Ağlayakta gözden mi olak???

evet canım inşallah kafam dağılır azda olsa ev topla filan derken inşallah bebişimde anne ben geldim der

haklısın sosyalim ya dur bakalım ateşim ya var diyecek yada yok diyecek artıksen nasıl oldun canım ya biraz daha iyi misin aman dinlen canım

Sosyalcan kuzum nasılsın bulantilarin başlamış cnm hamişlerden duyduğum kadariyla tuzlu şeyler bulantıyi azaltıyormus

haklısın sosyalim ya dur bakalım ateşim ya var diyecek yada yok diyecek artıksen nasıl oldun canım ya biraz daha iyi misin aman dinlen canım

iyiyim canım şimdi sabah oluyor bulantım birazdan iğnemi yapar yine bayılırım herhalde acaip uyku yapıyor bende progestan test kaç dk bekledi canım bu arada gölge gibi bile çıkmadı mı fotosunu buraya atabilir misin acaba:26:

Sosyalcan kuzum nasılsın bulantilarin başlamış cnm hamişlerden duyduğum kadariyla tuzlu şeyler bulantıyi azaltıyormus

bulantı değilde canım bi garip yani ne çıkartıyorum ne yiyebiliyorum saçma sapan bi ruh halindeyim yani

Kuzum benim ya inşallah çok kötü olmadan atlatirsin bu haftalari
Sosyalim adet olursam ateş olcecektim ya cnm şimdi ben sabah namazına kalkiyorum 5 gibi o zmn ölcsem olur mu

bebişin sağlıklı olsun da canım tek miden bulansın hatırladın mı buluştuğumuzda bulantı olmazsa sorun demiştincanım 5-20 dk diyordu bekledim silik,gölge filan hiçbir şey çıkmadı bende attım

Yelizim,sosyalim daha iyiyimmm cok sukur. Simdi yemek hazirliyorumm.
yelizim inaniyorum seninde bebegin cok yakinda kucaginda olacak. Fundaminda oylee ve burdaki butun kizlarin.
Sosyalimm dis macunu surmeden fircalarsin artik. Sende benim gibi olacan galiba

İnsallahhh insallahhh

Twinim az kalmis yaaa :18:

Sosyalimm bian once gecsin su halleriniz dee sonra yamaye baslarsiniz aysenin dedigi gibi

Evet yelizim az kaldı ne bi adet sancısı ne bişey :44:
Şu belirti denen şey beni bulamıyo sanırım

İnsallahhh insallahhh

Twinim az kalmis yaaa :18:

Sosyalimm bian once gecsin su halleriniz dee sonra yamaye baslarsiniz aysenin dedigi gibi

Ayşem iyimisin biraz daha

Evet yelizim az kaldı ne bi adet sancısı ne bişey :44:
Şu belirti denen şey beni bulamıyo sanırım

Aysemm insallahh canmm
Benim agrim ve kanamam artti sag bacagim kasılıyor sureklii bu ilac da anami aglatti o da ayrii sersem yapiyor Allahim daha beterinden korusunnn

Twinim o belirti olayina takilmaa bosverr insallah gelmez adetin bu ay insallahhh

Canim takilmayayim diyorum ama beceremiyoruz biz bu takmama işini sen be fundoş
Inşallah kuzum bi kaç gün geçmeden test yapmaycam

Canlar şimdi nette okudum nisan yağmuru nu biriktirip içmek çok iyiyimiş. .
Biriktirip içine bazı duaları okuyup 7 gün sabah akşam içiyormsz bnde ilk defa okudum şaşırdım birde nisan yağmuru nda demir varmış. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…