Ağlayakta gözden mi olak???

midem çok kötüüüü cayır cayır yanıyo sağlık ocağındaki hemşire ilaç kullanma dedi diye eşim ilaç da aldırtmıyoo ölüp gidicem ben buralarda

ne mutlu bana pofuduğummm
yaaa erken ama daha umut var canımm dr. dedimi 10. günden sonra yap test offff olamaz yaaaa emeklerimizin karşılığını ne zaman alıcazzzz
inşallah pozitif olur canım bunu gönülden istiyorumm adetine daha varrr gelmez inşallahhhh
regl dün başladı canım yani kahve akıntı geldi çok az bu sabahta aynısı
şimdi wc gittim geldim resmen siyahhh az az geliyor normal kanamaya geçemedim off yaaa

lizommm gaviskon şurup içsenee bak ayşenurda içiyorrr birebir bende içerim heppp

Himm 2. Aşilama demekk
Hic belli olmuyor belirti işleri biliyosunn belirtiye takilma.peki hsg falan cekildi mi tuplerin acik miydi?
Hayirlisi olsunn tutmazsa da zamani degilmis demekki diyip Allahtan istemeye devam edicez o nezaman isterse ozaman vericekk biz elimizden geleni yapiyoruz iste

haklısın ama yaaa ister istemez insan yıkılıyor pes ediyorsun biyerde sonra sil baştan yeni umutlar offffff
daha vaktin var canımmm hiç test filan yapma 14. gün bi test yap bence
önce idrar yap canım bence kana gitme derim :26:
amin canımm aminn Allahım bizide görsün nasıl üzüldüğümüzü özlem duyduğumuzu görsün acısın bize

doktor 14.gün yap dedi canım ama sosyalim kızlar idrarda bir yap bakalım deyince yaptım ama çıkmadı tabiki ilk aşılamamda da testi yapmadan hemen adetim gelmiştiinşallah emeklerimizin karşılığını bir gün alırız canım ya

aynen canım ya ne yerdeyim ne de gökte çakıldım kaldımamin canım rabbim görüyor bizleri fazla bekletmez inşallah canım

evet canım yaptırmadığım kalmadı tüplerim filan açık görünürde sorun yok ama bebişte yok yalnız benim fmf(ailevi akdeniz ateşi)rahatsızlığım var acaba ondan mı demeden de duramıyorum doktorlar engel olmaz diyor ama bazı doktorlarda direk tüp bebek diyor....yani canım Allah ol dedikten sonra olmayacak hiç birşey yok...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

çok kafaya takıyoruz yaaaa ama elimizdede değilkiiii
daha varr umudumuzzz bence güzel şeyler olacak

çok kafaya takıyoruz yaaaa ama elimizdede değilkiiii
daha varr umudumuzzz bence güzel şeyler olacak

Olsun canm bazen bizim şer sanip gozyasi doktugumuz seylerr kimbilir bizi ne melanetlerden koruyor da haberimiz yokk
Her olmayan ay bunu dusunmek lazimm biz cok istiyoruz ama Rabbim de zamani var bekle diyorr hayirli zamanda ve saglikla olsun da nzaman olursa olsunn
Bazen olmadi mi olmuyor canm istersen biraz dinlendir kendinii beynini boşalt dinlen tup bebek icin kendine bi zaman koy mesela 3 ay gibi ama tamamen aklindan cikartabileceksen.
Biz hep kendi kendimize sebep oluyoruz bu infertiliteye baksana hicbisey yokk ama iste stress beklenti kimbilir nasil etkiliyor yumurta sperm buluşuyor belki de ama yumurta kabul etmiyoo bunu da duymustum biyerdee

Ben geldim canlarimnm
Pofuduknaz, hakkina en hayirlisi olsun ama 10. Gunde cikmama ihtimalide var.
Yelizim soylediklerinde bastan sona haklisin. Bazilari korunarak hamile kalio. Dunyada kismeti varsa her sekilde gelio iste. Rabbimden sadece hayirlisini istemek ve dua etmek.. ama iste biz her zaman nefsimize yenik dusuyoruz..
Lizimm sana nasil icme demis saglik ocagindaki kadin. Butun hamileler son ayina kadar gaviscon iciyor. Gunde 4 defada icme hakkimiz var. Zatn o yanma baslayinca duramazsinki. Gonul rahatliginla icebilirsin.
Fundoss sizin muhtar adayina koptum. Artik nasil ilgi cekeceklerini bilmiyolarr
Benoss istahin sonra oyle bi acilacakkii ne yesen az gelecek
Sosyoss sende yarin daha rahat gidersin ise insallahhh

aynen canım bunda da vardır bir hayır diyorum bende....en önemli etken stres zaten ah bir stres yapmazsak ne güzel olur ya ama elimizde değil elbette....bu sene tayinciyiz onunla uğraşırım bir kaç ay canım hemde ara vermiş olurum inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gelir bebişlerimiz

sağol canım hayırlısı olsun artık....sende bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

Aysemm hosgeldinn daha iyi misinnn
Ah aysem ahh hepimiz biliyoruzz o bekledigimiz meleklerin dogacagi tarih belli zamani belli ama biz de iştee engel olamiyoruz kendimizee.
Pofuduknaz bak bu dedigin guzel bi ugras olucak saka yorulacaksin kafan dagilacak.Benim annemin komsusu 3 basarisiz tup bebekten sonra kendiliginden hamile kaldi iste bunun nekadar cok kaniti var kafanin rahat olmasi aklindan cikarmak cok onemli

ayyyyyyyy caddede bangır bangırrrr bi müzikkkk erzurum dağlarıda kar ile boraaaan oyy beni benidee çıkayım dağlarada kurt yesin beniiii

ben muhtar adayı diye buna derim

midem çok kötüüüü cayır cayır yanıyo sağlık ocağındaki hemşire ilaç kullanma dedi diye eşim ilaç da aldırtmıyoo ölüp gidicem ben buralarda

mayalı şeyleri çok yeme kuzu onlar yapar derler mide yanması, kız ne ölmesi Allah korusun , süt içsen az yanmasını almaz mı :26:

inşallah canım dediğin gibi bu sabah itibariyle dış fırçalamayı askıya aldım sen nasıl oldun

pofuduğummm daha erken ateşine bakalım nasıl olacak hemen üzülüp kendini yıpratma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…