Ağlayakta gözden mi olak???

az kaldı benoş 7-8 ay sonra izne çıkarsın
şaka bi yana insan iş yerini ve işini sevmiyorsa çok büyük bi zülüm ona

Herkese günaydınnn

Gunaydinnn canlarimmm.

Benos uskudar goruntuleme merkezini tam bilmiyorumda bende kosuyolu goruntuleme merkezinin cok iyi oldugunu duymustum. Ben ikili testimi hastanede cektirmistim. Detayliyi da simdi gittigim hastanede cektirecem. Goruntuleme merkezlerinin biraz daha pahali oldugunu biliorum. Sen simdi cevrende sorustur.hemen iyi bi doktor bulmaya bak cnm.

Insallah hayirli sonuclar gelir.abim dosyayi alinca yazarim sanaa.

Fundoss
Perisss
Fundos test aldin miii
Sosyos

Son düzenleme:
Tskr twin buldum saolll :)) dun aniden ciktm esim gelince evet ne insanlar var herkes beni konusiyomus ole demis kadin isabet var demis nedr bilmiyorum dun sirkeli suyla yikandikkk kizzz fena kokuyooo :)))

ayşemmm
inşallah bugün abin için aileniz için yeni bir gün olur şu dosyadan arınırsınız inşallaaah
almadım canım eczaneler kapalı ben gelirken hem akşam folikasidimi alıcam dün bitti onu alırken alabilirim test bakalım

perican bizler iyiyiz canım inşallah sendede hayırlı haberler vardır

Folik asit kullanmiyorum ben artik olece duruyo cekmecede

Insallah fundam,sagolasin.
Neyse aksam alirsin o zamann. Bu ayda bu testi sirf film merakindan yap. Birsey cikmazsa uzulmek yokk.canin sagolsun. Cikarsaaa artik sonra neler olurr onu bilahere konusuruz ama her turlu rahatiz

ben şuan çok kötü ağlıyorum berkin öldüü
sonra gelirim canlarım

ayşemmmm

canım sen şeker yüklemesini ne zaman yaptıracaksın :26:

ben şuan çok kötü ağlıyorum berkin öldüü
sonra gelirim canlarım

yazık oldu, 15 yaşında çocuktu, Allah annesine ailesine sabır versin, biz hamile kalmak için ne kadar uğraşıyoruz annesi onu doğurdu baktı 15 yaşına getirdi sonu bu , Allah bunu yapanlardan hesabını sorar...

Son düzenleme:
noluyosa analara oluyor zaten içim paramparça
seldammm geldi hemen aklıma ..

ayşemmmm

canım sen şeker yüklemesini ne zaman yaptıracaksın :26:

24.haftada oluyormus galiba seker testi cnm. Doktora gidince soracam.

Bende simdi haberlerde gordum. Allah ailesine sabirlar versin cok cok zor bi durum..kucucuk bi beden

Sedoyla konusuyomusun fundamm. Hayata mi kusmus

24.haftada oluyormus galiba seker testi cnm. Doktora gidince soracam.

Bende simdi haberlerde gordum. Allah ailesine sabirlar versin cok cok zor bi durum..kucucuk bi beden

Sedoyla konusuyomusun fundamm. Hayata mi kusmus

off yaaaa Rabbim onada sabır versin yaşadıkları kolay değil tabii

hamilelikte ne çok test oluyormuş hiç bilmezdimm eskiden yapmazlardı böle şeyler köylerde filan ama ne sağlıklıda doğururlarmış değilmi şimdiyse herşeyi araştırıyoz
sosyalimmm sen her akşam kendinmi vuruluyon iğneyi senin işinde çok zor be canımm Allah yardım etsin
hemde ne zor kızlar
canım faceden yazışıyoruz ama çok sık girmiyor girince görünce yazıyor
yaşadığı şey çok acı toparlanması zaman alacak ben öyle yazdım canım ama yazdıklarından dolayı dedim karamsardı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…