Kızlarr nasılsınız
Lizim geçmiş olsun cnm dikkat et kendine kuzum bebiş te senden besleniyor ya ..yediklerine dikkat et
Yelizim kavuştun kocişi ne çok şükür
Fundosumtest mi yapacaksın anam
Sosyalim Ayşem fatmam
Ayy o hasta halinle bide bana menu mu yazdinn kuzu tsk ederim hafta sonu icin dusunebilirim dediginiBen geldim uyuyamadim bugun menum yok ama fikir veriyim sosyalim
Guvecin varsa sebzeli etli yemek yap firina ver tasin ustunde pisirsinler bi harika oluooo
Yaninada ezogelin corbasi pirinc pilavi salata imhhh nefiss olur
Ama bu yemek zor haftasonu yemegi olur pilav ustu tavuk cigeri ve salata da guzel menu :)
hadi gozunnaydinn biz bekleriz sennhasret giderKizlar evimdeyimmm cok sukurr ohhhh
Lizim gecmis olsun tekrardan
Perii seni cok merak ettimm sabahtan berii neyse ki kendin de rahatlamis olarak gelmissinn bencee bu ikiz gebelikkk ayy insallahhh
Fundoss bu aksam mi test yapcaakkk
Cansu masallah sana da canımm saglikla devami gelsin
Kizz herseyi okudum ama arada kacirdigim varsaa kusura bakmayinn hasret gideriomm
Kactim benn hepinizi optumm
burdada butun gunnyagmur yagdi ama yagsin yaa ihtiyacimiz varSagol sosyalimmm
Bugunde hava cok sıkıcı yaaa
Kızlarr nasılsınız
Lizim geçmiş olsun cnm dikkat et kendine kuzum bebiş te senden besleniyor ya ..yediklerine dikkat et
Yelizim kavuştun kocişi ne çok şükür
Fundosumtest mi yapacaksın anam
Sosyalim Ayşem fatmam
Hosgeldin twinim dikkat edicem cnm sinir sikismasi bi gecsin. Diyodumya zaten size kalca kemigim agriyor diye buymus demek sebebi. Senin bat ne zmn kuzum
Ayy o hasta halinle bide bana menu mu yazdinn kuzu tsk ederim hafta sonu icin dusunebilirim dedigini
hadi gozunnaydinn biz bekleriz sennhasret gider
burdada butun gunnyagmur yagdi ama yagsin yaa ihtiyacimiz var
Yarinnsabah yapacakmcanim sen ne yapiyorsun
Cnm gecmis olsun yaa nazar degdi kuzum dualara sigin hamileligin rahat gecsin.Kuzum 20 si diye hesapladim ama bakalım inş gelmez ama belirti sıfır
Ayy insallah canim arkasindan yeliz arkasindan senÖylemi kuzum erken gibi ge inş yarın sabah hamileyim diye yazar fundosum
Cnm napıyım oturuyorum kociş yok rahat yazıyorum cnm
Daha 10 gun var canim sabirla bekle. Ben eski yazdiklarima baktim da bi ara bat a son 6 gun hic belirtim yok falan yazmisimsadece umutla bekle twinimm
Sosyalimm hastayiz da olmedik yaa sizle zaman daha guzel geciyor :)
Evet cnm bu ay kendimi dinlemeycem ya taktik ca stres oluyorum. Bnde bi bakiyim yazdıkların a kuzumDaha 10 gun var canim sabirla bekle. Ben eski yazdiklarima baktim da bi ara bat a son 6 gun hic belirtim yok falan yazmisimsadece umutla bekle twinimm
Sosyalimm hastayiz da olmedik yaa sizle zaman daha guzel geciyor :)
Ayy insallah canim arkasindan yeliz arkasindan sen
Bende yemek yedim uzandimm simdi
Kiz Allah korusun , bende buraya girmezsem evde cok sikiliyorum
Herkesee selammm
Kızlarr artık ben çok yoğun okucam iş yerinde bizden bi eleman aldılar başka yere verdiler3 kişi kaldık ama biri doğum izinli yarım gün çalışıyo öğleden sonra geliyo ve benim için kötğ oldu bütün yük nerdeyse bendeydi şimdi tescillendi ( çok ağır işim var artık daha beter olacak giremem artık çok sık haberiniz olsun
Şu iş yerinden bi defolup gidemedim zaten..
Lizimm çok geçmiş olsunn dikkat et kendine oku üfle canım
Ayşem seninde annene geçmiş olsun çocukla uğraşmak zor tabii Allah yardımcısı olsun..
Yelizim hadi seninde gözün aydın kavuştun kocana
Diğer bütün arkadaşlarıma da kocaman bir merhaba :118:
Simdi geldim hastaneden, bebek sinirlerime baski yapiyormus yurume dedi doktor. Bende yuruyus iyi olur diye yuruyus yapiyodum aklim sira ; ( idrar yolu enfeksiyonu da olmusum kanim 10a dusmus hic bakamiyorum ne kendime ne bebegime.
evden birden ciktim kizlar, annem aradi tansiyonu cikmis, biraz yatti uzandi. simdi daha iyi. yegen annemi yoruyor biraz. artik hic durmuyor
bu arada perican bak bos yere uzuldunn. ins persembede hayirli haberler alacaksinn.
lizim cok gecmis olsun canim. vala nazara geldin sen. bol bol oku ufle kendine.
yelizde simdiye eve varmistir heralde.
fundam test yapacam yazmissin. icin rahatlayacaksa yap canim. acaba biraz daha mi beklesen:26:
Helloooooyelizimm önceelikle gözün aydınnn
test mest yok eve yeni girdim trafikte kaldık karşıdaydık anammm 2,5 saatte geçtikk köprüdeen
alamadım eşimle dşarda yemek yedik geldik
aniden çıktımm ayşem canım sıkkın değil geçti kartalda işimiz vardı arkadaşımında kafesi var sahilde yanına gittim çok iyi geldiii hasret giderdik
lizommm bundan sonra çok dikkat et hep dinlen bırak ev göçsün yemek olmasın sen kendine bak canım
ayşemmm annene geçmiş olsun iyyimi şimdiii:26:
Ayy ben Aysemin yazdigi yaziyi gormemisimm gecmis olsun Aysecimm
Fundamm isabet olmuss ohhh alamamissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?