Ben çıkayım yavaştan evi temizlemem lazım.. Sonra duş alıcam sonra dualar edicem herkese... İşim çok :)
İyi ki varsınız arkadaşlarım...
Görüşmek üzere..
Yarın inşallah gülücükler saça saça geleceğim...
Ben kendimden ornek vereyim bundan 20 gun once kocami oldurme planlari yapiyorken bugun ev temizliginde bana yardim ettigi icin cok seviyorum evlilik boyle bi sey iste twinim ayarsiz yapiyor adamiCanlar bugün nasılsınz. .
Fundosum uğramamis
Benosum Ayşem Sosyayazmissilizim fatmam lizim herkes iyidir inşa
Biz dün yine tartıştık
Ama barıştk akşam tabiki yine ben konuştum
günaydın kızlar nasılsınız canlarım
ayşemm iyiyim çok şükür canım sen nasılsın oğluşun nasıl ben senin tekme atan o minik adamını yerim ama
sosyalim canım nasılsın pazar sabahı erkencisin maşallah ben yeni uyandım sayılır
benoşum sen nasılsın canım beslenme konusunda benim doktor günde 2 bardak süt,2 kase yoğurt,2 tane meyve hangi meyve olduğu önemli değil,yumurta,bide 4-5 tane ceviz bunları hergün mutlaka tüketeceksin dedi
fundoşum gelmemiş hiç kocişi nasıl oldu acaba :44:
twinim canım hayırdır neden tartıştınız
lizim,yelizim sizi de öpüyorum canlar
canlarım ben bi kahvaltımı yapayım sonra banyo lavoba temizlenecek akşama misafirim var yatılı dinlendiğim aralarda gelirim yine öpüyorum hepinizi
Selam kizlar
Kusura bakmayin en son lizimin yazdigi şeyi gorunce canım sıkıldı ona yazdim once
Yani cok ilginc bu hamile muhabbetleri tam tersi cok hosuma gittigi icin takildim oyle yoksa aksine okudukca okurum cok hosuma gidiyor
Ama lizim beni hic tanimamis galiba oyle bi cumleyi ciddi olarak kurabilecegimi dusunmus cok ilginc
Nasılsınız?
Ben iyi bişiler okudukça iyi oluyorum biraz... Kötü şeyleri bugün asla okumayacağım... Dualarımı da edip yarın doktoruma gideceğim.. İnşallah size güzel haberler getiririm...
Sizler nasılsınız???
Ben kendimden ornek vereyim bundan 20 gun once kocami oldurme planlari yapiyorken bugun ev temizliginde bana yardim ettigi icin cok seviyorum evlilik boyle bi sey iste twinim ayarsiz yapiyor adami
Oncelikle kolay gelsin canim kendini ve bebisi yormadan yavas yavas yap beslenme programi yazmissin tsk ederim canim hemen not aliyorum erkende uyanmadim cano 9 du uyandigimda
Oyyy hemende surati dusmus gel kiz sarilayim sanayelizimmmmmmmmmm yarin yolculuk kacta kiz
Peri yarin kizlar bebisim 2 tane deyip gelirsen o zaman ben sana uzulmeyi soracam
Oo az kalmis hazirliklar tamam herhalde kocanda ozlemistir kiz sende ozlemissindirCanm uçagim sabah 10da burdan sabah 5 gibi cikicaz iste Antalyaya havaalanina giripp ucaga binesiye anca yetişir
Oo az kalmis hazirliklar tamam herhalde kocanda ozlemistir kiz sende ozlemissindir
Evin onu bos canim perdeleri falan kapatmiyoruz guya buraya hayvanat bahcesi yapilacakmis bi de yapay gol ama biz gorur muyuz bilmiyorumOoyyy manzaraya bak hele
Sen ne güzel tarlaya bakıyon biz ise binayaşans bu olsabiz gor gerek
Evlenince oyle oluyor kuzu baba evi artik kendi evin olmuyorEvet canm cok ozledim hatta son 2 gundur de aglayasim gelioordayken de burayi dusununce aglayasim geliyo arkadass ikisi de ayri dert.Ama benim yerim evim kocamin yanı hangi sehir olursa olsun kendi evimin rahatligi hicbiyerde yok
Evlenince oyle oluyor kuzu baba evi artik kendi evin olmuyor
Acacam kuzum bende face acmayi dusunuyorumEvet oyleymis gercekten.Halbuki hersey ayni ama kendi duzenime ben coktan alışmışım meger
Sosyalim ben buralardan resimler paylastim ama sen o sosyal paylasim ortamlarinda yoksunkiz barii instg... kullansan yaaa :26:
Sosyalim haklısın gerçekten ayarımiz kaçtı iyice alttan alamıyorum kavga ediyoruz ama sonra pişman oluyorum o da beni kıracak laflar söylüyor sonra oda pişman oluyo ama bu sefer ben yürütemiyoruz diyince bana git dediBen kendimden ornek vereyim bundan 20 gun once kocami oldurme planlari yapiyorken bugun ev temizliginde bana yardim ettigi icin cok seviyorum evlilik boyle bi sey iste twinim ayarsiz yapiyor adami
Oncelikle kolay gelsin canim kendini ve bebisi yormadan yavas yavas yap beslenme programi yazmissin tsk ederim canim hemen not aliyorum erkende uyanmadim cano 9 du uyandigimda
Oyyy hemende surati dusmus gel kiz sarilayim sanayelizimmmmmmmmmm yarin yolculuk kacta kiz
Peri yarin kizlar bebisim 2 tane deyip gelirsen o zaman ben sana uzulmeyi soracam
merhaba kızlar nasılsınız
Acacam kuzum bende face acmayi dusunuyorum
Bu arada kızlar nasılsınz
Ben temizlik yaptım oldum yorgunluktan
Toz al yerleri sil banyo tuvalet derken benim koptu..
Bu arada sosyalcan dün ananas aldım yemeye başladım
Selamm ezocann sen nasilsinnnn
Sosyalimm bunu duyduguma sevindimm aç vallaa bi bakarsin buraya da erişim engellenir
Twincan eline saglik
İyiyim ben canmm hazirlik yapiom iste yarin yolculukk
Sagol twinimmmm
Fundoşummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?