam. Daha hamile oldugum belli olmuo
Ben normalde uykucuydum sonumu düşünemiyorum
Disimi fircalamazsam daha cok midem bulanir benimAyşemm bu adamda hemen hemen aynı şeyleri söyledibenim anne tarafımda şeker var bak çok yersen meyve zaten varmıl şeker kontrol edemeyiz sonra dedi
Erkekler ama daha iyi bakalım istanbulda erkek araştırmasına gircem benbulabilirsem tabii
Benimde aynen diş fırçalarken felaketim normaldede bulanırdı ama bu kez başka
24. Haftadan sonra uyku falan kalmiyormus aysemNe demek sekerim her zamanb
Vala daha yataktan cikmadigim icin bilemiorum hava nasilkizlar sonradan daha fazla uyku geliomus. Dun her gittigin yerde uyukladimm
Gaz sancim cok oluyor gecenin bi yarisi giriyor kiz uyuyamiyorum sende durumlar nasilBen normalde uykucuydum sonumu düşünemiyorum
Sali gunun5 haftaya giriyoruz teyzesi bugun 4+5 iz daha erken sanirimm bulanti icin bulanmaya baslayinca yerim kuzum insallah dedigin gibi az bulanir
Kaynananin dizi dibinde oturuyor tabi taze gelin
Benn simdiden 75 kiloyum asermedigim surece sorun yok bende az yejeyi dusunuyorum ayy nasil bellimolmuyor kiz ama bazi kadinlarin ic karin bolgesi genis oldugu icin karni cok cikmiyormus
Disimi fircalamazsam daha cok midem bulanir benim
24. Haftadan sonra uyku falan kalmiyormus aysem
Gaz sancim cok oluyor gecenin bi yarisi giriyor kiz uyuyamiyorum sende durumlar nasil
Sali gunun5 haftaya giriyoruz teyzesi bugun 4+5 iz daha erken sanirimm bulanti icin bulanmaya baslayinca yerim kuzum insallah dedigin gibi az bulanir
Benn simdiden 75 kiloyum asermedigim surece sorun yok bende az yejeyi dusunuyorum ayy nasil bellimolmuyor kiz ama bazi kadinlarin ic karin bolgesi genis oldugu icin karni cok cikmiyormus
Demekk ki elinde degil canim ama sana tavsiyem az ye bi lokma al maksat canin cekmesin yoksa zor olur senin icin dogumda aldigin kilolar gitmiyormus diyorlarOyy ben o mercimegi yerimkiiibende ogrendigimde 4 haftalik bile degildi kiz
Yaa sosyalim asiri istahim acildi. Doymuyorum resmen. Ne gorsem canim istiyor. Cok pisbogaz oldum.hele tatliya hic dayanamiyorum. Dun yediklerimi saysam duser bayilirdiniz. Zaten beni goren hamile misin demiyoi yuhh ne kadar kilo almissin diyooinsanliktan ciktimm
Ilk aylar gaz cok olur. Ben gazman gibi dolasiyordummm
Zaten 6. Aydan sonra bel agrilarida artiyormus. O zaman uykular haram4 ve 6. Aylar hamilelikte lale devri
Demek ki annenin genetigini almissin sen haklisin aslinda daha az catlagin olur buda iyi birseyAnneminde 7.aydan sonra karni cikmaya baslamis:) ama bu iyi bisey hem karin gerilmedigi icin catlama olmuyormus olsa bile az olurmus
Demekk ki elinde degil canim ama sana tavsiyem az ye bi lokma al maksat canin cekmesin yoksa zor olur senin icin dogumda aldigin kilolar gitmiyormus diyorlar
Ben diyecektim onu gozun korkmasin diye demedim hayirlisi canim bebisini alda kucagina butun cektiklerin unutulur
Evet benayim. Ben 2. Ayinda mandalinaya cok dustum.hergun 5-6 yiyordumsimdi aldigim 5 kiloda onlarin payi buyuk
Evt erkekler daha iyi canim.hem kadinlar gibi gereksiz kapriste yapmiyolar. Ins iyi bi dr cikar karsina.
