Ağlayakta gözden mi olak???

Allahim bir an once toparlanma gucu versin ona.yasadigi sey cok aci hemdehicbirimiz onu anlayamayizkiRabbim saglikli evlatlar versinn,bu acisini unuttursun onaa

Evet fundam bir suru test var.ben daha uclu,dortlu testleri yaptirmadim. Ozeller birazda para cekmek icin yapiyor. Onceden ultrasona bile girilme yokmus. Zaten ben evde dogmusum. Doguma 1 hafta kala ebe gelmis eve annemi muayene etmis.bu cocuk 1 hafta icinde dogar demis. 1 hafta sonrasinda annemin sancisi baslamis. Yarim saatte dogurmus beni kadin. Simdi ise ilk aydan basliosun testlere

ne yapalım fundoşum vuruyoruz işte öyle çok acımıyor canım sağol bu arada, Rabbim size böyle şeyler yaşatmasın inşallah

bende bakıyorum gerçekten çok test var onu yap bunu yap insan ne yapacağını şaşırıyor :44:

yaşadığı kolay değildi zor be fundoş bizleri neler bekliyor hiç bilmiyoruz yaşıyor muyuz evet ama ne göreceğimizi bilmedin

evet hiç ummuyor insan kendi başına geleceğini herşeye hazırlıklı olmak lazım ve hepp şükretmek
3 lü 4 lü testmi vay anam vayyy ben aşılamayı düşünüyorum ne kadar gider diye acaba daha neler bekliyor beni
sosyalim çatlatma iğnesinide karnımdan vurmuşlardı hiç hissetmedim yağlı kalın deri diyeydi heralde

karından hissetmiyorsun canım iğnenin girişini ama ilaç yakıyor biraz, bacak ve koldan acıyor diyorlar ama son aylara doğru geçerim inşallah bacağa ve kola

sosyalim pofuduk aşılama yaptırmış biliyormusun inşallah pozitif sonuçlanırrr hatta çoğul gebelik bile olabilirmiş inşallah muradına erer oda
tesadüf aşılama konusunda karşılaştık

sosyalim pofuduk aşılama yaptırmış biliyormusun inşallah pozitif sonuçlanırrr hatta çoğul gebelik bile olabilirmiş inşallah muradına erer oda
tesadüf aşılama konusunda karşılaştık

haberim var kuzu biz Malatyalılar başlığında hep koşuyoruz zaten, ayy evet çoğul olabilir demişler, inşallah 2 tane bebişi gelir

Kizlar ben yoldayim anneme gidiorum.yine halsizligi baslamis

kuzu annenin bi dinlenmeye ihtiyacı var bilmiyorum abinin mi ablanın mı bebeğine bakıyor ama bi süre izin alıp bebeklerine baksınlar yoksa annen düzelemez diye düşünüyorum kadında bi dinlensin yazık yaa geçmiş olsun canım

Sabah yaziyorum cvp atmiyosn sosyal ben keyfmden girmemezlik yapmadim girevegm sey yoktu steye hala kussun

canım ezocum bak bende 31 yaşındayım 3,5 senedir evliyim 1,5 senedir nerdeyse bebeğim olsun diye yırtınıyorum herşeyi yapıyorum herşey normalken olmuyo benim yaşadığım şeyde çok zor ama burda kah gülüyoruz kah ağlıyoruz "ama hep birlikte" alınganlığı bırak ortama ayak uydur canom
sosyalde sana sorduğun soruya cevap verdi ama ben gördüm

sen sedoşun bebeğiyle ilgili bi şey sordun bende cevapladım ezo ama küs değilim kız ne o öyle ergenler gibi

hepimizin ruh hali arada değişebiliyor

Nebilim kussunuz gibi geliyo esimde diyo dun sirkeli suyla yikayinca psikolojin bozulmusbdiyip guluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…