Ağlayakta gözden mi olak???

Kan haplari seni dinc tutar en azindan.
Yarin bi git bakalim ne diyecek. Bu iste bi gariplik var.
Rahim agzinda yara olsaydi alttan muayenede gorunmez miydii. Yaa varya doktorlarada guvenemiosunki. Hepsi ayri telden caliyor.
Bu farklilikk insallah bebisin gelmesi yakin olacagi icindirrr. Mesela benimde hamile kalmadan onceki ay kasigimda cok siddetli agri olmustu. Mide bulantisi falanda olmustu. Ama dayanilmaz bi agriydiii.
Seninkinin sonuda hayirli gelir insallahhh

Valla insallah oyledir canm bakicaz artik zaman ne gostericekk
Alttan muayene etmedi kii :26:
Evet gariplik var daa anlicaz iste aysemm olmazsa yarin baska bi doktora gideyim

Valla insallah oyledir canm bakicaz artik zaman ne gostericekk
Alttan muayene etmedi kii :26:
Evet gariplik var daa anlicaz iste aysemm olmazsa yarin baska bi doktora gideyim
Doktoru degistirmezsen bile sen bi alttan muayene ol cnm. Onda ne var ne yok cikar zaten.
Aman hersey kadinlara. Erkekler ne rahat.bi sunnetle butun olaylari bitio,onuda cok kucuk yasta oluyolar.cogu hatirlamiyor bile

Doktoru degistirmezsen bile sen bi alttan muayene ol cnm. Onda ne var ne yok cikar zaten.
Aman hersey kadinlara. Erkekler ne rahat.bi sunnetle butun olaylari bitio,onuda cok kucuk yasta oluyolar.cogu hatirlamiyor bile

Hah dimiii
Herseyin cefasini biz cekiyoruzz tadini onlar cikariyolarr

Hayatin dengesi iste:)
Canim benim uykum geldi.bugun rekor kirdim zatenbutun gun uyudugum icin aksama uyku kalmadi tabi.
Seni cok opuyorum. Yarin hayirli haberlerle geleceksin insallah. Iyi geceler canim

Tamam canmm uyuyun bol bol kizz ihtiyaciniz varr
İyi gecelerrr

Karnım çok ağrıyoo ağlıyorumm kıvranıyorummm midem bulanıyoo wc oturup kalkıyorummm

Kızlar bende size cee eee yapar gibi bi geliyorum gi yok oluyorum

Sanırım herkes rahatsız hasta çok geçmiş olsun.. Ben de hasta olma yolunda ilerliyorum :)
Sosyalll mide bulantıların ne derecede

iyiyim cnm sen nasılsın ben çalışmıyorum ama bi uyandım mı tekrar uyuyamam erkenciyim böle

Ben de tedirginim öyle perşembeyi bekliyorum... Oh ne iyi.. Erken uyanıp da uyumaman.. Şimdi bıraksalar koşa koşa yastığıma yapışıcam

Ben de tedirginim öyle perşembeyi bekliyorum... Oh ne iyi.. Erken uyanıp da uyumaman.. Şimdi bıraksalar koşa koşa yastığıma yapışıcam

eşimde diyo kahvaltıyı hazırlayınca git uyusana diye ama uyuyamıyorum oda benden en fazla 9 9 buçukda kalkarızz neden perşembeyi cnm:44:

eşimde diyo kahvaltıyı hazırlayınca git uyusana diye ama uyuyamıyorum oda benden en fazla 9 9 buçukda kalkarızz neden perşembeyi cnm:44:

Bence güzel bişi ya erken kalkınca uyumayınca haftasonu mesela kendimi daha iyi hissediyorum ben.. Perşembeyi de canım büyük gün... Bebeğimin kalp atışlarını dinlemek için çağırdı doktor.. Bu sefer de duyamazsam naparım diye düşünüyorum :S :18:

inşş duyarsın cnm düşünme dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…