Aysemm hosgeldinn daha iyi misinnn
Ah aysem ahh hepimiz biliyoruzz o bekledigimiz meleklerin dogacagi tarih belli zamani belli ama biz de iştee engel olamiyoruz kendimizee.
Pofuduknaz bak bu dedigin guzel bi ugras olucak saka yorulacaksin kafan dagilacak.Benim annemin komsusu 3 basarisiz tup bebekten sonra kendiliginden hamile kaldi iste bunun nekadar cok kaniti var kafanin rahat olmasi aklindan cikarmak cok onemli
ben muhtar adayı diye buna derim
mayalı şeyleri çok yeme kuzu onlar yapar derler mide yanması, kız ne ölmesi Allah korusun , süt içsen az yanmasını almaz mı :26:
inşallah canım dediğin gibi bu sabah itibariyle dış fırçalamayı askıya aldımsen nasıl oldun
pofuduğummm daha erken ateşine bakalım nasıl olacak hemen üzülüp kendini yıpratma
Hosgeldin twinimm nasilsinn
Kiz seninn bat nezamandii
haklısın sosyalim ya dur bakalım ateşim ya var diyecek yada yok diyecek artıksen nasıl oldun canım ya biraz daha iyi misin aman dinlen canım
Sosyalcan kuzum nasılsın bulantilarin başlamış cnm hamişlerden duyduğum kadariyla tuzlu şeyler bulantıyi azaltıyormus
iyiyim canım şimdi sabah oluyor bulantım birazdan iğnemi yapar yine bayılırım herhalde acaip uyku yapıyor bende progestantest kaç dk bekledi canım bu arada gölge gibi bile çıkmadı mı fotosunu buraya atabilir misin acaba:26:
bulantı değilde canım bi garip yani ne çıkartıyorum ne yiyebiliyorum saçma sapan bi ruh halindeyim yani
Kuzum benim ya inşallah çok kötü olmadan atlatirsin bu haftalari
Sosyalim adet olursam ateş olcecektim ya cnm şimdi ben sabah namazına kalkiyorum 5 gibi o zmn ölcsem olur mu
evet canım inşallah kafam dağılır azda olsa ev topla filan derken inşallah bebişimde anne ben geldim der
Hoş bulduk cnmm iyiyim çok sukur
Canim bat 20 si..
iyiyim canım şimdi sabah oluyor bulantım birazdan iğnemi yapar yine bayılırım herhalde acaip uyku yapıyor bende progestantest kaç dk bekledi canım bu arada gölge gibi bile çıkmadı mı fotosunu buraya atabilir misin acaba:26:
bulantı değilde canım bi garip yani ne çıkartıyorum ne yiyebiliyorum saçma sapan bi ruh halindeyim yani
İnsallahhh insallahhh
Twinim az kalmis yaaa :18:
Sosyalimm bian once gecsin su halleriniz dee sonra yamaye baslarsiniz aysenin dedigi gibi
İnsallahhh insallahhh
Twinim az kalmis yaaa :18:
Sosyalimm bian once gecsin su halleriniz dee sonra yamaye baslarsiniz aysenin dedigi gibi
Yelizim,sosyalim daha iyiyimmm cok sukur. Simdi yemek hazirliyorumm.
yelizim inaniyorum seninde bebegin cok yakinda kucaginda olacak. Fundaminda oylee ve burdaki butun kizlarin.
Sosyalimm dis macunu surmeden fircalarsin artik. Sende benim gibi olacan galiba
Ayşem iyimisin biraz daha
Iyiyim tatlim sana yazdim ama gormedin heralde
Sen nasilsinn
Yelizim,sosyalim daha iyiyimmm cok sukur. Simdi yemek hazirliyorumm.
yelizim inaniyorum seninde bebegin cok yakinda kucaginda olacak. Fundaminda oylee ve burdaki butun kizlarin.
Sosyalimm dis macunu surmeden fircalarsin artik. Sende benim gibi olacan galiba
Evet yelizim az kaldı ne bi adet sancısı ne bişey :44:
Şu belirti denen şey beni bulamıyo sanırım
Cnm bnde sana yazmışım kuzum okudum
Bitki Çayı icemiyosun dimi
Aysemm insallahh canmm
Benim agrim ve kanamam artti sag bacagim kasılıyor sureklii bu ilac da anami aglatti o da ayrii sersem yapiyorAllahim daha beterinden korusunnn
Twinim o belirti olayina takilmaa bosverr insallah gelmez adetin bu ay insallahhh
Sadece ihlamur icebiliorum cnm. Karabiberli,balli,limonlu:) o cok iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?