Kizlar ben cok kotuyum gece aniden sancilandim sabahtan beri hastanelerdeyim gazide oturttular bi sandalyeye sen burda sancini cek yatak bosalsin cok dolu der gibi gelen hasta sen gencsin kalk ben oturuyun der iyice artti sancim kendi doktorumu aradim geldim kan idrar aldi simdi sonucu bekliyorum sag kasigim ve bacagim felc oldu resmen cok korkuyorum((
Zaten daha fazla bekleyemedim kendi doktoruma geldim ozel hastaneye bir dakika bile bekletmedi hemen bakti ultrasondan kan idrar istedi yine 1:30 da cikacak buyuk ihtimal kum veya tas dokuyorumhep ne guzel geciyo hamileligin dedi herkes nazar mi degdi bilmiyorum ki
Esimide birakmiyolar ankarada polis kalmadi sanki
game of thronesteki hatun değilmi oo
kızzz bişi sölicemmmben test yapcam
Kızz bende de yok bişi daha
Günaydım canım
Ben elimden geldiğince yemeye çalışıyorum ne yiyeceğimi şaşırdım
Kıızzzz bende niye oluyormuş
Olmasıınnnn benim işim çok kötüü
Kızlarrr ben aylardır hem avm hem işyerinde x-raydan geçmiyorum ve de niye geçmiyorsun demiyorlar diyemezlerde
Sizlerde dikkat edin havaalanında hele hiç geçmem bi lafta demeye hakları yok sıkıyosa geçirsinler şimdi.. Söyleyin hangi kanun maddesinde geçilecek yazıyormuş göstersinler.. Aramak istiyorlarsa arasın güvenlik kızlar işleri ne
Pazar günü ankara dönüşüm uçakla anlatırım bişi olursa
sosyalin profil resmi kızzzz
benoşummmm
lizommmmm
Kizlar ben cok kotuyum gece aniden sancilandim sabahtan beri hastanelerdeyim gazide oturttular bi sandalyeye sen burda sancini cek yatak bosalsin cok dolu der gibi gelen hasta sen gencsin kalk ben oturuyun der iyice artti sancim kendi doktorumu aradim geldim kan idrar aldi simdi sonucu bekliyorum sag kasigim ve bacagim felc oldu resmen cok korkuyorum((
Zaten daha fazla bekleyemedim kendi doktoruma geldim ozel hastaneye bir dakika bile bekletmedi hemen bakti ultrasondan kan idrar istedi yine 1:30 da cikacak buyuk ihtimal kum veya tas dokuyorumhep ne guzel geciyo hamileligin dedi herkes nazar mi degdi bilmiyorum ki
cnım benim geçmiş olsun.. ne demek kalk ben oturayım falan ezdirme sakın.. yumuşak yüzlü buluyorlar zaten yaşlılar sinir ediyorlar beni.. İnşAllah güzel sonuçlar gelecek.. merakta bırakma bizi.. bol bol oku kendini.. taş ve kum ise de valla çok zor Allah yardımcın olsun canım benim..Zaten daha fazla bekleyemedim kendi doktoruma geldim ozel hastaneye bir dakika bile bekletmedi hemen bakti ultrasondan kan idrar istedi yine 1:30 da cikacak buyuk ihtimal kum veya tas dokuyorumhep ne guzel geciyo hamileligin dedi herkes nazar mi degdi bilmiyorum ki
haa şöyle aslan fundoşşşşhaklısın sosyal sultan olsa kabak gibi çıkıyo bu günlerdede silik öle evirip çevirip varmı diyoz ya onlar tırt çıkıyo
ben o güne kadar düşünüp duracam şimdi enazından olsun bitsin yeni aya hazırlarım kenmdimi
nasılsa çabucak geliyo yeni yumyum
7 nisanda yeni sezon başlıyor ya sabırsızlanıyorum :18: çok seviyorum ben bu hatunu yaaa
yarın yap gitsinben yapma taraftarıyım her zaman diyorum varsa çıkar yoksa diğer ay umut her zaman vardır, sürekli wc ye gidip kontrol etmekten iyidir
hangi kanunda var kız bize söylede havamızı atalım tck nın diye başlayalım
fundoşunda gözünde hiç bir şey kaçmıyor
yaa bak şimdi geçmiş olsun canım inşallah bir şey olmayacak kuzu aklına kötü şeyler getirme
ayy Allah şu sinsilerden korusunvalla nazar bence yaa
haa şöyle aslan fundoşşşşben akşamında daha rahat görüyorum çizgiyi sabahları az çıkıyor bende nedense :44:
benayımmmm
kız bende sarı bi akıntı var sende de var mı :26:
