Evet ayşemmm artık birer birer çekiliyo insanlar...... dün akşam girdim kimseler olmayınca çıktım uyudum bende
Günaydın canımmmm iyisindir inşallah
kızlar ben bayağı rahatsızım girsem bile yazamıyorum sürekli uyku hali mide bulantısı hali bu aralar beni maruz görün
günaydın bu arada
Günaydın Canlarımmm
oturduğum yerde öğürüyorum iş yerinde rahat olamıyor ki insan öğürdükçe gözümden yaşlar geliyor işlerimi bitirsem belki izin alırım
fundamm iyimisin çok özletiyosun kendiniiicanım inşallah çabucak geçer reflü ve gastriti olan biri olarak sıksık yaşadığım için bu bulantı hallerini gerçekten günlük yaşamı olumsuz etkileyen bir durum :26: Allah kolaylık versin canımm
lizooo günaydınnn
hoşgeldin twinimmGünaydın kızlarrr
Sosyalim cnm söylemene bile gerek yok bu dönemler çok zordur kuzum bnm
Lizim ayşem fundam benosum fatmam yelizim
ben yeşil ekşi elmayı tavsiye ederim sosyalim bi ara boğazımdan elma dışında birşey geçmiyorduoturduğum yerde öğürüyorum iş yerinde rahat olamıyor ki insan öğürdükçe gözümden yaşlar geliyor işlerimi bitirsem belki izin alırım
fundamm iyimisin çok özletiyosun kendiniii
hoşgeldin twinimm
ben yeşil ekşi elmayı tavsiye ederim sosyalim bi ara boğazımdan elma dışında birşey geçmiyorduhem bulantıyı hafifletiyo hem tok tuttugu için tekrar bulanmasını geciktiriyo
bu arada sonunda gaviscon aldım ve dün rahat bi uyku çektim, hem prospektüsünde hamileler için yazıyomuş
Behlül kaçardersim var kızlarr.
canım hiç bi şey iştemiyor ki aç aç dolanıyorumbu arada diğer topicte bi arkadaşım demişti mide yanması reflü gastrit için günde 2 kaşık tahin iyi geliyormuş hemde protein deposuymuş azar azar denesene bi lizocan faydası var zararı yok
behlül mühadi iyi dersler
bende ilaca çok sığınmak istemiyorum tahini de hiç sevmem ama herşeye katlanabilirim sağol sosyalimm denicem
aç aç dolaştıkça daha çok mide bulantısı çekersin, öğürürsün bişey çıkmaz kendine işkence edersin. bak zamanında ayşeye söylüyordun sen bunları kendin yapıyorsun şimdi
ben hiç böyle olduğunu tahmin etmemiştim kız insanın canı hiç mi bir şey istemez herşeyden midem bulanıyor su bile içemiyorum
tabiki buruksundur kuzum iyiyim desen yalan söylemiş olursun ama yeni ay yeni umutlar. fundamm diyorum ki aşılama olayını da atlayıp direk tüp bebek mi yaptırsan. isteğinle oluyomu kiehhh iişte nasıl olim lizocummm aslında çok şükür iyiyim ama biryanım buruk karamsar olmak istemiyorum ama ister istemez
kızz sana ayşeyle söyleyip durdukk gaviskonuu çok iyi diye ne çekecen ağrı kullan onu
yeşil elma iyi gerçekten sosyalimmm ama bende bazen hiç yemek istemiyorum onu bayıyo
Slm kizlarr
tabiki buruksundur kuzum iyiyim desen yalan söylemiş olursun ama yeni ay yeni umutlar. fundamm diyorum ki aşılama olayını da atlayıp direk tüp bebek mi yaptırsan. isteğinle oluyomu ki
hoşgeldin ezocan
Ne kdr stres yapmayalim desekde insab ister istemez dusunuyor isteehhh iişte nasıl olim lizocummm aslında çok şükür iyiyim ama biryanım buruk karamsar olmak istemiyorum ama ister istemez
kızz sana ayşeyle söyleyip durdukk gaviskonuu çok iyi diye ne çekecen ağrı kullan onu
yeşil elma iyi gerçekten sosyalimmm ama bende bazen hiç yemek istemiyorum onu bayıyo
tabiki buruksundur kuzum iyiyim desen yalan söylemiş olursun ama yeni ay yeni umutlar. fundamm diyorum ki aşılama olayını da atlayıp direk tüp bebek mi yaptırsan. isteğinle oluyomu ki
hoşgeldin ezocan
Ne kdr stres yapmayalim desekde insab ister istemez dusunuyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?