bilmiyorumki canımmm ya hiçbi sorun yokkende o kadar para vermek saçma geliyo işte
ona vereceğim paraya tatil yapsamhamile kalırım belki hemen
valla öyle stres artıyo azalmıyo ki
adaçayı-hayıt içiyor musun kız
bu arada öneriler için tşk ederim kızlar hepsini not aldım
sosyalimmm hiçbişey yiyemiyomusun şimdi sennnayyy canım yaaa yemelisin ama doktorunla bi konuşsana
bisüre izin alsan olmazmı canoo iznin yokmu yıllık iznin fazlaysa 1 haftasını kullan
kızlarr bu kadınlar kulübü çok akıllı yaaa
dün saç maşası baktım aldım hatta anamm aşağıda reklamlar hep maşa modelleri
bugünde antalyaya bilet bakıyoruz iş var acil
bi girdim buraya ucuz uçak biletleri antalyaya
ya offf sorma sosyalim ilk gün içtim ama gece çıkardım
dünde çorba içmiştim içemedim adaçayını gecede sızmışım hayıtı içemedimmm
getirdim buraya adaçayı içiyimmi şimdii akşamda mutlaka içecem hayıtı
içiyom şimdi adaçayınısabun gibi yaaa kokusuda tadıdaa :120:
adaçayı faydalarını yazdım süperrrr yani hamilelik için faydasını görmesem dahi ne kadar güzel bir bitki
stresi azaltıyo beyaz saçları azaltıyo yani olmasını yavaşlatıyooo daha bisürü fayda hergün içim
sen içemiyormusun kuzuu sanada iyi gelirdi yaa
canım birde düşündükçe stres yaptıkça artıyo neren ağrıyosa yada ne hissediyosan düşünmewmeye çalışşş
aklında ya hep geçmez
kendini başka şeye ver azalır belkiii :26:
Günayydıınn kızlarrr
Ben halaa çok kötüyüm dün rapor aldım 3 günlük.. Başımı kaldıramıyorum, böle bi ağrı yok yaa
Fatmaya nane yağı dedim kendim aldırdım bi işe yaramadı( artk yatmaktan belimle karnım ağrıyo ama oturur pozisyonda duramıyorum ki çok korkuyorum bebğime bişi olacak diye doğru dürüst bişeyde yiyemiyorum dün zar zor bi çorba yapabildim ( bakacak kimsemizde yok çok zor durumdayım yani anlayacağınız nolur sizde bana dua edin başımın ağrısı geçsin yeter ben diğer ağrıları çekmeye razıyım
Sizlerde iyisinizdir inşAllah
12. güne kadar içebiliyorsun canım daha sonrasında rahim kasılmalarına sebep olduğu için düşüklere neden oluyor sende 12. güne kadar iç daha fazla içme
Günayydıınn kızlarrr
Ben halaa çok kötüyüm dün rapor aldım 3 günlük.. Başımı kaldıramıyorum, böle bi ağrı yok yaa
Fatmaya nane yağı dedim kendim aldırdım bi işe yaramadı( artk yatmaktan belimle karnım ağrıyo ama oturur pozisyonda duramıyorum ki çok korkuyorum bebğime bişi olacak diye doğru dürüst bişeyde yiyemiyorum dün zar zor bi çorba yapabildim ( bakacak kimsemizde yok çok zor durumdayım yani anlayacağınız nolur sizde bana dua edin başımın ağrısı geçsin yeter ben diğer ağrıları çekmeye razıyım
Sizlerde iyisinizdir inşAllah
Gunaydin kizlarrr,bir saattir kulube girmeye calisiorummm
Ikinizede cok gecmis olsnnn. Sosyalimmm bol bol elma ye. Mide suyunu o alir. Allah yardimcin olsun. Insallah cok uzun surmez bulantilarinnn
Benosss bas agrisi cok fena birseyyrapor alman cok iyi olmus. Ama birdaha boyle laflar duymak istemiyorum. Bebegin su anda cok iyi ve buyuyooo. Ilk 3 ayini surekli kusarak hastanede gecirenler var ama bebisleri yinede cok saglikli oluyorrr. Sen icini ferah tut cnm. Allah sanada sifa versinn,bas agrilarin bir an once gecer insallah.
Cok uzun bi msj yazmistim ama hepsi gitti
ayşemmm hoşgeldinnnn
kuzu canım hiç bir şey istemiyor ki yiyeceğimde su bile içemiyorum
sen ne yapıyorsun minik adam nasıl
Seni cok anliyorum sosyalim. Hic zorlama kendini. Yaninda hep elma olsun. Eksi elma ama. O mideni rahatlatir. Ben sabah gozumu acar acmaz lavoboya kosardimgececek bu gunler. Ama iste o zamanlar hic bitmeyecek gibi gelio insanaa. Sen guclusun ve bu gunleri saglam bir sekilde gecireceksin. Limonda al yanina. Bana ezo soylemisti.limoni yalayinca bulantin gecio. Ben artik kabugunla yemistim:)
Birde zencefil kaynatiodum ama taze zencefil. Bak en etkili o oldu. Saracoglunun kurlerinden bakarsin cnm. Simdi tam ayarini hatirlayamiorum.
Bizde iyiyiz cok sukur. Bel agrilari var ama buna sukur diorum. Mide yanmasinida gavisconla hallediorum.
Fundos sanada gunaydinnnn
fundoşummmm
kız bizim resimlerimize ne olmuş
Gunaydin kizlarrr,bir saattir kulube girmeye calisiorummm
Ikinizede cok gecmis olsnnn. Sosyalimmm bol bol elma ye. Mide suyunu o alir. Allah yardimcin olsun. Insallah cok uzun surmez bulantilarinnn
Benosss bas agrisi cok fena birseyyrapor alman cok iyi olmus. Ama birdaha boyle laflar duymak istemiyorum. Bebegin su anda cok iyi ve buyuyooo. Ilk 3 ayini surekli kusarak hastanede gecirenler var ama bebisleri yinede cok saglikli oluyorrr. Sen icini ferah tut cnm. Allah sanada sifa versinn,bas agrilarin bir an once gecer insallah.
Cok uzun bi msj yazmistim ama hepsi gitti
bel ağrıların yavaş yavaş olur canım okuduğum kadarıyla normalmiş artık bu haftalarda, lizimede söyledim tahin mide yanmasına birebirmiş sende denesene kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?