az kaldı benoş 7-8 ay sonra izne çıkarsıncanım stres yokkkk.. inşAllah güzel sonuçlar olur.. emniyette yapılan hiç bişeyin hükmü yok asıl mesele mahkeme durumu ordan çıkacak karar önemli.. sen kötüyü düşünme bi alın hele sen bana yazarsın özelden bile olsa ben sana yorumlarım.. yeter ki süreleri kaçırmış olmayın..
Canım üsküdar da görüntüleme merkezi varmış çok iyiymiş bu bebeğin ultrason görüntülerini istiyormuş ya doktor sen nerde yaptırdın ? gerçi şimdi soruyorum iş başa düşünce gene sorarım bendün kuzenim dedi de ordaki çok iyiymiş diye
Canım yaa sen üzülme..
Rabbim görüyor kimin ne yaptığını ettiğini, sen duanı et gerisini rabbime bırak.. böle insanlardan nefret ediyorum..evine alıyorsun ama işte fesatlıktan ne yapacaklarını şaşırıyorlar.. diğer tarafta ne yapacaklar acaba..gerçi orayı düşünseler bunları yapmaktan korkarlardı ya..
Herkese günaydın...
ben yine hiç gelmek istemedim ya hayırlısı insanda hiç mi çalışma aşkı olmaz ya yemin ederim nefret ediyorum şu yerden
bugün bayağı stress yaşadın tatlım ondandır
Herkese günaydınnn
ayşemmm
inşallah bugün abin için aileniz için yeni bir gün olur şu dosyadan arınırsınız inşallaaah
almadım canım eczaneler kapalı ben gelirkenhem akşam folikasidimi alıcam dün bitti onu alırken alabilirim test bakalım
perican bizler iyiyiz canım inşallah sendede hayırlı haberler vardır
Insallah fundam,sagolasin.ayşemmm
inşallah bugün abin için aileniz için yeni bir gün olur şu dosyadan arınırsınız inşallaaah
almadım canım eczaneler kapalı ben gelirkenhem akşam folikasidimi alıcam dün bitti onu alırken alabilirim test bakalım
perican bizler iyiyiz canım inşallah sendede hayırlı haberler vardır
Gunaydinnn canlarimmm.
Benos uskudar goruntuleme merkezini tam bilmiyorumda bende kosuyolu goruntuleme merkezinin cok iyi oldugunu duymustum. Ben ikili testimi hastanede cektirmistim. Detayliyi da simdi gittigim hastanede cektirecem. Goruntuleme merkezlerinin biraz daha pahali oldugunu biliorum. Sen simdi cevrende sorustur.hemen iyi bi doktor bulmaya bak cnm.
Insallah hayirli sonuclar gelir.abim dosyayi alinca yazarim sanaa.
Fundoss
Perisss
Fundos test aldin miii
Sosyos
ben şuan çok kötü ağlıyorum berkin öldüü
sonra gelirim canlarım
noluyosa analara oluyor zaten içim paramparça
seldammm geldi hemen aklıma ..
sedoştan haber alıyor musun fundoş , inşallah biraz daha iyidir
ayşemmmm
canım sen şeker yüklemesini ne zaman yaptıracaksın :26:
evet canım ama hiç iyi değil düzelme yok daha kötü hatta ve çok üzülüyorummm
hayata küsmüş gibi
off yaaaa Rabbim onada sabır versin yaşadıkları kolay değil tabii
Ben girmedim baya bi neoldu sosyal bebeginimi kaybetti sed
evet ezo bebeğini kaybetti sedoşumuz
24.haftada oluyormus galiba seker testi cnm. Doktora gidince soracam.
Bende simdi haberlerde gordum. Allah ailesine sabirlar versincok cok zor bi durum..kucucuk bi beden
Sedoyla konusuyomusun fundamm. Hayata mi kusmus
off yaaaa Rabbim onada sabır versin yaşadıkları kolay değil tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?