canım azda olsa güldürdün beniiiiiiiiitest yaptım 2 saat önce sonucum kocaman negatif bugün aşılamamın 10.günü çok canım sıkkın canım yaaaaaa ama Allahtan hayırlısı yapacak birşey yok sen nasılsın canım kanamam var demişin leke mi geliyor regline ne kadar var inşallah yerleşme kanamasıdır ya
midem çok kötüüüü cayır cayır yanıyo sağlık ocağındaki hemşire ilaç kullanma dedi diye eşim ilaç da aldırtmıyoo ölüp gidicem ben buralarda
hayır canım ikinci aşılamam bir tane de aşılamam iptal olduilk aşılamamda da böyle olmuştu canım hiç belirtim olmadı ne bileyim ya 4.5 yıldır hep hüsran asla isyan etmiyorum ama kaldıramıyorum artık bedenen inşallah dediğin gibi daha erkendir:18:normalde 14.gün kan testi yapılır canım artık adetim gelmezse 4 gün sonra kan testi vereceğim hayırlısı olsun.....rabbim tüm isteyenlere bizlere hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşallah
hayır canım ikinci aşılamam bir tane de aşılamam iptal olduilk aşılamamda da böyle olmuştu canım hiç belirtim olmadı ne bileyim ya 4.5 yıldır hep hüsran asla isyan etmiyorum ama kaldıramıyorum artık bedenen inşallah dediğin gibi daha erkendir:18:normalde 14.gün kan testi yapılır canım artık adetim gelmezse 4 gün sonra kan testi vereceğim hayırlısı olsun.....rabbim tüm isteyenlere bizlere hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşallah
ne mutlu bana pofuduğummm
yaaa erken ama daha umut var canımm dr. dedimi 10. günden sonra yap test offff olamaz yaaaa emeklerimizin karşılığını ne zaman alıcazzzz
inşallah pozitif olur canım bunu gönülden istiyorumm adetine daha varrr gelmez inşallahhhh
regl dün başladı canım yani kahve akıntı geldi çok az bu sabahta aynısı
şimdi wc gittim geldim resmen siyahhh az az geliyor normal kanamaya geçemedim off yaaa
lizommm gaviskon şurup içsenee bak ayşenurda içiyorrr birebir bende içerim heppp
haklısın ama yaaa ister istemez insan yıkılıyorpes ediyorsun biyerde sonra sil baştan yeni umutlar offffff
daha vaktin var canımmm hiç test filan yapma 14. gün bi test yap bence
önce idrar yap canım bence kana gitme derim :26:
amin canımm aminn Allahım bizide görsün nasıl üzüldüğümüzü özlem duyduğumuzu görsün acısın bize
Himm 2. Aşilama demekk
Hic belli olmuyor belirti işleri biliyosunn belirtiye takilma.peki hsg falan cekildi mi tuplerin acik miydi?
Hayirlisi olsunn tutmazsa da zamani degilmis demekki diyip Allahtan istemeye devam edicez o nezaman isterse ozaman vericekk biz elimizden geleni yapiyoruz iste
doktor 14.gün yap dedi canım ama sosyalim kızlar idrarda bir yap bakalım deyince yaptım ama çıkmadı tabiki ilk aşılamamda da testi yapmadan hemen adetim gelmiştiinşallah emeklerimizin karşılığını bir gün alırız canım ya
evet canım yaptırmadığım kalmadı tüplerim filan açık görünürde sorun yok ama bebişte yok yalnız benim fmf(ailevi akdeniz ateşi)rahatsızlığım var acaba ondan mı demeden de duramıyorum doktorlar engel olmaz diyor ama bazı doktorlarda direk tüp bebek diyor....yani canım Allah ol dedikten sonra olmayacak hiç birşey yok...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
çok kafaya takıyoruz yaaaa ama elimizdede değilkiiii
daha varr umudumuzzz bence güzel şeyler olacak
Canlar herkes nasıl
Olsun canm bazen bizim şer sanip gozyasi doktugumuz seylerr kimbilir bizi ne melanetlerden koruyor da haberimiz yokk
Her olmayan ay bunu dusunmek lazimm biz cok istiyoruz ama Rabbim de zamani var bekle diyorr hayirli zamanda ve saglikla olsun da nzaman olursa olsunn
Bazen olmadi mi olmuyor canm istersen biraz dinlendir kendinii beynini boşalt dinlen tup bebek icin kendine bi zaman koy mesela 3 ay gibi ama tamamen aklindan cikartabileceksen.
