Ağlayakta gözden mi olak???

Canlar bugün nasılsınz. .
Fundosum uğramamis
Benosum Ayşem Sosyalim yelizim fatmam lizim herkes iyidir inşa
Biz dün yine tartıştık
Ama barıştk akşam tabiki yine ben konuştum

günaydın kızlar nasılsınız canlarım
ayşemm iyiyim çok şükür canım sen nasılsın oğluşun nasıl ben senin tekme atan o minik adamını yerim ama
sosyalim canım nasılsın pazar sabahı erkencisin maşallah ben yeni uyandım sayılır
benoşum sen nasılsın canım beslenme konusunda benim doktor günde 2 bardak süt,2 kase yoğurt,2 tane meyve hangi meyve olduğu önemli değil,yumurta,bide 4-5 tane ceviz bunları hergün mutlaka tüketeceksin dedi
fundoşum gelmemiş hiç kocişi nasıl oldu acaba :44:
twinim canım hayırdır neden tartıştınız
lizim,yelizim sizi de öpüyorum canlar
canlarım ben bi kahvaltımı yapayım sonra banyo lavoba temizlenecek akşama misafirim var yatılı dinlendiğim aralarda gelirim yine öpüyorum hepinizi

Kuzum bizim herzamanki catismalarimiz onun evet dediğine ben Hayır dedim öyle işte cnm

Pazartesiye kadar kendini yer bitirirsin boyle yapma.Yerinde olsamm bugun giderdim doktoraa ama imkan yoksa da icini ferah tutup bekleyeceksin canmm

Kızlar ne bileyim yerimde duramıyorummmm.. Acaip bir korku var içimde... Rabbim inşallah hayırlı sonuçla gelirim.. Randevusu yoktu ama randevusuz gidicem sabah erkenden artık ne zaman bakarsa... :18:

Benayimm nasılsın cnmm

İyiyim canım yaa saatimiz gelsede kaçsak evimize diye saat sayıyorum

Fatmacım merhaba
Misafir işi zor iş.. Allah kokaylık versin..
Hergün onları yemeye çalışıyorum bakalım..

Periciiiimm sakiin ol yarın herşey güzel olacak inşAllah..

Selam kizlar
Kusura bakmayin en son lizimin yazdigi şeyi gorunce canım sıkıldı ona yazdim once
Yani cok ilginc bu hamile muhabbetleri tam tersi cok hosuma gittigi icin takildim oyle yoksa aksine okudukca okurum cok hosuma gidiyor
Ama lizim beni hic tanimamis galiba oyle bi cumleyi ciddi olarak kurabilecegimi dusunmus cok ilginc

Nasılsınız?
Ben iyi bişiler okudukça iyi oluyorum biraz... Kötü şeyleri bugün asla okumayacağım... Dualarımı da edip yarın doktoruma gideceğim.. İnşallah size güzel haberler getiririm...
Sizler nasılsınız???

Aa canım lütfen kötüyü düşünme sıkma canını.. bence dememiştir öle belki sonuna gülücük koymamış ama espiri yapmıştır.. Moralini bozma sonuçta biz hepimiz burda her telden konuşuyoruz..
Bence yanlış anlaşılma oldu.. mutlaka lizim açıklama getirir..

Merhaba canım.
Ben iyiyim oturuyorum öle boş boş.
Haa şöyle güzel düşün yarun güzel olacak herşey ve bizde senden gelecek güzel haberleri bekliyo olucaz

Merhaba canım.
Ben iyiyim oturuyorum öle boş boş.
Haa şöyle güzel düşün yarun güzel olacak herşey ve bizde senden gelecek güzel haberleri bekliyo olucaz

Ya böyle olunca kendimi o kadar iyi hissediyorum ki.. Diyorum ki benden güzel haberler bekleyen güzel insanlar var deyip çok mutlu oluyorum.. İnşallah canım inşallah güzel olacak...

