Kizlar merhaba
İnanirmisiniz yataktan daha yeni kalktim.Ssabaha kadar uyumadim hem agridan hem eşime sinirimden hem aglamaktan.Sabah 9 gibiydi yattim.Simdi de biseyler yicem.herkes iyidir umarimm hepinizi opuyorumm
Kızlar selam herkes nasıl
Ben çok yorgunum
Benosum yaaa kuzum nasıl oldun biraz şimdi siz hamilesiniz diye bağışıklığı niz daha güçsüz dikkat edin hamişlerim
Sosyalcan lizim yelizim fundoşum benosum ayşem fatmam ezo
ne oldu kızzzz
iyiyim canım sen nasılsın
ne oldu kızzzz
iyiyim canım sen nasılsın
Amann ne olcakk
Dun cok kotuydum cok rahatsizdim benimki gec geldi ona kizdim bazen umursamazligi tuttu mu deli oluyorum kavga ettik tabii ki.Sonra o fosur fosur yatti tabii ben agridan ve asabiyet bozuklugundan iyuyamadim.bide bu ilac beni mahvetti sosyal her an her dakika aglamaya hazir haldeyim sinirlerim cok bozuk.
Sabaha karsi yine kavga ettik.sabah 9 da yine.Kuduruklugum gecmiyor
Sağol Sosyalim iyiyim okuldan çıktım eve gidicem fırsat buldum yazayım dedim
Bulantilar nasıl kuzu
Yelizim mm kuzum ilaçlarda kötü etkiliyo seni cnm yaa ay bi an once bitsin bu sancilar
benayım dikkat et kendine bak ayşem herşeyi yazmış onları yaparsan iyi gelir sana
pofuduğum hayırlısı olsun cano dur bakalım bekleyeceğiz
öğle arası teyzeme gidince doğum hikayeni anlat dedim oda anlattı
17 yaşında ikizleri var biri kız biri erkek
neyse hamile kalıyor annem rahmetli dr a göndermiyor dr lar oranla buranla çok oynar bir sürü bişey çıkartır diye, sonra tabi karnı 6 ay olunca çok büyüyor ikiz olduğu için ve kaşınmaya başlıyor annemde hadi dr a gidelim diyor tabii devlet hastanesine gidiyorlar dr teyzeme sen doğumamı geldin diyor teyzemde hayır ben 6 aylık hamileyim dr da hanım sen kendini bilmiyorsun diye teyzeme kızıyor neyse kan tahlili falan yapıyor gerçekten 6 aylık hamilesin diyor ultrasona falan sokmuyor tabii, neyse teyzemle annem özel bi muayeneye gidiyorlar dr ultrasona sokuyor bakıyor 2 taneyi gördüm 3. arıyorum diyor neyse 9. ayı dolduruyor teyzem o zamanlar bizde kalıyor gece bi kalktım teyzem dolanıyor hayrola dedim 14 yaşındayım ben o zamanlar ağrım var dedi neyse biraz oturduk sonrasında wc ye gitti yanıma geldi anneni uyandır suyum geldi dedi bende annemlerim odasına gittim teyzemin suyu gelmiş kalk dedim apar topar hastaneye götürüyorlar gittikten 15 dk a sonra kız dünyaya geliyor tamam hastayı alabiliriz buradan diyorlar teyzemde içeride 1 tane daha var onuda çıkartın diyor ebeler şaşırıyor tabii erkek olan karında dönemediği için ebe elini sokuyor dönderiyor rahimde oda çıkıyor
neden bilmem ama sizinle paylaşmak istedim
kötüyüm ya bende bulantı çok yokta canım koku hassasiyeti var işte bitkinlik var kemiklerim ağrıyor sanki grip olursun ya öyle hissediyorum ama grip değilim tabi ki
Sağol Sosyalim iyiyim okuldan çıktım eve gidicem fırsat buldum yazayım dedim
Bulantilar nasıl kuzu
Yelizim mm kuzum ilaçlarda kötü etkiliyo seni cnm yaa ay bi an once bitsin bu sancilar
ilaçların etkisine hiç inanmazdım canım ta ki bende bu dönemlerde içmeye başlayıncaya kadar, 1 tane küçük ilaç bi insanın sinir sistemini o kadar mı etkiler yuhh dedim yani
