Ağlayakta gözden mi olak???

Evet ayşemmm artık birer birer çekiliyo insanlar...... dün akşam girdim kimseler olmayınca çıktım uyudum bende
Günaydın canımmmm iyisindir inşallah

kızlar ben bayağı rahatsızım girsem bile yazamıyorum sürekli uyku hali mide bulantısı hali bu aralar beni maruz görün

günaydın bu arada

kızlar ben bayağı rahatsızım girsem bile yazamıyorum sürekli uyku hali mide bulantısı hali bu aralar beni maruz görün

günaydın bu arada

Günaydın Canlarımmm

canım inşallah çabucak geçer reflü ve gastriti olan biri olarak sıksık yaşadığım için bu bulantı hallerini gerçekten günlük yaşamı olumsuz etkileyen bir durum :26: Allah kolaylık versin canımm

lizooo günaydınnn

Günaydın kızlarrr
Sosyalim cnm söylemene bile gerek yok bu dönemler çok zordur kuzum bnm
Lizim ayşem fundam benosum fatmam yelizim

oturduğum yerde öğürüyorum iş yerinde rahat olamıyor ki insan öğürdükçe gözümden yaşlar geliyor işlerimi bitirsem belki izin alırım

fundamm iyimisin çok özletiyosun kendiniii
Günaydın kızlarrr
Sosyalim cnm söylemene bile gerek yok bu dönemler çok zordur kuzum bnm
Lizim ayşem fundam benosum fatmam yelizim
hoşgeldin twinimm
oturduğum yerde öğürüyorum iş yerinde rahat olamıyor ki insan öğürdükçe gözümden yaşlar geliyor işlerimi bitirsem belki izin alırım
ben yeşil ekşi elmayı tavsiye ederim sosyalim bi ara boğazımdan elma dışında birşey geçmiyordu hem bulantıyı hafifletiyo hem tok tuttugu için tekrar bulanmasını geciktiriyo
bu arada sonunda gaviscon aldım ve dün rahat bi uyku çektim, hem prospektüsünde hamileler için yazıyomuş

canım hiç bi şey iştemiyor ki aç aç dolanıyorum bu arada diğer topicte bi arkadaşım demişti mide yanması reflü gastrit için günde 2 kaşık tahin iyi geliyormuş hemde protein deposuymuş azar azar denesene bi lizocan faydası var zararı yok

Behlül kaçar dersim var kızlarr.

behlül mü hadi iyi dersler

bende ilaca çok sığınmak istemiyorum tahini de hiç sevmem ama herşeye katlanabilirim sağol sosyalimm denicem
aç aç dolaştıkça daha çok mide bulantısı çekersin, öğürürsün bişey çıkmaz kendine işkence edersin. bak zamanında ayşeye söylüyordun sen bunları kendin yapıyorsun şimdi

ben hiç böyle olduğunu tahmin etmemiştim kız insanın canı hiç mi bir şey istemez herşeyden midem bulanıyor su bile içemiyorum

ben hiç böyle olduğunu tahmin etmemiştim kız insanın canı hiç mi bir şey istemez herşeyden midem bulanıyor su bile içemiyorum

ekşi elmayı dene canım görceksin nasıl iyi geldiğini zorla biraz kendini geçicek çok az bi zaman katlancaksın

ehhh iişte nasıl olim lizocummm aslında çok şükür iyiyim ama biryanım buruk karamsar olmak istemiyorum ama ister istemez
kızz sana ayşeyle söyleyip durdukk gaviskonuu çok iyi diye ne çekecen ağrı kullan onu
yeşil elma iyi gerçekten sosyalimmm ama bende bazen hiç yemek istemiyorum onu bayıyo

tabiki buruksundur kuzum iyiyim desen yalan söylemiş olursun ama yeni ay yeni umutlar. fundamm diyorum ki aşılama olayını da atlayıp direk tüp bebek mi yaptırsan. isteğinle oluyomu ki

hoşgeldin ezocan

tabiki buruksundur kuzum iyiyim desen yalan söylemiş olursun ama yeni ay yeni umutlar. fundamm diyorum ki aşılama olayını da atlayıp direk tüp bebek mi yaptırsan. isteğinle oluyomu ki

hoşgeldin ezocan

Hosbuldum cnm nasilsiniz

Ne kdr stres yapmayalim desekde insab ister istemez dusunuyor iste

hoşgeldin ezocan

Ne kdr stres yapmayalim desekde insab ister istemez dusunuyor iste

bilmiyorumki canımmm ya hiçbi sorun yokkende o kadar para vermek saçma geliyo işte
ona vereceğim paraya tatil yapsam hamile kalırım belki hemen

valla öyle stres artıyo azalmıyo ki

adaçayı-hayıt içiyor musun kız

bu arada öneriler için tşk ederim kızlar hepsini not aldım

sosyalimmm hiçbişey yiyemiyomusun şimdi sennn ayyy canım yaaa yemelisin ama doktorunla bi konuşsana
bisüre izin alsan olmazmı canoo iznin yokmu yıllık iznin fazlaysa 1 haftasını kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…