ezo adetin 2-12 günleri arası öğle yemeğinden önce 1 kupa adaçayı yatmadan önce 1 kupa hayıt tohumu çayı içtim
yumurtlamadan itibaren günde 1 dilim ananas yedim
eşime ilişkiden 1 saat önce türk kahvesi yaptım
sormuştun yazayım dedin
kız inşallah film iyi etki edecekkk
Ezocan hosgeldinnn
Fundoss filmden sonraa benim de adetim agrisiz gecti ilk kezzinsallah senin de oyle olucakk
Benim agrilarim hala devam ediyohele bu sabah oyle fena bi agri vardi kii calisma da olmuyo haliylee
saol cnm gerçi bende bi problem yokda yinede merak ettim şuu hazır poşetlemi aldın çayları yoksa aktardanmı
aminnnn canommmm kızzzzz ölüye yapmıyolarmı onuu Allah seniii
evet yaa sosyalim haftaya yummmdaha ne olsun çaycı abla bile aaa yinemii ne tez hastalanıyosun sen dedi demin
bak ağrı yok rahatım sancı olsa moralim bozuk oluyooo haklısın
gerçi ağrılı adet hamileliğe hazırlarmış yaaa olsun dicem ama aylardır var :26:
kızzz galiba ben bu geçen yum. yumurtlamadım haa dedim ya size hatta sancı olmadııı akıntı geldi ama sancı olmadı gününde çatlamadı galiba
yaa o kadar uğraşş niye olmasın yokya yaaa
kıssssssss benim 2. günn yapsammıııı :44::44:
Ezocan hosgeldinnn
Fundoss filmden sonraa benim de adetim agrisiz gecti ilk kezzinsallah senin de oyle olucakk
Benim agrilarim hala devam ediyohele bu sabah oyle fena bi agri vardi kii calisma da olmuyo haliylee
aktardan aldım canım
ayy ne bileyim sen öyle yazınca yazayım dedimyok kız yumurtlamışsındır olur mu öyle şey
bence yap canım benim duyduğum bu yöntemle ben dahil çoğu insan hamile kaldı , hiç bir şey kaybetmezsin
kızz ben koca fitil şeyeetim heralde olmasın yaaaa aslında deneme yapsaydım iyi olurdu ağrı olcakmı olmayacakmı ama işte olunca göze alamadımmm
hadi yaaa niye böle oluyo senin yaaa hayrettt
sosyalimmm ikisinide ot şeklinde alıp mı kaynatayımm poşetmi yoksa
hadi başlım bugün ozaman öğlen geçti akşam içerim artık gidince
adaçayınıda hayıt tohumunuda aktardan al adaçayını kaynamış suyun içinde at dk demlensin süz iç
hayıt tohumunuda kaynamış suyun içine at 15 dk demle iç adaçayını akşam yemeğinden önce iç hayıtıda gece yatmadan önce
kızzz denim hele bunuda tam zamanı hadi bakalımmm sosyalimmmm
akşam alıyım hemen sedomun ablasının çalıştığı yerin üst katında aktar yani eviminn orda tazecik alıyım hemen
adaçayı kaç dk kız yazmamışsınnn
adaçayınıda akşammı içim evet işte demleyemem sen öğlen yaptın yararı olurmu kızzz hadi bakalımm bi dneim heleee
kızzz denim hele bunuda tam zamanı hadi bakalımmm sosyalimmmm
akşam alıyım hemen sedomun ablasının çalıştığı yerin üst katında aktar yani eviminn orda tazecik alıyım hemen
adaçayı kaç dk kız yazmamışsınnn
adaçayınıda akşammı içim evet işte demleyemem sen öğlen yaptın yararı olurmu kızzz hadi bakalımm bi dneim heleee
bide ne kadar koyacaz sosyalimm tohumu özellikle vede tadı çokmu kötüü
Kuzum adacayi icin bi bardak kaynar su lazimm yok mu caycinizz.Kaşta her mekanda adacayi kekik cayi olurr o bitki seklinde bi dal atiyosun 5 dk falan yetiyoo yaninda tasi bikac dal herzamann isyerinde de iciverr
var kızzz kupaya atıp kaynar suyu öle bekletiyomusun yani ben demleyecen kaynatıp sandım
Hehh ben cevap veriim vekaletenn
Bi tatli kasigi canm tohum.Bana hic tat gelmedi yanii
Adacayinda daha keskin tat vardi
bide ne kadar koyacaz sosyalimm tohumu özellikle vede tadı çokmu kötüü
Yokkk ikisini dee suyu kaynatip kupaya koyup adacayini 5 dk dinlendirip,hayitı 15 dk dinlendirip iciyosun
inanmayınca verim alamıyosun zaten canommm bende inanıyorummm yapacağım 12 gün boyuncaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?