Onu bilmiyorum hic rastlamadim ama ara kanama yasayan yok kadin var doktorlari normal demis arada sirada olur demislerr.Ama onlarin bahsettigi bir iki gunn.Benim kac gun oldu.Yumurtlama doneminde oluyormus kanama ama baska sebeplerden de olabilirmis rahim agzi yarasi veya daha birsuru sebep arastirilmasi gerekmis.Ne biliim
Benim doktor bana pek bi aciklama yapmadi sadece kanamayi durduralim dedi okadar.
Kan ilaci kullanmaya basladim zaten o gunku kanamayla beraber.o da igrenc biseyy öff
Kan haplari seni dinc tutar en azindan.
Yarin bi git bakalim ne diyecek. Bu iste bi gariplik var.
Rahim agzinda yara olsaydi alttan muayenede gorunmez miydii. Yaa varya doktorlarada guvenemiosunki. Hepsi ayri telden caliyor.
Bu farklilikk insallah bebisin gelmesi yakin olacagi icindirrr. Mesela benimde hamile kalmadan onceki ay kasigimda cok siddetli agri olmustu. Mide bulantisi falanda olmustu. Ama dayanilmaz bi agriydiii.
Seninkinin sonuda hayirli gelir insallahhh
Doktoru degistirmezsen bile sen bi alttan muayene ol cnm. Onda ne var ne yok cikar zaten.Valla insallah oyledir canm bakicaz artik zaman ne gostericekk
Alttan muayene etmedi kii :26:
Evet gariplik var daa anlicaz iste aysemm olmazsa yarin baska bi doktora gideyim
Doktoru degistirmezsen bile sen bi alttan muayene ol cnm. Onda ne var ne yok cikar zaten.
Aman hersey kadinlara. Erkekler ne rahat.bi sunnetle butun olaylari bitio,onuda cok kucuk yasta oluyolar.cogu hatirlamiyor bile
Hah dimiii
Herseyin cefasini biz cekiyoruzz tadini onlar cikariyolarr
Hayatin dengesi iste:)
Canim benim uykum geldi.bugun rekor kirdim zatenbutun gun uyudugum icin aksama uyku kalmadi tabi.
Seni cok opuyorum. Yarin hayirli haberlerle geleceksin insallah. Iyi geceler canim
Günaydın Ezoo nasılsınnnnn?
iyiyim cnm sen nasılsın ben çalışmıyorum ama bi uyandım mı tekrar uyuyamam erkenciyim böle
Ben de tedirginim öyle perşembeyi bekliyorum... Oh ne iyi.. Erken uyanıp da uyumaman.. Şimdi bıraksalar koşa koşa yastığıma yapışıcam
eşimde diyo kahvaltıyı hazırlayınca git uyusana diye ama uyuyamıyorum oda benden en fazla 9 9 buçukda kalkarızzneden perşembeyi cnm:44:
Bence güzel bişi ya erken kalkınca uyumayınca haftasonu mesela kendimi daha iyi hissediyorum ben.. Perşembeyi de canım büyük gün... Bebeğimin kalp atışlarını dinlemek için çağırdı doktor.. Bu sefer de duyamazsam naparım diye düşünüyorum :S :18:
Elim yüreğimde dolanıyorum
hep dua et cnm olumsuz düşünme ilki gibi olmayacak inş
İnşallah... Rabbim biran önce sizin gibi meleklere de melekler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?