Ağlayakta gözden mi olak???

İnsallahhh insallahhh

Twinim az kalmis yaaa :18:

Sosyalimm bian once gecsin su halleriniz dee sonra yamaye baslarsiniz aysenin dedigi gibi

inşallah canım hayırlısı bakalım :26:

hiç şikayet etmiyorum canım bulansın tabii en azından hamile olduğumu anımsıyorum böylelikle kız benim ki 2 saat sonra çıkmıştı niye attın hemen

herhalde ayşem gidişat onu gösteriyor gibi geçmiş olsun canım bu arada dikkat et kuzu

Neee nasıl yaniii
twinimm bat ne zamannn içimden bi sess bu ay süpriz yapacağını söylüyooo

Ayşemmm inşallah daha iyisindirrr canımmm

ben adet olunca acaip iştah patlaması yaşıyorim yaa bi tatlı bi tuzlu nasıl geçiş yapıyorummm iğrencim yaa

ben adet olunca acaip iştah patlaması yaşıyorim yaa bi tatlı bi tuzlu nasıl geçiş yapıyorummm iğrencim yaa

kanama azalacagina niye artiyor hala yaa:44: film senin dengeni bozdu heralde. neyse biraz once agrinda kanamanda biter insallahh.

iyiyim fundamm yarina daha toplarim. sen nasilsinn

Neee nasıl yaniii
twinimm bat ne zamannn içimden bi sess bu ay süpriz yapacağını söylüyooo

Kuzum valla nette okudum Kızkardeşim yapıcak
Bi araştır sende netten peygamber Efendimizde dikkat çekmiş. .
Kuzum 20 Mart.. inşallah fundam senin o içindeki sesi yerim

Herkese iyi akşamlarrr

Kızlar inanılmaz kötüyüm öksümekten gebercem galiba.. Başım gözüm boğazım burnum heryerim ağrıyo işin kötüsü eşimde aynısı biz çok kötü üşütüp hasta olduk ( okuyorum arada sizi ama yazamıyorum kusuruma bakmayın.. Ayşem sanada geçmiş olsun..

Kız bnde bazen çok pis boğaz oluyorum aynı anda herseyi yiyorum önümde kumpir mısır fln

Canim benim geçmiş olsun yolculuk size iyi gelmedi cnm ya cnm nazar degdi size ikinizinde hasta olmasi kötü olmuş kim size bakacak
Cnm ihlamur fln için terleyin biraz.

Canim benim geçmiş olsun yolculuk size iyi gelmedi cnm ya cnm nazar degdi size ikinizinde hasta olmasi kötü olmuş kim size bakacak
Cnm ihlamur fln için terleyin biraz.
Saol tatlım galiba bilmiyorum nazar mı..
Ben hiç bitki çayı içmediğim için evde yok malesef ( ikimizde yatıyoruz her an gidebilirim..

Canlar ben çıkıyorum simdiden iyi geceler benimki geliyormus ..

Sen nasil oldun cnm. Agri devam ediyo mu hala

Devam ediyo canmm kanama da devam ediyo sabaha kesilmezse tekrar gidicem artik napayim cok can sıkıcı ilac da ayri bi dokunuyo bas donmesi bulantii sersem gibi oldumm baska bi doktora mi gitsem diyorum yarinn bilmiom bi bakimm doktor degistirdikce de hersey basa donuyo

Bu durum sende kansizligida arttiracak yaa
Yani bu doktor iyi belki ama aciklamalarini pek anlayamadim ben. Olmazsa kanaman durmazsa baska bi doktorada gorun canim.
Peki filmden sonra kanamasi olanlar var miymis.netten arastirdin mi sen

Bu durum sende kansizligida arttiracak yaa
Yani bu doktor iyi belki ama aciklamalarini pek anlayamadim ben. Olmazsa kanaman durmazsa baska bi doktorada gorun canim.
Peki filmden sonra kanamasi olanlar var miymis.netten arastirdin mi sen

Onu bilmiyorum hic rastlamadim ama ara kanama yasayan yok kadin var doktorlari normal demis arada sirada olur demislerr.Ama onlarin bahsettigi bir iki gunn.Benim kac gun oldu.Yumurtlama doneminde oluyormus kanama ama baska sebeplerden de olabilirmis rahim agzi yarasi veya daha birsuru sebep arastirilmasi gerekmis.Ne biliim
Benim doktor bana pek bi aciklama yapmadi sadece kanamayi durduralim dedi okadar.
Kan ilaci kullanmaya basladim zaten o gunku kanamayla beraber.o da igrenc biseyy öff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…