Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın kızlarr
işe geç kaldım müdürle karşılaştım şansa bak

az yuruyup geliyorum cnm
ohh ne güzel bende öğlen yürürüm hava çoook güzel
İnşallah...

Bişi olmaz ya arada bi öyle karşılaşmak da iyi öyle bi çalışanı olduğunu hatırlar :)

bişi demez de yinede görmeyeydi iyiydi, iyi niyetini suistimal ettiğimi düşünmesin sonra izin alıp duruyorum
perican meleğin nasıl mide bulantısı vs sorunların başladımı

Zayiflamaliyim lizim yaz gwliyorr

Demet akalin 1 ayda 15 kilo vermis bebegini 1 hafta emzirmis cok kinadim kilon dursaydida bebegini emzirseydin

lizimim ezo günaydın

Kızlar bende size cee eee yapar gibi bi geliyorum gi yok oluyorum

Sanırım herkes rahatsız hasta çok geçmiş olsun.. Ben de hasta olma yolunda ilerliyorum :)
Sosyalll mide bulantıların ne derecede

sabahları oluyor canım sonraları geçiyor bi de akşamları bi yokluyor o kadar sen nasılsın başladı mı :26:

Valla nasıl olduğunu perşembe öğrenicem inşallah bir sıkıntı yoktur pıtpıtları vardır... Çok korkuyorum.. Mide bulantım da cumartesi başladı biraz fazlaydı ama hafifledi biraz biraz.. Şimdilerde hafif ama gün boyu gibi oluyor.. Bugünse henüz bir bulantı yok bakalım.. Bulantı olmayınca da korkuyorum kalbi atmıyor mu diye :S

lizimim ezo günaydın

sabahları oluyor canım sonraları geçiyor bi de akşamları bi yokluyor o kadar sen nasılsın başladı mı :26:

Canım ya benim de hafifledi biraz.. Bende bulantı olmayınca korkuyorum kalbi atmıyor mu diye...

sende limon yee cnm çok iyi gelir bulantıyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…