- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
akşama ne yapacaksınız sabahtan beri düşünüyorum hiç bir şey bulamadım :26:
Kuru fasulye, pilav, mercimek çorbası, cacık... Bugünkü menüm.. Ama çorba hala yapılmayı bekliyor :) Gideyim de yapayım
dün yedik kuru fasulye bu menü bana uymadı
O zaman başka menülere bak sen bakalım :))) Benim midem bulanıyor sanırım migrenim tuttu yine :2:
akşama ne yapacaksınız sabahtan beri düşünüyorum hiç bir şey bulamadım :26:
evden birden ciktim kizlar, annem aradi tansiyonu cikmis, biraz yatti uzandi. simdi daha iyi. yegen annemi yoruyor biraz. artik hic durmuyor
bu arada perican bak bos yere uzuldunn. ins persembede hayirli haberler alacaksinn.
lizim cok gecmis olsun canim. vala nazara geldin sen. bol bol oku ufle kendine.
yelizde simdiye eve varmistir heralde.
fundam test yapacam yazmissin. icin rahatlayacaksa yap canim. acaba biraz daha mi beklesen:26:
ayy sosyalim seni alinti yaptim yazmaya unuttum:) bizim menu tavuk sote,pilav,salataa. corba yapmayacam galibaa.
annene geçmiş olsun canım , bebek bakmak kolay değil tabi Allah yardımcısı olsun
bu menü güzel düşünebilirim, offf her gün ne yapacam derdi yok mu çok kötü yaa
sagol canim benimm
bende oylee. bazen annemden yemek aliyorumyapacak birsey bulamiorum kiz
herkes gitmisss:44:
sabah iyiydi ama şimdi kimseler yok gerçekten , bende bazen teyzemlere gidiyorum iyi oluyor gerçekten
herkesin isleri var galibaa.
canim ben yegene yemek yedireyim. gelirim yine. opuyorum seni cok
Kizlar evimdeyimmm cok sukurr ohhhh
Lizim gecmis olsun tekrardan
Perii seni cok merak ettimm sabahtan berii neyse ki kendin de rahatlamis olarak gelmissinn bencee bu ikiz gebelikkk ayy insallahhh
Fundoss bu aksam mi test yapcaakkk
Cansu masallah sana da canımm saglikla devami gelsin
Kizz herseyi okudum ama arada kacirdigim varsaa kusura bakmayinn hasret gideriomm
Kactim benn hepinizi optumm
görüşürüz canım kolay gelsin
Kizlar evimdeyimmm cok sukurr ohhhh
Lizim gecmis olsun tekrardan
Perii seni cok merak ettimm sabahtan berii neyse ki kendin de rahatlamis olarak gelmissinn bencee bu ikiz gebelikkk ayy insallahhh
Fundoss bu aksam mi test yapcaakkk
Cansu masallah sana da canımm saglikla devami gelsin
Kizz herseyi okudum ama arada kacirdigim varsaa kusura bakmayinn hasret gideriomm
Kactim benn hepinizi optumm
Hosgeldin evine canimm
Hadi gozunaydinn,hasret giderin bol bol
Fundosun bugun pek keyfi yoktunapti acaba,aklim onda kaldi..
Fundosun niye keyfi yoktu ki canim
Yaa Sabah pek konusamadik lizomm, Pek keyfi yoktu amabata da az kaldi yaa,icine sikinti basti heralde
Bu arada sanada gecmis olsun canim. Yazdim ama belki gormemissindir. Bol bol su ic canim. Birde kendine bol bol oku ufle canim.
Sagol canim gunde 2-2 bucuk iciyorum zaten daha da dikkat edicem
Sanada gecmis olsun,benim annemde torunlarla ugrasiyo arada tansiyonu yukseliyo yeni nesil pek ilgi gordugu icin biraz simarik oluyor :)
Fundosum tabi gun yaklastikca heycan ve korkuda geliyo ins bu son bekleyisimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?