neeenasil ogrendin bunu,hocaya falan mi gittin :26:
Kızz ne büyüsüüü
düşünme öle şeylerrr
Allah korurusun
uğraşma boşver kim yaparsa bile günahı ona
size bişey olmaz
Dilimden ayetel kursi dusmez nasi olurr cocuk olmasin diye baglama buyusuymuss kac gundur nasil uzgunum
sen duani et,hicbir sey olmaz canim. dua bizim kalkanimizaklinada getirme oyle seyler..
Ezo sen nerden ogrendin ki yapildigini
Büyü icin soyleyebilecegim şeyy eger sen bunun sana etki ettigine inanirsan eder.
Oyuzden felak nas surelerimiz varr Allaha siginmak icin bol bol oku evinin icinde eşine de okut
Allah korusun nelerle ugrasiyolar yaa ama Allahin lanetini almis insanlar onlar cezasini cekicekler
Bulaşık mak. Düğmesi açık kalmış dün bitmişşyeni kapadım dizdim ona bile üşeniyorim yaa yol çok yordu benii
erken yatacam kızlar yarın görüşürüzz
yeloo iyi geceler özellikle sanaa
ayşemmm minik adamm
Aysemmm hayrett sen nasil bayilmadin halaa
Fundaaaaasagoll canmm
İyi geceler canimmmm
Ben dee bi dus alicamm sonra yatış
Aysemm iyi gecelerr sana ve minik erkegimizeee
Twinimmmm
ayy kızlarr felaket karın ağrısıyla wc zor attım kendimii
mısırmı yaptı ne çok fenayımmmm
anladim benayimmm. ama Allah korusun kotu bi sonuc ciksa abimi hemen alirlardi dimi.
zaten abimin ehliyetine el konulmus.ben bilmiyordum. kaza olduktan sonra karakol ehliyetine el koymus.
ohh superr ama biz oraya gelene kadar ne misir kalir ne ihlamursize afiyet olsun sekerrrr.
uskudar taraflarina gelince banada haber ver fundam,takilirizzz
Saoll cnm rahatca akicam buraya
Saglikli olsun cnm aminn inss yeni bsey ogrendim sok oldum bze baglama buyusu yapmislar kim bilmiyorum surekli kavga bi sogukluk vardi nasi olcak bilmiyorum kac gundur agliyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?