- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
perican sordun mu peki ikiz 3 üz olabilir mi diye bu değer , bak dış gebelik yada mol gebelik değil demiş sen kendini boş boşuna üzmüşsün
aklıma geldikçe söylerim canım takipteyim
Canım ben korkudan endişeden o aklıma gelmedi doktor da hiç bahsetmedi çoğul gebelikten... Dış gebelik söz konusu değil dedi ama mol gebelik belli olmaz bu kadar erken dedi.. Ama değerin normal artmış dedi.. Yine de mol gebelik açısından perşembe günü bakalım dedi.. Kız bana iğne istemem de kan sulandırıcı hap verecek sanırım
sen yaptırdığın testleri gösterdin mi peki pıhtılaşma testlerini falan , canım bence senin ki ya erken döllenme yada çoğul gebelik o zaman yoksa bu değer bu kadar fazla çıkmaz
Gösterdim canım hepsini gösterdim... Canım erken döllenme olsa keseyi görürdü doktor... Minnacık yani pilot kalemin kağıda nokta yapması kadar minik bir siyahlık gördü büyük ihtimal burda çıkacak dedi ama tahmini yani kese görmedi diyebilirim.. Erken döllenme olsa görünürdü di mi ne bilim doktorun bile kafası karıştı benim nasıl karışmasın adam diyo değerlere göre görünmesi lazım ama bat a göre mümkün değil çok erken diyo :S :)))
Perşembe gel perşembe perşembe :)
Ben iki üç aydır her akşam en az 2 tane kivi yiyorum kiviye sardım acaip.. Acaba ondan mı bu kadar fazla çıktı bebek tutunmaktan bi hal oldu belkide yapıştı zamk gibi
dur canım hemen stres yapma perşembeyi bekleyeceğiz inşallah güzel haberlerle gelirsin
ilahi peri güldürdün haa
Kızlar nasılsın bakalım.... Sosyalim benayım nasıl gidiyor hamilelik ben kusmaktan başımı kaldıramıyorum ama allahıma çok şükür bunları bana yaşatıyor sizin nasıl bakalım....benimde akıntım çok sosyalim merak etme ne zaman ultrasona gireceksiniz bakalım
Ah ya beklemekle geçiyor ömrüm :)))
Allah ağlatmasın balım gül hep tabii...
Simdi geldim hastaneden, bebek sinirlerime baski yapiyormus yurume dedi doktor. Bende yuruyus iyi olur diye yuruyus yapiyodum aklim sira ; ( idrar yolu enfeksiyonu da olmusum kanim 10a dusmus hic bakamiyorum ne kendime ne bebegime.
kızzz cansu yine unuttum bizi haaa , geçmiş olsun bu arada canım demek bulantın çok haa, inşallah yakın zamanda geçer, kız senin tahmini doğum tarihin ne yazsana, keseyi bebeği kalp atımını duydun mu :26:
kuzum unuturmuyum sizi aklım hep sizde canlarım ben keseyi gördüm bu cuma da inşallah miniğimin kalp atışlarını duycam canım tamini doğum 31 ekim dedi doktor ama kasımın başlarıda olabilirmiş öyle dedi kuzucum sen baktırdınmı kuzum keseyi gördünmü
bende cumartesi kese için gideceğim canım aramızda 11 gün var , hayırlısı canım
öyle düşünme cano nereden bileceksin böyle olduğunu bak çok şükür sende bebişinde iyisiniz, kan için haplar var pekmez üzüm yersin yükselir, idrar yolunda su içersin bol bol oda geçer kuzu , bebeğinede bakarsın kendinede evvel Allah
oy negüzel kuzucum allahım yüzlerini göstermeyi nasip etsin inşallah
Su iciyorum o kadar cook her sabah pekmez yiyorum bi avuc kuru siyah uzum yiyorum niye oluyo anlamadim. Cok sukur tabi iyi bebegim allah beterinden korusun
amin canım cümlemizinkini
ilaç kullanıyor muydun kuzu demir hapları falan
Ewet sosyalim 2. Kutu ama son hiz dusmeye devam ediyo bunyeyle alakali galiba. Herkeste bi sorun insalah sizinki guzel gecer ama.gecsede kimseye demeyin nazar atiyolar :)
inşallah düzelir kuzu biran önce, bende korkuyorum nazardan adamı öldürüyor ayy göz olanın gözü çıksın ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?