Ağlayakta gözden mi olak???

kıssssssss benim 2. günn yapsammıııı :44::44:

Ezocan hosgeldinnn
Fundoss filmden sonraa benim de adetim agrisiz gecti ilk kezz insallah senin de oyle olucakk
Benim agrilarim hala devam ediyo hele bu sabah oyle fena bi agri vardi kii calisma da olmuyo haliylee

Ezocan hosgeldinnn
Fundoss filmden sonraa benim de adetim agrisiz gecti ilk kezz insallah senin de oyle olucakk
Benim agrilarim hala devam ediyo hele bu sabah oyle fena bi agri vardi kii calisma da olmuyo haliylee

hoşbulduk cnm benimde çok kötü ağrır tırmalarım heryeri

saol cnm gerçi bende bi problem yokda yinede merak ettim şuu hazır poşetlemi aldın çayları yoksa aktardanmı

aktardan aldım canım

ayy ne bileyim sen öyle yazınca yazayım dedim yok kız yumurtlamışsındır olur mu öyle şey

kıssssssss benim 2. günn yapsammıııı :44::44:

bence yap canım benim duyduğum bu yöntemle ben dahil çoğu insan hamile kaldı , hiç bir şey kaybetmezsin

Ezocan hosgeldinnn

kızz ben koca fitil şeyeetim heralde olmasın yaaaa aslında deneme yapsaydım iyi olurdu ağrı olcakmı olmayacakmı ama işte olunca göze alamadımmm
hadi yaaa niye böle oluyo senin yaaa hayrettt

sosyalimmm ikisinide ot şeklinde alıp mı kaynatayımm poşetmi yoksa
hadi başlım bugün ozaman öğlen geçti akşam içerim artık gidince

adaçayınıda hayıt tohumunuda aktardan al adaçayını kaynamış suyun içinde at dk demlensin süz iç
hayıt tohumunuda kaynamış suyun içine at 15 dk demle iç adaçayını akşam yemeğinden önce iç hayıtıda gece yatmadan önce

kızzz denim hele bunuda tam zamanı hadi bakalımmm sosyalimmmm
akşam alıyım hemen sedomun ablasının çalıştığı yerin üst katında aktar yani eviminn orda tazecik alıyım hemen
adaçayı kaç dk kız yazmamışsınnn
adaçayınıda akşammı içim evet işte demleyemem sen öğlen yaptın yararı olurmu kızzz hadi bakalımm bi dneim heleee

5 dk adaçayı canım kaynatma ama kaynamış suyun içine at yoksa içemezsin çok acır, bugünlük adaçayını akşam yemeğinden önce iç yarından itibaren öğle yemeğinde 1 saat önce

iş yerinde kaynar suyu al kupanla adaçayını içine at sonra bardağın üstüne çıkıyor zaten adaçayı onları üstten kaşıkla topla iç

bide ne kadar koyacaz sosyalimm tohumu özellikle vede tadı çokmu kötüü

Kuzum adacayi icin bi bardak kaynar su lazimm yok mu caycinizz.Kaşta her mekanda adacayi kekik cayi olurr o bitki seklinde bi dal atiyosun 5 dk falan yetiyoo yaninda tasi bikac dal herzamann isyerinde de iciverr

Kuzum adacayi icin bi bardak kaynar su lazimm yok mu caycinizz.Kaşta her mekanda adacayi kekik cayi olurr o bitki seklinde bi dal atiyosun 5 dk falan yetiyoo yaninda tasi bikac dal herzamann isyerinde de iciverr

var kızzz kupaya atıp kaynar suyu öle bekletiyomusun yani ben demleyecen kaynatıp sandım

Hehh ben cevap veriim vekaletenn
Bi tatli kasigi canm tohum.Bana hic tat gelmedi yanii
Adacayinda daha keskin tat vardi

hele bi denim kızz akşammm
bi o kalmıştııı bide bisürü incir yedim bee ne param gitti onadaa çok masraflı olmuştu
offf bu son daha bişey yapmayacam buda olmazsa

ben hayıt ve adaçayı mucizesine inanıyorum kesinlikle hem basit hem hiç bir zararı yok hemde ucuz

inanmayınca verim alamıyosun zaten canommm bende inanıyorummm yapacağım 12 gün boyuncaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…