Disimi fircalamazsam daha cok midem bulanir benim
24. Haftadan sonra uyku falan kalmiyormus aysem
Gaz sancim cok oluyor gecenin bi yarisi giriyor kiz uyuyamiyorum sende durumlar nasil
Ilk aylar gaz cok olur. Ben gazman gibi dolasiyordummm
Zaten 6. Aydan sonra bel agrilarida artiyormus. O zaman uykular haram4 ve 6. Aylar hamilelikte lale devri
Tekmeyi mi atiyor ayy cokmhos yaaa , himm omzaman ye bakalim ayse gerci bana yeme demesi kolay asermenin ne demek oldugunu bilmiyorum ki dahaAhh bi az yiyebilsemm. Kiz birseyi yemeden yatinca gece aklimdan cikmiyor. Kalkip yiyorum sonra. Yedikten sonrada alttaki tekmeyi atiyortesekkur ediyor heralde
Bizde irsi galiba bu sosyalim. Ablamda boyle olmustu.30 kilo aldi ama dogumdan 3 ay sonra verdi:)
Benayim wccde kesinlikle ikinma bu aralar bizim icinn ikinmak cok tehlikeliymisOyy oyy oyy bende yiyodum geçen hafta doğum izninden gelen arkadaş uyardı böyle yeme yarardan çok zarar diye tek parça yiyorum
Bana kalsan mandalina portakal elma hepsinden iş yerine götürüyordum canım istediğinde çıkar ye
İnşAllah bulurum zaten ense kalınlığı zamanı gene bu adama geleceğiz
Oyyy maşallah pirince çok güzel yaa
Canım benim kaynana iyi kız zararı yok
Bendeki zarar elti
Kız bende cumaya kadar vardı o gün funda mısır ye dedi yoldan mısır aldık tane mısır satılıyo ya hani ondan snora kalmadı ya
Dün doktor gaz sancım var diyince alışacaksın dedi çözümü yok
Kabızlık içinde kahvaltı sonrası alıştırcan bağırsaklarını dedi gidip tuvalete oturacaksın boş yere otursan bile bi müddet sonra bağırsaklar ona alışacak dedi
Ayy bizim o lale devrine çok var daha
Kız sen hazırlıklara başladın mı hiç anlatmıyon ne alıyon ne veriyon
Dün mevlüt çok güzeldi çok imrendim
Oyy oyy oyy bende yiyodum geçen hafta doğum izninden gelen arkadaş uyardı böyle yeme yarardan çok zarar diye tek parça yiyorum
Bana kalsan mandalina portakal elma hepsinden iş yerine götürüyordum canım istediğinde çıkar ye
İnşAllah bulurum zaten ense kalınlığı zamanı gene bu adama geleceğiz
Oyyy maşallah pirince çok güzel yaa
Canım benim kaynana iyi kız zararı yok
Bendeki zarar elti
Kız bende cumaya kadar vardı o gün funda mısır ye dedi yoldan mısır aldık tane mısır satılıyo ya hani ondan snora kalmadı ya
Dün doktor gaz sancım var diyince alışacaksın dedi çözümü yok
Kabızlık içinde kahvaltı sonrası alıştırcan bağırsaklarını dedi gidip tuvalete oturacaksın boş yere otursan bile bi müddet sonra bağırsaklar ona alışacak dedi
Ayy bizim o lale devrine çok var daha
Kız sen hazırlıklara başladın mı hiç anlatmıyon ne alıyon ne veriyon
Dün mevlüt çok güzeldi çok imrendim
Tekmeyi mi atiyor ayy cokmhos yaaa , himm omzaman ye bakalim ayse gerci bana yeme demesi kolay asermenin ne demek oldugunu bilmiyorum ki daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?