yelizim sakin ol kendi kendine yapmışsın adam ne güzel sabaha kadar uyumuş sen kendine yaptığınla kalmışsın az relax be güzelim günü gelir o hasta olur bu yaptıklarını hatırlatırsın
Selammm canlarrrr,
yelizimm gece sendemi kötüydünnn benimkide öyle fosur fosur uyudu ben uyanmasın diye kıvrandım durdumm kustum defalarcaaaçok kötüydümmm 2 de uyandım 5 e kadar uyumadım çok uykusuzum şimdii
ne oldu bize böyle yaaa dengemiz şaştı off
sosyalimm benoşum siz nasılsınız yoğunluktan okuyamıyorum
ayşemmmm canımmm
twinim
Selammm canlarrrr,
yelizimm gece sendemi kötüydünnn benimkide öyle fosur fosur uyudu ben uyanmasın diye kıvrandım durdumm kustum defalarcaaaçok kötüydümmm 2 de uyandım 5 e kadar uyumadım çok uykusuzum şimdii
ayşemmmm canımmm
twinim
Kız deme öyle sinirlerine hakim ol cnmEvet twinim bitse iyi olur evliligim tehlikede
Sosyalim sen de mi progesteron iceren ilac kullanmistin?histeri krizine sokuyor muydu seni dee.ben reklam bile izleyince aglar oldum
doktor bana stresten gerginlikten uzak dur rahat ol dediydi ama ne mumkun.benim okuzum her zaman cok ilgili alakali davraniyor ama benim gercekten ihtiyacim oldugu zaman adama ne oluyosa anlamiyorum.
Dedigin dogru o yatti olan bana oldu ben de sabah oyle dedim.gelmis ozur diliyor dedim sen yattin uykunu aldin rahatsin olan bana oldu neyin ozurunu diliyosun.
Ben birgun rahat olmayi ogrenirsem benimki kafasini taşlara vurur.cunku ben onu takmaktam vazgecersem bu beni kaybettiginin ilanidir
ay canım hem güldüm hem duygulandım yaaaaaaaaanneciğine de Allah rahmet eylesin inşallah kuzum
Selammm canlarrrr,
ayşemmmm canımmm
twinim
Oy kuzum benim inş daha kötü olmazsin.. Perşembe gideceksin dimi canım kaçta randevu n
Evet twinim bitse iyi olur evliligim tehlikede
Sosyalim sen de mi progesteron iceren ilac kullanmistin?histeri krizine sokuyor muydu seni dee.ben reklam bile izleyince aglar oldum
doktor bana stresten gerginlikten uzak dur rahat ol dediydi ama ne mumkun.benim okuzum her zaman cok ilgili alakali davraniyor ama benim gercekten ihtiyacim oldugu zaman adama ne oluyosa anlamiyorum.
Dedigin dogru o yatti olan bana oldu ben de sabah oyle dedim.gelmis ozur diliyor dedim sen yattin uykunu aldin rahatsin olan bana oldu neyin ozurunu diliyosun.
Ben birgun rahat olmayi ogrenirsem benimki kafasini taşlara vurur.cunku ben onu takmaktam vazgecersem bu beni kaybettiginin ilanidir
Fundosum benim evet nazar degdi bize şimdi size Felak nas okuyayım
Fundosum geldim i tam kırmızı lar
canım çok geçmiş olsun ne oldu hayırdır yaaaaaaaa:26:
oku canımmm Allah kabul etsinnnn
geldide bitiyo bile kızzz
sağol pofuduğummm ben 3-4 aydır adet olunca fena ağrılarım oluyo artık doktor normal daha iyi olması diyo ama dayanılır gibi değill
sende ne var ne yok varmı gelişme belirti filannn inşallah senin kırmızılar gelmezzzz
oku canımmm Allah kabul etsinnnn
geldide bitiyo bile kızzz
sağol pofuduğummm ben 3-4 aydır adet olunca fena ağrılarım oluyo artık doktor normal daha iyi olması diyo ama dayanılır gibi değill
sende ne var ne yok varmı gelişme belirti filannn inşallah senin kırmızılar gelmezzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?