Ayşemm kapanmışmıı oo iyi o zaman değilmii yarınmı belli olacak yoksa hayırlı haberler getirsin baban
He kızzz çok geliyoruzzz o tarafaa
Benosumm isin zor valla canm Allah kolaylik versinn
Kardesimin ortamindan biliyorum sizin kurumda cok yogun oluyorr hele de İstanbull
Benoşşşşşşş üzülürüm amaa
Iyi olmana cok sevindimm fundammtest almamakla iyi yapmissin bosverr cnm.
Ne kartal miii. Kiz hep bizim yakaya geciosunuz. Kartali iyi bilirim ben:) kartal sahilde guzeldir,sakindir..
Annem iyi cok sukur cnmm. Gece minik uyutmamis annemi. Neyse hemen ben gittim. Yemekleri falan hazirladim. Annem dinlendi.
Benayim merhaba sagol canim. Seninde kotu olmus yaa birde hamile hamile tek basina kalmanyanina baska birini verirler belki.
Hamileliginde iyi gecer insallahh. Aa bu arada babam bugun adliyeye gitmis. Sizin davaniz kapandi demis. Ama dosyayi size veremeyiz oglunuz gelsin demis. Yarin abim dosyasini almaya gidecek bakalim ne cikacak..
Twinimm sanada merhabaa
Benosumm
Fundamm yarin da yapma barii yarin testini al carsmba yap en erken olma miii :26:
Kizzz seni en iyi ben anlarimm ayniyiz cunkuu 1 hafta kala kurtlanma basliyoo
Hayirlisi olsun kuzumm sirada sen varsin
Benosumm
Fundamm yarin da yapma barii yarin testini al carsmba yap en erken olma miii :26:
Kizzz seni en iyi ben anlarimm ayniyiz cunkuu 1 hafta kala kurtlanma basliyoo
Hayirlisi olsun kuzumm sirada sen varsin
Evet ayşem yaa hiç bilmediğim yerlerede gidiyorumm çok keyifliii
bide şef kafadengi sağolsun bişey istedimmi kırmıyo eşimde çık sever abimiz gibidx
benoşşş teflonda dedi valla bisürü süper mısır patlattım
mısırda paslaşıyozzz
ohh ıhlamurda demledim nasıl güzel koktu
hadi gelinsenize
Hemde nasıl var ya çokta nankör bi meslek yapıyon ama takdir mi alıyon sanki..
Hayırlısı bakalım.
Canım bende üzüldüm ama elimde değil isyan ettiğim zaman emin ol burdan çıkmam enayi değilim.. Ama eskisi gibi çok gelemem(
Merhaba canım valla vermezler. Verecek olsalar almazlar bira tuhaf bi kurum içine girince anlıyorsun..
Yarın kardeşin alsın bakalı neymiş karr..
Bitmesi iyi ama sonuç ne önemli olan o.. Ceza almasın yeter ki..
Evet ayşem yaa hiç bilmediğim yerlerede gidiyorumm çok keyifliii
bide şef kafadengi sağolsun bişey istedimmi kırmıyo eşimde çık sever abimiz gibidx
benoşşş teflonda dedi valla bisürü süper mısır patlattım
mısırda paslaşıyozzz
ohh ıhlamurda demledim nasıl güzel koktu
hadi gelinsenize
Ayşemm kapanmışmıı oo iyi o zaman değilmii yarınmı belli olacak yoksa hayırlı haberler getirsin baban
He kızzz çok geliyoruzzz o tarafaa
Güzel olur tabii afiyet baş şeker olsun canım
Kızlar ben duşa giriyorum benim koca beni vuracak
Gelirim çıkınca öptüm hepinizi
Mrb aysenur cinsiyeti bellimi saglikli olsun onemlisi odaerak ettimtamam canimm simdiden sihhatler olsunnnn
ohh superr ama biz oraya gelene kadar ne misir kalir ne ihlamursize afiyet olsun sekerrrr.
uskudar taraflarina gelince banada haber ver fundam,takilirizzz
Fundacan nasilsin sonunda geldi tlfon rahatca giricem artik
Mrb aysenur cinsiyeti bellimi saglikli olsun onemlisi odaerak ettim
Saoll cnm rahatca akicam burayaTamammmmm
ezocann iyiyimmm hayırlı olsun telefonunnn
Saglikli olsun cnm aminn inss yeni bsey ogrendim sok oldum bze baglama buyusu yapmislar kim bilmiyorum surekli kavga bi sogukluk vardi nasi olcak bilmiyorum kac gundur agliyorum yaaacinsiyeti belli oldu cnm. erkekmis. Rabbim herkese saglikli evlat versin.
Saoll cnm rahatca akicam buraya
Saglikli olsun cnm aminn inss yeni bsey ogrendim sok oldum bze baglama buyusu yapmislar kim bilmiyorum surekli kavga bi sogukluk vardi nasi olcak bilmiyorum kac gundur agliyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?