Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlarr nasılsınız
Lizim geçmiş olsun cnm dikkat et kendine kuzum bebiş te senden besleniyor ya ..yediklerine dikkat et
Yelizim kavuştun kocişi ne çok şükür
Fundosum test mi yapacaksın anam
Sosyalim Ayşem fatmam

Hosgeldin twinim dikkat edicem cnm sinir sikismasi bi gecsin. Diyodumya zaten size kalca kemigim agriyor diye buymus demek sebebi. Senin bat ne zmn kuzum

Ayy o hasta halinle bide bana menu mu yazdinn kuzu tsk ederim hafta sonu icin dusunebilirim dedigini

hadi gozunnaydinn biz bekleriz sennhasret gider
Sagol sosyalimmm
Bugunde hava cok sıkıcı yaaa
burdada butun gunnyagmur yagdi ama yagsin yaa ihtiyacimiz var

Yarinnsabah yapacakmcanim sen ne yapiyorsun

Hosgeldin twinim dikkat edicem cnm sinir sikismasi bi gecsin. Diyodumya zaten size kalca kemigim agriyor diye buymus demek sebebi. Senin bat ne zmn kuzum

Cnm gecmis olsun yaa nazar degdi kuzum dualara sigin hamileligin rahat gecsin.Kuzum 20 si diye hesapladim ama bakalım inş gelmez ama belirti sıfır

Öylemi kuzum erken gibi geldi ama hayırlısı inş yarın sabah hamileyim diye yazar fundosum
Cnm napıyım oturuyorum kociş yok rahat yazıyorum cnm

Cnm gecmis olsun yaa nazar degdi kuzum dualara sigin hamileligin rahat gecsin.Kuzum 20 si diye hesapladim ama bakalım inş gelmez ama belirti sıfır

Daha 10 gun var canim sabirla bekle. Ben eski yazdiklarima baktim da bi ara bat a son 6 gun hic belirtim yok falan yazmisim sadece umutla bekle twinimm

Sosyalimm hastayiz da olmedik yaa sizle zaman daha guzel geciyor :)

Öylemi kuzum erken gibi ge inş yarın sabah hamileyim diye yazar fundosum
Cnm napıyım oturuyorum kociş yok rahat yazıyorum cnm
Ayy insallah canim arkasindan yeliz arkasindan sen
Bende yemek yedim uzandimm simdi

Daha 10 gun var canim sabirla bekle. Ben eski yazdiklarima baktim da bi ara bat a son 6 gun hic belirtim yok falan yazmisim sadece umutla bekle twinimm

Kiz Allah korusun , bende buraya girmezsem evde cok sikiliyorum

Son düzenleme:

Evet cnm bu ay kendimi dinlemeycem ya taktik ca stres oluyorum. Bnde bi bakiyim yazdıkların a kuzum
Ayy insallah canim arkasindan yeliz arkasindan sen
Bende yemek yedim uzandimm simdi

Kiz Allah korusun , bende buraya girmezsem evde cok sikiliyorum

Ins kuzum hayırlısı oh sende keyfini çıkar kuzum bebisinle uzanin

Selamm canlarr
Hasret giderdik accik 2 saat de uyudumm yorulmusum yaa cok erken de kalktim yaa
Funda gelince uc kere vurr test yaptiysann
Sosyalimmm

Herkesee selammm

Kızlarr artık ben çok yoğun okucam iş yerinde bizden bi eleman aldılar başka yere verdiler 3 kişi kaldık ama biri doğum izinli yarım gün çalışıyo öğleden sonra geliyo ve benim için kötğ oldu bütün yük nerdeyse bendeydi şimdi tescillendi ( çok ağır işim var artık daha beter olacak giremem artık çok sık haberiniz olsun
Şu iş yerinden bi defolup gidemedim zaten..

Lizimm çok geçmiş olsunn dikkat et kendine oku üfle canım

Ayşem seninde annene geçmiş olsun çocukla uğraşmak zor tabii Allah yardımcısı olsun..

Yelizim hadi seninde gözün aydın kavuştun kocana

Diğer bütün arkadaşlarıma da kocaman bir merhaba :118:

Benosumm isin zor valla canm Allah kolaylik versinn
Kardesimin ortamindan biliyorum sizin kurumda cok yogun oluyorr hele de İstanbull

Simdi geldim hastaneden, bebek sinirlerime baski yapiyormus yurume dedi doktor. Bende yuruyus iyi olur diye yuruyus yapiyodum aklim sira ; ( idrar yolu enfeksiyonu da olmusum kanim 10a dusmus hic bakamiyorum ne kendime ne bebegime.

Hellooooo yelizimm önceelikle gözün aydınnn
test mest yok eve yeni girdim trafikte kaldık karşıdaydık anammm 2,5 saatte geçtikk köprüdeen
alamadım eşimle dşarda yemek yedik geldik
aniden çıktımm ayşem canım sıkkın değil geçti kartalda işimiz vardı arkadaşımında kafesi var sahilde yanına gittim çok iyi geldiii hasret giderdik
lizommm bundan sonra çok dikkat et hep dinlen bırak ev göçsün yemek olmasın sen kendine bak canım

ayşemmm annene geçmiş olsun iyyimi şimdiii:26:

Ayy ben Aysemin yazdigi yaziyi gormemisimm gecmis olsun Aysecimm
Fundamm isabet olmuss ohhh alamamissin

Iyi olmana cok sevindimm fundamm test almamakla iyi yapmissin bosverr cnm.
Ne kartal miii. Kiz hep bizim yakaya geciosunuz. Kartali iyi bilirim ben:) kartal sahilde guzeldir,sakindir..
Annem iyi cok sukur cnmm. Gece minik uyutmamis annemi. Neyse hemen ben gittim. Yemekleri falan hazirladim. Annem dinlendi.

Benayim merhaba sagol canim. Seninde kotu olmus yaa birde hamile hamile tek basina kalman yanina baska birini verirler belki.
Hamileliginde iyi gecer insallahh. Aa bu arada babam bugun adliyeye gitmis. Sizin davaniz kapandi demis. Ama dosyayi size veremeyiz oglunuz gelsin demis. Yarin abim dosyasini almaya gidecek bakalim ne cikacak..

Twinimm sanada merhabaa

Hiç yapmimmi diyosunn kızzz
Yaa bi umut iştee
bana bugün arkadaş dedikii son güne kadar çalış ben bırakıyorum hhemen yum bitti diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…