Sen içini ferah tut..
İkizdir inşAllah zor bakımı ama olsun beklediğine değer işte.. Bakalım neler olacak

Perican ben dun gece baya bi okudum senin dedigin mol gebelik cok nadir rastlanan birseymis ve genetikmiş ailende oyle birsey yasanmismi?
Ayrica suanda o ihtimali dusunebilecegin tek gerekce hcg nin yuksek cikmasi baska bisey yok ki hcg nin yuksek cikmasi icin daha baska birsuru sebep var.cogul gebelik gelismis olabilirr bir ayda iki kez yumurtlamis olabilirsinn gecen ay gec dollenme olup ustune gormus olabilirsin gecen ayki adetin nasildi dikkat ettin mii
Yani ben boyle bi sonuc alsam cogul gebelik ihtimali var diye havalarda ucardim bence sen de kotuyu degil iyi ihtimalleri dusun ona hazirla kendini lutfenn ayrica senin ilk gebeliginde ne olmustu ben onu bilmiyorum hatirlamiyorum

Benosum sen takilma bosver biz aylardir burada muhabbet ediyoruz yuz mimiklerimizi gormesek de hangi cumlenin ne sekilde kuruldugunu az cok anliyoruz birbirimizi tanidigimiz icin
Lizim kendince laf sokmuş canı sagolsun.Benim de hayatta en nefret ettigim davranis sekli bu oldugundan pek musamaha gosteremiycem

Sen içini ferah tut..
İkizdir inşAllah zor bakımı ama olsun beklediğine değer işte.. Bakalım neler olacak

Valla Rabbim sağlıkla versin kötü bişiler olmasın da herşeye kabulüm inan ki... Burda bir topik vardı onu da buldum okudum değeri benden çok çok yüksek çıkanlar da olmuş... Şükür ki bi ben değilmişim.. Bebekleri ya ikiz olmuş ya da iri bebek olmuş ondan öyle çok çıkmış okuyunca biraz yüreğim ferahladı inan ki.. Bi de bilmiyorum yani aile geçmişimizde ikiz var mı yok mu hiç sormadım biraz da ondan tedirgin oldum ikiz yoksa bu kesin başka bişidir diye.. Allah hayırlı etsin bakalım

Benim bildiğim kadarıyla ailede öyle mol gebelik yok canım hiç duymadım.. Ben ilk bebeğimi kalp atışını alamadık ondan kaybettim... En son 6+2 ye kadar gelişti 4 mm oldu ama kalp atışı yoktu.. 9. haftada hala 6. haftadaki gibiydi.. Gelişmedi yani.. Ay ne bileyim canım hcg değerinin yüksek çıkması diye araştırdım karşıma ilk gelen mol gebelik oldu dün ondan çok kötü oldum.. Canım biz zaten korunuyorduk ya geçen ay döllenme olması olur mu bilmem gerçi adetime 2 gün kala korunmadan ilişki olmuştu o zaman da dedim zaten 2 gün sonra regl olcam korunmamıza gerek yok demiştim bi o var.. Bakalım doktor yarın ne diyecek.. Merakla bekliyorm

Hakkinda hayirlisi olsun canm sen bol bol dua ett ferahlarsin.yarın ben yolda olacagim cok erken saatlerde.firsatim oldukca takip edicem guzel haberlerini okumak icin.
İnsallah sen de gelippp kizlar dollenme erken olmus veya kizlarr iki tane geliyoo diceksinn

Ayyyyyyyyyy inşallah kuzummmmmm yaaaa.... Şimdi artık düne göre kalbim heyecandan sıkışıyor şükür o olumsuzluğu atıyorum kafamdan sayenizde...

Ben çıkayım yavaştan evi temizlemem lazım.. Sonra duş alıcam sonra dualar edicem herkese... İşim çok :)
İyi ki varsınız arkadaşlarım...
Görüşmek üzere..
Yarın inşallah gülücükler saça saça geleceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…