Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlar selam herkes nasıl
Ben çok yorgunum
Benosum yaaa kuzum nasıl oldun biraz şimdi siz hamilesiniz diye bağışıklığı niz daha güçsüz dikkat edin hamişlerim
Sosyalcan lizim yelizim fundoşum benosum ayşem fatmam ezo

Kizlar merhaba
İnanirmisiniz yataktan daha yeni kalktim.Ssabaha kadar uyumadim hem agridan hem eşime sinirimden hem aglamaktan.Sabah 9 gibiydi yattim.Simdi de biseyler yicem.herkes iyidir umarimm hepinizi opuyorumm

ne oldu kızzzz

iyiyim canım sen nasılsın

ne oldu kızzzz

iyiyim canım sen nasılsın

Amann ne olcakk
Dun cok kotuydum cok rahatsizdim benimki gec geldi ona kizdim bazen umursamazligi tuttu mu deli oluyorum kavga ettik tabii ki.Sonra o fosur fosur yatti tabii ben agridan ve asabiyet bozuklugundan iyuyamadim.bide bu ilac beni mahvetti sosyal her an her dakika aglamaya hazir haldeyim sinirlerim cok bozuk.
Sabaha karsi yine kavga ettik.sabah 9 da yine.Kuduruklugum gecmiyor

ilaçların etkisine hiç inanmazdım canım ta ki bende bu dönemlerde içmeye başlayıncaya kadar, 1 tane küçük ilaç bi insanın sinir sistemini o kadar mı etkiler yuhh dedim yani
yelizim sakin ol kendi kendine yapmışsın adam ne güzel sabaha kadar uyumuş sen kendine yaptığınla kalmışsın az relax be güzelim günü gelir o hasta olur bu yaptıklarını hatırlatırsın

Sağol Sosyalim iyiyim okuldan çıktım eve gidicem fırsat buldum yazayım dedim
Bulantilar nasıl kuzu

Yelizim mm kuzum ilaçlarda kötü etkiliyo seni cnm yaa ay bi an once bitsin bu sancilar

kötüyüm ya bende bulantı çok yokta canım koku hassasiyeti var işte bitkinlik var kemiklerim ağrıyor sanki grip olursun ya öyle hissediyorum ama grip değilim tabi ki

benayım dikkat et kendine bak ayşem herşeyi yazmış onları yaparsan iyi gelir sana
pofuduğum hayırlısı olsun cano dur bakalım bekleyeceğiz

ay canım hem güldüm hem duygulandım yaaaaaaaaanneciğine de Allah rahmet eylesin inşallah kuzum

Selammm canlarrrr,
yelizimm gece sendemi kötüydünnn benimkide öyle fosur fosur uyudu ben uyanmasın diye kıvrandım durdumm kustum defalarcaaa çok kötüydümmm 2 de uyandım 5 e kadar uyumadım çok uykusuzum şimdii
ne oldu bize böyle yaaa dengemiz şaştı off

sosyalimm benoşum siz nasılsınız yoğunluktan okuyamıyorum
ayşemmmm canımmm
twinim

kötüyüm ya bende bulantı çok yokta canım koku hassasiyeti var işte bitkinlik var kemiklerim ağrıyor sanki grip olursun ya öyle hissediyorum ama grip değilim tabi ki

Oy kuzum benim inş daha kötü olmazsin.. Perşembe gideceksin dimi canım kaçta randevu n

Sağol Sosyalim iyiyim okuldan çıktım eve gidicem fırsat buldum yazayım dedim
Bulantilar nasıl kuzu

Yelizim mm kuzum ilaçlarda kötü etkiliyo seni cnm yaa ay bi an once bitsin bu sancilar

Evet twinim bitse iyi olur evliligim tehlikede

Sosyalim sen de mi progesteron iceren ilac kullanmistin?histeri krizine sokuyor muydu seni dee.ben reklam bile izleyince aglar oldum
doktor bana stresten gerginlikten uzak dur rahat ol dediydi ama ne mumkun.benim okuzum her zaman cok ilgili alakali davraniyor ama benim gercekten ihtiyacim oldugu zaman adama ne oluyosa anlamiyorum.
Dedigin dogru o yatti olan bana oldu ben de sabah oyle dedim.gelmis ozur diliyor dedim sen yattin uykunu aldin rahatsin olan bana oldu neyin ozurunu diliyosun.
Ben birgun rahat olmayi ogrenirsem benimki kafasini taşlara vurur.cunku ben onu takmaktam vazgecersem bu beni kaybettiginin ilanidir

Fundosum benim evet nazar degdi bize şimdi size Felak nas okuyayım
Fundosum geldim i tam kırmızı lar

canım çok geçmiş olsun ne oldu hayırdır yaaaaaaaa:26:

Kız deme öyle sinirlerine hakim ol cnm
Ne zman bitecek ilac yelizim

ay canım hem güldüm hem duygulandım yaaaaaaaaanneciğine de Allah rahmet eylesin inşallah kuzum

amin canım sağol

kız sen çalışıyor musun bide gece o kadar ağrı çektin şimdi işte misin

Oy kuzum benim inş daha kötü olmazsin.. Perşembe gideceksin dimi canım kaçta randevu n

yok kuzu benim haftyaya cuma

progestan içiyorum canım 100 lük günde 2 defa , herşeye ağlayan ve kızan bi tipim şu anda çevremdeki herkes bana düşman gibi geliyor bazılarını öldürmek istiyorum mesela rahat olmazsan kendi kendine yaparsın evliliğimiz boyunca buna alışmak zorundayız bana sorarsan sen rahat mısın değilim ama olmak istiyorum ve bu yolda çabalıyorum

Fundosum benim evet nazar degdi bize şimdi size Felak nas okuyayım
Fundosum geldim i tam kırmızı lar

canım çok geçmiş olsun ne oldu hayırdır yaaaaaaaa:26:

oku canımmm Allah kabul etsinnnn
geldide bitiyo bile kızzz

sağol pofuduğummm ben 3-4 aydır adet olunca fena ağrılarım oluyo artık doktor normal daha iyi olması diyo ama dayanılır gibi değill
sende ne var ne yok varmı gelişme belirti filannn inşallah senin kırmızılar gelmezzzz

delü kız sen diyodun ya leke gibi geliyo diye ondan sordum :26: okudum tatlımm

Sosyalcan ben bu persembe biliyorum hayallerim suya düştü kız heyecan yapıyorum da

sosyalim çok izin aldım bu ara yaaa
bide kalkınca bişeyim kalmamıştııı geldim napim görüşme vardı 10 da çok önemli

kızzz değişmek istemiyorum yeni doktor yeni testler deney gibi oynayacakkk
bu en azından sırasıyla gidiyo hiç uzatmadan
benim filmlik bişey değilki kız aylardır olan adet sancımm
filmde normal kanama oldu o gün geçti

adetim gelecek gibi sanırım canım çünkü ben anlıyorum akıntımdan filan hayırlısı olsun artık canımAllah Allah ya hsgden sonra mı olmaya başladı canım arkadaşların dediği gibi doktor mu değiştirsen bu kadar ağrının fazla olması da iyi değil çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…