hamilelikte ne çok test oluyormuş hiç bilmezdimm eskiden yapmazlardı böle şeyler köylerde filan ama ne sağlıklıda doğururlarmış değilmi şimdiyse herşeyi araştırıyoz
sosyalimmm sen her akşam kendinmi vuruluyon iğneyi senin işinde çok zor be canımm Allah yardım etsin
hemde ne zor kızlar
canım faceden yazışıyoruz ama çok sık girmiyor girince görünce yazıyor
yaşadığı şey çok acı toparlanması zaman alacak ben öyle yazdım canım ama yazdıklarından dolayı dedim karamsardı biraz
hamilelikte ne çok test oluyormuş hiç bilmezdimm eskiden yapmazlardı böle şeyler köylerde filan ama ne sağlıklıda doğururlarmış değilmi şimdiyse herşeyi araştırıyoz
sosyalimmm sen her akşam kendinmi vuruluyon iğneyi senin işinde çok zor be canımm Allah yardım etsin
hemde ne zor kızlar
canım faceden yazışıyoruz ama çok sık girmiyor girince görünce yazıyor
yaşadığı şey çok acı toparlanması zaman alacak ben öyle yazdım canım ama yazdıklarından dolayı dedim karamsardı biraz
evet hiç ummuyor insan kendi başına geleceğini herşeye hazırlıklı olmak lazım ve hepp şükretmek
3 lü 4 lü testmi vay anam vayyy ben aşılamayı düşünüyorum ne kadar gider diye acaba daha neler bekliyor beni
sosyalim çatlatma iğnesinide karnımdan vurmuşlardı hiç hissetmedim yağlı kalın deri diyeydi heralde
sosyalim pofuduk aşılama yaptırmış biliyormusun inşallah pozitif sonuçlanırrr hatta çoğul gebelik bile olabilirmiş inşallah muradına erer oda
tesadüf aşılama konusunda karşılaştık
haberim var kuzu biz Malatyalılar başlığında hep koşuyoruz zaten, ayy evet çoğul olabilir demişler, inşallah 2 tane bebişi gelir
hee yaa banada umut olsun aşılama
yine bugün kimse yok
Kizlar ben yoldayim anneme gidiorum.yine halsizligi baslamis
aşılamaya gerek kalmayacak
yine bugün kimse yok
Kizlar ben yoldayim anneme gidiorum.yine halsizligi baslamis
Ben varimda kimse bana cvp yazmayinca cikiyorum
Ben varimda kimse bana cvp yazmayinca cikiyorum
evet ezocum pek bi alıngansın bizim yazdıklarımıza asıl sen bi yorum yapmıyorsun mesela
burada amaç birbirimizi dinleyip destek olmak
Sabah yaziyorum cvp atmiyosn sosyal ben keyfmden girmemezlik yapmadim girevegm sey yoktu steye hala kussun
Evet bu ara yine bole ruh degisimi var
canım ezocum bak bende 31 yaşındayım 3,5 senedir evliyim 1,5 senedir nerdeyse bebeğim olsun diye yırtınıyorum herşeyi yapıyorum herşey normalken olmuyo benim yaşadığım şeyde çok zor ama burda kah gülüyoruz kah ağlıyoruz "ama hep birlikte" alınganlığı bırak ortama ayak uydur canom
sosyalde sana sorduğun soruya cevap verdi ama ben gördüm
sen sedoşun bebeğiyle ilgili bi şey sordun bende cevapladım ezo ama küs değilim kız ne o öyle ergenler gibi
hepimizin ruh hali arada değişebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?