Ağlayakta gözden mi olak???

Ben de bu ay kendimden cok umutluydum gun hesabi yapmicamm kendi haline birakicam dedim amaa umutlarim suya düştü
Onumuzdeki aylarda da dogumkontrol hapi kullanican dedii onu maapicez bilmiomm

Ben de bu ay kendimden cok umutluydum gun hesabi yapmicamm kendi haline birakicam dedim amaa umutlarim suya düştü
Onumuzdeki aylarda da dogumkontrol hapi kullanican dedii onu maapicez bilmiomm

sağlık olsun canımmm belkide böyle daha hızlanacakkkk belki vesile olacakkk

hamile kalır kalmaz iş yerinden ayrılmakla çok güzel bir şey yapacaksın bu hamilelik iş yerinde çekilecek bir şey değilmiş

hamile kalır kalmaz iş yerinden ayrılmakla çok güzel bir şey yapacaksın bu hamilelik iş yerinde çekilecek bir şey değilmiş

kıyamammmm kuzum yaaa Allah sana yardım etsin canımmm
valla napim cano 3 senedir haftanın 6 günü inan tükendim artık hem çok özlemle bekliyorum kıymetlimi kendime çok dikkat etmeliyim napim
keşke sizin işte çıkıp tekrar girebileceğin türden olsa başka işe girmek kolay
ama memur olunca izin kullanıyon sadece tabi en güzel işte sizinki ama böylede zorunlu

Ben size mesaj yazmistim bi saat disarda isim var vergi dairesi vs halledip gelicem diyee geldim sayfayi actim mesaj duruyo gondermemisim
Kizlar benim agrim ve kanamam artti yaa napicamm
Adet agrisi gibi de degil sancılanıyo karnimin ici
Prospektusunde arada kanama olmasi normal diyo daa ben bu ilaci kanamayi kessin diye iciyorum ama :26:
Cok ilginc biseyler oluyor icimde de ne oldugunu anlamadik

aslında hiç şikayet etmiyorum canım ben bu bebeği 1.5 yıldır istiyorum o yüzden ağzıma etsede ses çıkarmayacağım haklısın sende haftanın 6 günü bıkıp usanmışsındır inşallah bebişin gelirde hemen çıkarsın canım , memurlukta bugün izin alsan yarın alamazsın ayrıca işlerini diğer arkadaşlar yapmak zorunda kalıyor bu da çok hoş karşılanmıyor canım

sana bu ay ne oldu kız çok değişik oldu ama ilaç yapıyor sanırım

Sosyal Allah kolaylik versinn bi an once gecer bu hisler insalahh ikinci 3 ayin daha enerjik olurr

inşallah canım ayy o günleri görür müyüm acaba sanki ilk gebeliğimde olan şeyler olacakmış gibi geliyor daha o psikolojiyi üzerimden atamadım

hepsiburadadan bişey aldımmm keyfim yerine geldiiii bide 5 tl fazlası olması lazım kk taksit olması için girdimmmm kitap alarak değerlendirdim onudaa yalnız 5 tl lik değil bi bakmışım 4 kitap almışımmm saç maşası aldım bu arada

yelizimmmm o primolit ağrı yapıyodu ama seninki çok yaa bende filmden sonra uyanınca çok kötü sancı çektim yaaaa kustum filan kıvrandım ağladım bu ne yaa naptı bu bize böyle
kız bu fitil çok iyi haaa sendemi alsannn

ayyy kızlarrrr çok komik bizim bu cadde yaaa muhtar adayı var bitaneee arabasına hoparlör takmış kocaman tepesinde masa kurmuş caddenin kenarına şeker ve kolonya var son ses dertli türküler çalıyooo şimdide mezarıma muratsız yazın kaldım buralarda bak gözün aydınnn diye bi türkü çalıyooo ayyyy çıkıp bakıyoruz hiç yorulmadımı bu adam gelene el sallıyo gidene el sallıyo sabah beri ayaktaaa her yerde fotoğrafları varrr

ayyyyyyyy caddede bangır bangırrrr bi müzikkkk erzurum dağlarıda kar ile boraaaan oyy beni benidee çıkayım dağlarada kurt yesin beniiii

Ay ne biliim sosyalimm kendi kendimin agzina ettim galibaa
Gorursun kizz Allahin izniylee oyle seyler dusunmee icini ferah tutt

O manyaklik bende de varr bi kitap alicam diye giriyorumm kendimi batirip cikiyorumm
Fundosum yokk fitil mitill hicbisey istemiomm amann şu kanama korkutuyo benii :18:

Sosyalim gorusuruzz

ayyyyyyyy caddede bangır bangırrrr bi müzikkkk erzurum dağlarıda kar ile boraaaan oyy beni benidee çıkayım dağlarada kurt yesin beniiii

Hahh supermissss

canım azda olsa güldürdün beniiiiiiiiitest yaptım 2 saat önce sonucum kocaman negatif bugün aşılamamın 10.günü çok canım sıkkın canım yaaaaaa ama Allahtan hayırlısı yapacak birşey yoksen nasılsın canım kanamam var demişin leke mi geliyor regline ne kadar var inşallah yerleşme kanamasıdır ya

midem çok kötüüüü cayır cayır yanıyo sağlık ocağındaki hemşire ilaç kullanma dedi diye eşim ilaç da aldırtmıyoo ölüp gidicem ben buralarda

midem çok kötüüüü cayır cayır yanıyo sağlık ocağındaki hemşire ilaç kullanma dedi diye eşim ilaç da aldırtmıyoo ölüp gidicem ben buralarda

canım mide yanması için talcid mi ne vardı ya tablet onları araştırsan yaaa belki hamilelikte kullanılıyordur rabbim yardımcın olsun

Canm belki erkendir daha hemen umutsuzluga kapilma herkeste 10 gun icinde gozukecek diye bisey yok kan verseydin ya
İlk aşilaman miydi

Lizimm internetten biraz baksana mide yanmasini gecirecek yiyeceklere
Ben hamile olmadigim halde ozellikle mide ile ilgili sorunlarda ilac kullanmam.mutlaka bitkisel biseyler vardir.
Hemenn dee aglama beeee bisey olmazzz gecicek nasilsaa

hayır canım ikinci aşılamam bir tane de aşılamam iptal olduilk aşılamamda da böyle olmuştu canım hiç belirtim olmadı ne bileyim ya 4.5 yıldır hep hüsran asla isyan etmiyorum ama kaldıramıyorum artık bedenen inşallah dediğin gibi daha erkendir:18:normalde 14.gün kan testi yapılır canım artık adetim gelmezse 4 gün sonra kan testi vereceğim hayırlısı olsun.....rabbim tüm isteyenlere bizlere hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…