- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
aminnn cnmm ne kdr çok istiyorum rabbim bizede nasip eder inş
Gerçekten yürekten dua ediyorum her ağzıma dua geldikçe.. Hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah...
Günaydın kızlarr
işe geç kaldım müdürle karşılaştımşansa bak
inş kabul olur
günaydın cnm eeee ne dedi
günaydın dedi
nasılsın ezoo durumlar nasıl havalar ısındı mı eşinle
inş kabul olur
Günaydın kızlarr
işe geç kaldım müdürle karşılaştımşansa bak
İnşallah...
Bişi olmaz ya arada bi öyle karşılaşmak da iyi öyle bi çalışanı olduğunu hatırlar :)
ohh ne güzel bende öğlen yürürüm hava çoook güzelaz yuruyup geliyorum cnm
İnşallah...
Bişi olmaz ya arada bi öyle karşılaşmak da iyi öyle bi çalışanı olduğunu hatırlar :)
ohh ne güzel bende öğlen yürürüm hava çoook güzel
bişi demez de yinede görmeyeydi iyiydi, iyi niyetini suistimal ettiğimi düşünmesin sonra izin alıp duruyorum
perican meleğin nasıl mide bulantısı vs sorunların başladımı
aslında vermekte azimle oluyor ezocumm memurum üniversitedeKilo almak ne kolay vermek ne zorrlizim ne isle mesguldun
Zayiflamaliyim lizim yaz gwliyorr
aslında vermekte azimle oluyor ezocumm memurum üniversitede
yaparsın sen ezomm hırsın ve azmin yeter sana yürüüü kim tutaar
Kızlar bende size cee eee yapar gibi bi geliyorum gi yok oluyorum
Sanırım herkes rahatsız hasta çok geçmiş olsun.. Ben de hasta olma yolunda ilerliyorum :)
Sosyalll mide bulantıların ne derecede
Sanaa gunaydin cnmmlizimim ezo günaydın
sabahları oluyor canım sonraları geçiyor bi de akşamları bi yokluyor o kadar sen nasılsın başladı mı :26:
ohh ne güzel bende öğlen yürürüm hava çoook güzel
bişi demez de yinede görmeyeydi iyiydi, iyi niyetini suistimal ettiğimi düşünmesin sonra izin alıp duruyorum
perican meleğin nasıl mide bulantısı vs sorunların başladımı
lizimim ezo günaydın
sabahları oluyor canım sonraları geçiyor bi de akşamları bi yokluyor o kadar sen nasılsın başladı mı :26:
Valla nasıl olduğunu perşembe öğrenicem inşallah bir sıkıntı yoktur pıtpıtları vardır... Çok korkuyorum.. Mide bulantım da cumartesi başladı biraz fazlaydı ama hafifledi biraz biraz.. Şimdilerde hafif ama gün boyu gibi oluyor.. Bugünse henüz bir bulantı yok bakalım.. Bulantı olmayınca da korkuyorum kalbi atmıyor mu diye :S
Canım ya benim de hafifledi biraz.. Bende bulantı olmayınca korkuyorum kalbi atmıyor mu diye...
lizimim ezo günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?