Biz hep kendi kendimize sebep oluyoruz bu infertiliteye baksana hicbisey yokk ama iste stress beklenti kimbilir nasil etkiliyor yumurta sperm buluşuyor belki de ama yumurta kabul etmiyoo bunu da duymustum biyerdee
çok kafaya takıyoruz yaaaa ama elimizdede değilkiiii
daha varr umudumuzzz bence güzel şeyler olacak
Ben geldim canlarimnm
Pofuduknaz, hakkina en hayirlisi olsun ama 10. Gunde cikmama ihtimalide var.
Yelizim soylediklerinde bastan sona haklisin. Bazilari korunarak hamile kalio. Dunyada kismeti varsa her sekilde gelio iste. Rabbimden sadece hayirlisini istemek ve dua etmek.. ama iste biz her zaman nefsimize yenik dusuyoruz..
Lizimm sana nasil icme demis saglik ocagindaki kadin. Butun hamileler son ayina kadar gaviscon iciyor. Gunde 4 defada icme hakkimiz var. Zatn o yanma baslayinca duramazsinki. Gonul rahatliginla icebilirsin.
Fundoss sizin muhtar adayina koptum. Artik nasil ilgi cekeceklerini bilmiyolarr
Benoss istahin sonra oyle bi acilacakkiine yesen az gelecek
Sosyoss sende yarin daha rahat gidersin ise insallahhh
Hosgeldintwinn
Ben sabahtan beri uyuyorummm anca kendime geldimm
Sen nasilsin
Ben geldim canlarimnm
Yelizim soylediklerinde bastan sona haklisin. Bazilari korunarak hamile kalio. Dunyada kismeti varsa her sekilde gelio iste. Rabbimden sadece hayirlisini istemek ve dua etmek.. ama iste biz her zaman nefsimize yenik dusuyoruz..
Lizimm sana nasil icme demis saglik ocagindaki kadin. Butun hamileler son ayina kadar gaviscon iciyor. Gunde 4 defada icme hakkimiz var. Zatn o yanma baslayinca duramazsinki. Gonul rahatliginla icebilirsin.
aynen canım bunda da vardır bir hayır diyorum bende....en önemli etken stres zaten ah bir stres yapmazsak ne güzel olur ya ama elimizde değil elbette....bu sene tayinciyiz onunla uğraşırım bir kaç ay canım hemde ara vermiş olurum inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gelir bebişlerimiz
ayyy kızlarrrr çok komik bizim bu cadde yaaa muhtar adayı var bitaneee arabasına hoparlör takmış kocaman tepesinde masa kurmuş caddenin kenarına şeker ve kolonya var son ses dertli türküler çalıyooo şimdide mezarıma muratsız yazın kaldım buralarda bak gözün aydınnn diye bi türkü çalıyooo ayyyy çıkıp bakıyoruz hiç yorulmadımı bu adam gelene el sallıyo gidene el sallıyo sabah beri ayaktaaa her yerde fotoğrafları varrr
ayyyyyyyycaddede bangır bangırrrr bi müzikkkk erzurum dağlarıda kar ile boraaaan oyy beni benidee çıkayım dağlarada kurt yesin beniiii
midem çok kötüüüü cayır cayır yanıyo sağlık ocağındaki hemşire ilaç kullanma dedi diye eşim ilaç da aldırtmıyoo ölüp gidicem ben buralarda
Ben geldim canlarimnm
Kuzum hastaymissin geçmiş olsun iyiyim cnm Sağol ..
Kociş gelmeden bi ugrayayim dedim aradı geliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?