Ağlayakta gözden mi olak???

İnsallah canm
Kolay gelsin yorma kendini dikkat et
Gorusuruzz

Canlar bugün nasılsınz. .
Fundosum uğramamis
Benosum Ayşem Sosyayazmissilizim fatmam lizim herkes iyidir inşa
Biz dün yine tartıştık
Ama barıştk akşam tabiki yine ben konuştum
Ben kendimden ornek vereyim bundan 20 gun once kocami oldurme planlari yapiyorken bugun ev temizliginde bana yardim ettigi icin cok seviyorum evlilik boyle bi sey iste twinim ayarsiz yapiyor adami

Oncelikle kolay gelsin canim kendini ve bebisi yormadan yavas yavas yap beslenme programi yazmissin tsk ederim canim hemen not aliyorum erkende uyanmadim cano 9 du uyandigimda

Oyyy hemende surati dusmus gel kiz sarilayim sana yelizimmmmmmmmmm yarin yolculuk kacta kiz

Peri yarin kizlar bebisim 2 tane deyip gelirsen o zaman ben sana uzulmeyi soracam

Canm uçagim sabah 10da burdan sabah 5 gibi cikicaz iste Antalyaya havaalanina giripp ucaga binesiye anca yetişir

Ooyyy manzaraya bak hele

Sen ne güzel tarlaya bakıyon biz ise binaya şans bu olsa gerek

Oo az kalmis hazirliklar tamam herhalde kocanda ozlemistir kiz sende ozlemissindir

Eki Görüntüle 1014554
Kizlar balkon manzaram kayisi agaclari cicek acti

Evet canm cok ozledim hatta son 2 gundur de aglayasim gelio ordayken de burayi dusununce aglayasim geliyo arkadass ikisi de ayri dert.Ama benim yerim evim kocamin yanı hangi sehir olursa olsun kendi evimin rahatligi hicbiyerde yok

Sosyalim ne guzel olmuss burda da badem ve kayisi agaclari cicek acti bide heryer papatya bahcemizde

Son düzenleme:
Evet canm cok ozledim hatta son 2 gundur de aglayasim gelio ordayken de burayi dusununce aglayasim geliyo arkadass ikisi de ayri dert.Ama benim yerim evim kocamin yanı hangi sehir olursa olsun kendi evimin rahatligi hicbiyerde yok
Evlenince oyle oluyor kuzu baba evi artik kendi evin olmuyor

Evlenince oyle oluyor kuzu baba evi artik kendi evin olmuyor

Evet oyleymis gercekten.Halbuki hersey ayni ama kendi duzenime ben coktan alışmışım meger

Sosyalim ben buralardan resimler paylastim ama sen o sosyal paylasim ortamlarinda yoksun kiz barii instg... kullansan yaaa :26:

Evet oyleymis gercekten.Halbuki hersey ayni ama kendi duzenime ben coktan alışmışım meger

Sosyalim ben buralardan resimler paylastim ama sen o sosyal paylasim ortamlarinda yoksun kiz barii instg... kullansan yaaa :26:
Acacam kuzum bende face acmayi dusunuyorum

Sosyalim haklısın gerçekten ayarımiz kaçtı iyice alttan alamıyorum kavga ediyoruz ama sonra pişman oluyorum o da beni kıracak laflar söylüyor sonra oda pişman oluyo ama bu sefer ben yürütemiyoruz diyince bana git dedi

Bu arada kızlar nasılsınz
Ben temizlik yaptım oldum yorgunluktan
Toz al yerleri sil banyo tuvalet derken benim koptu..
Bu arada sosyalcan dün ananas aldım yemeye başladım

merhaba kızlar nasılsınız

Acacam kuzum bende face acmayi dusunuyorum

Bu arada kızlar nasılsınz
Ben temizlik yaptım oldum yorgunluktan
Toz al yerleri sil banyo tuvalet derken benim koptu..
Bu arada sosyalcan dün ananas aldım yemeye başladım

Selamm ezocann sen nasilsinnnn

Sosyalimm bunu duyduguma sevindimm aç vallaa bi bakarsin buraya da erişim engellenir

Twincan eline saglik
İyiyim ben canmm hazirlik yapiom iste yarin yolculukk

Selamm ezocann sen nasilsinnnn

Sosyalimm bunu duyduguma sevindimm aç vallaa bi bakarsin buraya da erişim engellenir

Twincan eline saglik
İyiyim ben canmm hazirlik yapiom iste yarin yolculukk

Sağol canmm oo yarın yolculuk var dimi evine kavuşuyorsn şükür cnmm kolay gelsin cnmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…