kız ne kanun maddesi yok öle bi kanun işte.. yani ben olmadığını biliyorum varsa göstersinler diyorum
Ay canım ya olmaz olur mu aynen var.. acaba su az içiyorum ondan mı diyorum.. bazen de kokulu oluyor sinir oluyorum.. doktor temizliğine dikkat et. artık sana hiç bişi yapılmaz dedi :)
dişlerimi bile sordu bi tanesini yetiştiremedim dedim 3 ay bişi yapılamaz inşAllah ağrı falan olmaz dedi
bende var zannettim kız o yüzden söyle ki dedim havamız olsun
benim dişlerimde sorun yok çok şükür şimdilik inşallahta olmaz, kız bende suyu az içiyorum ne yapayım hiç aklıma gelmiyor ki
benayım saten çamaşır giyme , günlük ped kullanma sakın bunlar hamilelikte kötüymüş
Aaa ben saten zaten kullanmıyorum ama günlük pedsiz yapamıyorum ki
şimdi gidim atayım
bencede at kullanma her sabah akşam çamaşırını değiştir ondan iyiymiş
Sabah gittim doktorun yanına girdim durumumu anlattım ne güzel yine gebe kalmışsınız dedi.. Adet günü çıkan değerimi söyledim dedim cumartesi günü 2779 çıktı dedim.. Adam inanamadı.. Bi yanlışlık yapılmıştır bile dedi :)) Gerçekten yüksek çıkmış dedi.. Ultrasonda baktı bişi yok bişi göremedi sadece minacık nokta kadar bir siyahlık gördü dedi ki "tecrübelerime dayanarak söylüyorum büyük ihtimal kese burada çıakcak" dedi.. Bugünki hcg değerine göre konuşalım dedi gittim kan verdim sonucu aldım götürdüm.. cumartesi 2779 du ya bugün de 6278 çıktı.. İki katından azcık fazla.. Doktor dedi ki azcık fazla çıkmış ama iyi çıkmış dedi.. Dış gebelik şüphesi yok dedi.. Mol gebelik açısından perşembe günü gel kontrol edelim dedi duruma göre işte.. Adam da şaşırdı hcg değerine göre kesenin görünmesi lazım dedi ama bat a göre de mümkün değil görünmez zaten çok erken dedi adam da şaştı kaldı... Perşembe günü inşallah bir sıkıntı çıkmazsa kızlar bana şey dedi önceden bir düşüğün olduğu için iğne ya da kan sulandırıcı hap vereceğim dedi.. Böyle yani.. Bakalım neler olacak.. Anlamadım gitti.. Şimdi gel de perşembeyi bekle
hiç stres yapma canım.. belki de ikiz. sormadın mı ikiz olma olasılığını hiç konuşulmadı mı..
İnşAllah herşey güzel olacak.. değerin gerçekten yüksek çok anlamam da değerlenden yorumlayamıyorum ama sen kötüyü düşünme, çağırma olumsuzlukları.. iyiyi düşün ve bol bol dua et canım.. bebeğin ya da bebeklerin annesine tekrar aynı üzüntüleri yaşatmasın İnşAllah
Sabah gittim doktorun yanına girdim durumumu anlattım ne güzel yine gebe kalmışsınız dedi.. Adet günü çıkan değerimi söyledim dedim cumartesi günü 2779 çıktı dedim.. Adam inanamadı.. Bi yanlışlık yapılmıştır bile dedi :)) Gerçekten yüksek çıkmış dedi.. Ultrasonda baktı bişi yok bişi göremedi sadece minacık nokta kadar bir siyahlık gördü dedi ki "tecrübelerime dayanarak söylüyorum büyük ihtimal kese burada çıakcak" dedi.. Bugünki hcg değerine göre konuşalım dedi gittim kan verdim sonucu aldım götürdüm.. cumartesi 2779 du ya bugün de 6278 çıktı.. İki katından azcık fazla.. Doktor dedi ki azcık fazla çıkmış ama iyi çıkmış dedi.. Dış gebelik şüphesi yok dedi.. Mol gebelik açısından perşembe günü gel kontrol edelim dedi duruma göre işte.. Adam da şaşırdı hcg değerine göre kesenin görünmesi lazım dedi ama bat a göre de mümkün değil görünmez zaten çok erken dedi adam da şaştı kaldı... Perşembe günü inşallah bir sıkıntı çıkmazsa kızlar bana şey dedi önceden bir düşüğün olduğu için iğne ya da kan sulandırıcı hap vereceğim dedi.. Böyle yani.. Bakalım neler olacak.. Anlamadım gitti.. Şimdi gel de perşembeyi bekle
iyiki söyledin canım yoksa devamlı kullanırdım.. saol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?