Ağlayakta gözden mi olak???

akşama ne yapacaksınız sabahtan beri düşünüyorum hiç bir şey bulamadım :26:

evden birden ciktim kizlar, annem aradi tansiyonu cikmis, biraz yatti uzandi. simdi daha iyi. yegen annemi yoruyor biraz. artik hic durmuyor
bu arada perican bak bos yere uzuldunn. ins persembede hayirli haberler alacaksinn.
lizim cok gecmis olsun canim. vala nazara geldin sen. bol bol oku ufle kendine.
yelizde simdiye eve varmistir heralde.
fundam test yapacam yazmissin. icin rahatlayacaksa yap canim. acaba biraz daha mi beklesen:26:

Son düzenleme:

annene geçmiş olsun canım , bebek bakmak kolay değil tabi Allah yardımcısı olsun

ayy sosyalim seni alinti yaptim yazmaya unuttum:) bizim menu tavuk sote,pilav,salataa. corba yapmayacam galibaa.

bu menü güzel düşünebilirim, offf her gün ne yapacam derdi yok mu çok kötü yaa

Ben geldim uyuyamadim bugun menum yok ama fikir veriyim sosyalim
Guvecin varsa sebzeli etli yemek yap firina ver tasin ustunde pisirsinler bi harika oluooo
Yaninada ezogelin corbasi pirinc pilavi salata imhhh nefiss olur
Ama bu yemek zor haftasonu yemegi olur pilav ustu tavuk cigeri ve salata da guzel menu :)

Kizlar evimdeyimmm cok sukurr ohhhh
Lizim gecmis olsun tekrardan

Perii seni cok merak ettimm sabahtan berii neyse ki kendin de rahatlamis olarak gelmissinn bencee bu ikiz gebelikkk ayy insallahhh

Fundoss bu aksam mi test yapcaakkk

Cansu masallah sana da canımm saglikla devami gelsin

Kizz herseyi okudum ama arada kacirdigim varsaa kusura bakmayinn hasret gideriomm
Kactim benn hepinizi optumm

Hosgeldin evine canimm
Hadi gozunaydinn,hasret giderin bol bol
Fundosun bugun pek keyfi yoktu napti acaba,aklim onda kaldi..

Sagol canim hosgeldin ozledik valla yazip yazip kaciyordun

Yaa Sabah pek konusamadik lizomm, Pek keyfi yoktu ama bata da az kaldi yaa,icine sikinti basti heralde
Bu arada sanada gecmis olsun canim. Yazdim ama belki gormemissindir. Bol bol su ic canim. Birde kendine bol bol oku ufle canim.

Sagol canim gunde 2-2 bucuk iciyorum zaten daha da dikkat edicem
Sanada gecmis olsun,benim annemde torunlarla ugrasiyo arada tansiyonu yukseliyo yeni nesil pek ilgi gordugu icin biraz simarik oluyor :)
Fundosum tabi gun yaklastikca heycan ve korkuda geliyo ins bu son bekleyisimiz olur

oo cok iyi ben o kadar icemiyorum
cocuklar fena yaa,bizimkinin tam yaramazlik zamani.hic laf dinlemiyorr
insallah lizommm,gerci ben fundostan cok umutluyummm. filmin hayirli etkisi olur insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…