Ağlayakta gözden mi olak???

Twinim ilacin daha 7 gunu var gunde 3 kullaniyorum

Fundosumm keske gece baksaymisim ben de uyaniktim o saatlerdee konusurduk kizz

Sosyalim dusunmeye gelince ben de oyle dusunuyorum ama uygulamaya gelice olmuyor.
Ya mesela gece benimkiyle tee sevgiliyken yasadigimiz bi sorun aklima geliyo deliriyorum.Ruhaniyetim okadar kötü anlayacagin

gelmez inşallah canım yaaa 14. gün bi test yap bence gelemzse
benim adet sancılarım senelerdir çektiğim bişey sadece yasmin kullandığım yıllar çok rahattım bıraktım geçen yıl herşey eskiye döndü dr.lar diyor bazı kadınlar şansız çok ağrı olur yapacak hiçbişey yok menepoza kadar böyle..
bide ağrı olması iyiymiş hamilelik olcağına işaretmiş yumurtaların çalıştığını simgelermiş öyle avutuyom kendimii :26:
hsg daha yeni çekildim canım bakalım bu ay beklicem sonra belki bi iyi dr. var ona bi giderim oda aynı şeyleri söylerse benim dr. aşılama yapacak

kızzz ben yazcaktım sanaaa f... den sonra dedim tel öter uyuyosan kocişin kızar
genelde uyanıksın yaa gece kuşu denicektim şansımı

canım hsg daha yeni çekilmişin inşallah hamile kalırsın da aşılamaya gerek kalmaz(amin)ağrın konusun da da rabbim yardımcın olsun canıminşallah adetim gelmez canım ama pek ümidim yok Allah kerim

Günde 3 kez de çokmuş yaa kuzumm
Cnm düşünme kendini daha fazla bunaltma kuzum oyalan biseylerle

Sosyall bide bu ilacc progesteron destegi veriyormus ya rahim duvarinda kanama dökülme olmamasi icin.Misal ben gunde 3 kez iciyorum sabah biraz geciksem hemen kanama basliyor ilaci alinca kesiliyor.oglen aksam da oyle ilaci alinca kesiliyor 3-4 saat sonra yine basliyor
Yani bu rahim duvarinin kanayasi var zorlamanin anlami var mi acaba biraksam da kanasa mi

Fundosum aşılama yla ilgili bişey okudum senmi yazmıştın :44: galiba başka bi yerde okudum aşılama yapılırken ultrason la da spermleri n gidişi izleniyormus garanti olsun diye

Fundosum aşılama yla ilgili bişey okudum senmi yazmıştın :44: galiba başka bi yerde okudum aşılama yapılırken ultrason la da spermleri n gidişi izleniyormus garanti olsun diye

canım çıkmışsın ama yazayım dedim....ben iki kere aşılama yaptırdım ama hiç öyle birşey yaşamadımbuarada adet oldum bayanlar aşılamam negatif hayırlısı böyleymiş

canım çıkmışsın ama yazayım dedim....ben iki kere aşılama yaptırdım ama hiç öyle birşey yaşamadımbuarada adet oldum bayanlar aşılamam negatif hayırlısı böyleymiş

Hayirlisi olsun pofuduk ne diyelimm nasip degilmis demekki
Bende bir iki gundur arastirmaya basladim aşilama olayini nasil yapiliyor nasil bi surec diye.icimden bi ses benim işim de aşilamaya kalicak diyor :26:

Hayirlisi olsun pofuduk ne diyelimm nasip degilmis demekki
Bende bir iki gundur arastirmaya basladim aşilama olayini nasil yapiliyor nasil bi surec diye.icimden bi ses benim işim de aşilamaya kalicak diyor :26:

evet canım hayırlısı böyleymiş ne yapsam boşinşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile olursun canım

canım hsg daha yeni çekilmişin inşallah hamile kalırsın da aşılamaya gerek kalmaz(amin)ağrın konusun da da rabbim yardımcın olsun canıminşallah adetim gelmez canım ama pek ümidim yok Allah kerim

Off pofuduk yaa çok üzüldümmm adet olmanaa acaba diyorum direk tüpmüü yapsak daha etkili bana biri demişti aşılamayla vakit kaybetme çok faydası y4k tüp yap diye
birde tüpmü denesennn inşallah kendiliğinden bu ay kalırsın canımm

Twinimm çok iyimişşş hiç bilmiyodumm sende ne bilgiler buliyon haa

Canim bilmiyorum hic ya ben hamileligi ogrendigim gun ve sonra ki gun lekekenmem oldugu icin vermisti dr ve kesilmisti lekelenme ama seninkine bibyorum yapamayacagim kuzu
Hayirlisi boyleymis pofudugum yeni dongun insallah sana bebek getirsin

bende aynı şekilde düşünüyorum canım ya direk tüp bebek mi yaptırsak diyee çünkü aşılama da tutma oranı %20 normal hamilelikten pek farkı yok yediğimiz iğneler de cabası tabikihayırlısı olsun artık canım ya dua etmekten ve elimizden geleni yapmaktan başka çaremiz yok

Evet ayşemmm artık birer birer çekiliyo insanlar...... dün akşam girdim kimseler olmayınca çıktım uyudum bende
Günaydın canımmmm iyisindir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…