Ağlayakta gözden mi olak???

korkma pericim benimde bulantım olmadı başlarda, 2-3 hafta çektim sanırım 10-11-12. haftalardı Allahın izniyle şuan içindeki canlının kalbi atıyo sen hissedemiyosun sadece :)

sende limon yee cnm çok iyi gelir bulantıyaa

Zaten limon ve kivi delisi oldum :)

korkma pericim benimde bulantım olmadı başlarda, 2-3 hafta çektim sanırım 10-11-12. haftalardı Allahın izniyle şuan içindeki canlının kalbi atıyo sen hissedemiyosun sadece :)

İnşallah kuzum ya duacı olunn endişeleniyorum

Günaydınnn kızzlaarrr
Yatmaktan belim ağrıdı ama başımı kaldıranıyorum.. Fatma gibi oldum bende
Daha hiç bişi yiyemedim canım istemiyo kalkacak gücüm yok bakamıyorum galiba ben bebeğime (((
Çok kötüyüm çookk

benayım dur nolduu
sen izinlimisin hasta mı oldun yoksa migren mi sadece
bebeğine bakamıyosun diye bişey yok kordonu bile yokki henüz senden hiçbişey almıyor
kalkmaya calıs sürekli yatarak kendini daha kötü hissedersin, kalk bi temiz hava al

günaydın cnm evet daha senden beslenmiyoo cnm korkma

canim benim boyle dusunmee ben kan kustum yaa,ne yesem cikiyordu bi ara. vitamin hapi bile icemiyordum. bebisin gelisimi hep iyiydi cok sukur ve hep gelisimi daha onden gitti. ilk 3 ay sadece yumurta peynir sut. cocugun omurilik sisteminin gelismesi icin. peynir ekmek yesen bile o sana yeter.
icini ferah tut. hele ablam benden cok cok daha kotuydu. vitamin bile icemedi kac aya kadar. cok saglikli bebisleri oldu,4 bucuk kiloydu bebisii:)

fundammm sana ne oldu yaaa cok gecmis olsunnn evde misin bugunn

bu arada herkese gunaydin kizlar

günaydın cnm evet daha senden beslenmiyoo cnm korkma
Migrenle birlikte grip canım.. Boğazlarım şişmiş öksürüyorum.. Burnum tıkalı onları geçtim ama başım felaket kaldıramıyorum ( yatmak iyi değil biliyorum ama elimde değil.. İşe gitmedim.. Rapor almaya gitmek istiyorum ama o güç yok (

canim benimm bogaz iltihabi oldu heralde ihlamuru bol karabiberli ic. o bogazlarina cok iyi gelio. dun beni o kaldirdi ayaga. birde zencefille bali karistip bir tatli kasigi. bu karisimida sabah ac karnina yiyince iyi gelio cnm. aksamda tavuk suyuna corba bol karabiberli,limonluuu. bunlar seni ayaga kaldirir evellaallahh

ayşecan güzel şeyler söylemiş ama onları yapmaya bile halin yoktur anlıyorum seni canım. dikkat et kendine kalkmak istemiyosan kalkma uyu terle iyice inşallah bi an önce iyileşirsin
kuzenin nişanının oldugu yer çok soğuktu demiştin ya sen soğuk aldın heralde bide elbiselerle.

fundacana noldu yaa regl sancısı mı başladı ondan yok heralde bugün

evet bencede dugunde usuttu birde ustune nazara gelmis olabilir. yeni hamilere daha cok nazar degermis.
fundamda gece yazmis,cok kotuyum diye. simdi nasil oldu acaba. onun regl agrilari cok sancili geciyor yaa.
bi ihlamur icse karabiberli,oda ona direnc verirr. hastayken hersey gozunde buyuyor birde

yaa cidden mi canımaman nebileyim canım sıkıldı attım bende hatta bakmaktan şaşı oluyordum neredeyse birşey varmı diyehayırlısı olsun artık canım ya

benayım dikkat et kendine bak ayşem herşeyi yazmış onları yaparsan iyi gelir sana
pofuduğum hayırlısı olsun cano dur bakalım bekleyeceğiz

öğle arası teyzeme gidince doğum hikayeni anlat dedim oda anlattı

17 yaşında ikizleri var biri kız biri erkek

neyse hamile kalıyor annem rahmetli dr a göndermiyor dr lar oranla buranla çok oynar bir sürü bişey çıkartır diye, sonra tabi karnı 6 ay olunca çok büyüyor ikiz olduğu için ve kaşınmaya başlıyor annemde hadi dr a gidelim diyor tabii devlet hastanesine gidiyorlar dr teyzeme sen doğumamı geldin diyor teyzemde hayır ben 6 aylık hamileyim dr da hanım sen kendini bilmiyorsun diye teyzeme kızıyor neyse kan tahlili falan yapıyor gerçekten 6 aylık hamilesin diyor ultrasona falan sokmuyor tabii, neyse teyzemle annem özel bi muayeneye gidiyorlar dr ultrasona sokuyor bakıyor 2 taneyi gördüm 3. arıyorum diyor neyse 9. ayı dolduruyor teyzem o zamanlar bizde kalıyor gece bi kalktım teyzem dolanıyor hayrola dedim 14 yaşındayım ben o zamanlar ağrım var dedi neyse biraz oturduk sonrasında wc ye gitti yanıma geldi anneni uyandır suyum geldi dedi bende annemlerim odasına gittim teyzemin suyu gelmiş kalk dedim apar topar hastaneye götürüyorlar gittikten 15 dk a sonra kız dünyaya geliyor tamam hastayı alabiliriz buradan diyorlar teyzemde içeride 1 tane daha var onuda çıkartın diyor ebeler şaşırıyor tabii erkek olan karında dönemediği için ebe elini sokuyor dönderiyor rahimde oda çıkıyor
neden bilmem ama sizinle paylaşmak istedim

ayy ne güzel yaa ikizleri pek severim ikisini takım giydircen ne güzel

çok güzel bi hikaye sosyalim bizimde böyle hikayelerimiz olacak mı

üzülmedim çok duygulandım :2::2:
kıız teyzenin ikizleri varsa seninde olabilir
yok canım benim tek kese göründü ya anne tarafı hep ikiz bunda değilse bile belki ikincisine ikizlerim gelir şansım çok yüksek yani, aman hayırlısı olsunda tek çift farketmez

Kizlar merhaba
İnanirmisiniz yataktan daha yeni kalktim.Ssabaha kadar uyumadim hem agridan hem eşime sinirimden hem aglamaktan.Sabah 9 gibiydi yattim.Simdi de biseyler yicem.herkes iyidir umarimm hepinizi opuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…