Ağlayakta gözden mi olak???

bilmiyorumki canımmm ya hiçbi sorun yokkende o kadar para vermek saçma geliyo işte
ona vereceğim paraya tatil yapsam hamile kalırım belki hemen

valla öyle stres artıyo azalmıyo ki

Ayneb dun brinu daha hamile diye duydum uzuldum kendime esim anladi hemen uzulme neyapalim olmuyo dedi

kızlarr bu kadınlar kulübü çok akıllı yaaa
dün saç maşası baktım aldım hatta anamm aşağıda reklamlar hep maşa modelleri
bugünde antalyaya bilet bakıyoruz iş var acil
bi girdim buraya ucuz uçak biletleri antalyaya

adaçayı-hayıt içiyor musun kız

bu arada öneriler için tşk ederim kızlar hepsini not aldım

ya offf sorma sosyalim ilk gün içtim ama gece çıkardım

dünde çorba içmiştim içemedim adaçayını gecede sızmışım hayıtı içemedimmm
getirdim buraya adaçayı içiyimmi şimdii akşamda mutlaka içecem hayıtı

içiyom şimdi adaçayını sabun gibi yaaa kokusuda tadıdaa :120:

sosyalimmm hiçbişey yiyemiyomusun şimdi sennn ayyy canım yaaa yemelisin ama doktorunla bi konuşsana
bisüre izin alsan olmazmı canoo iznin yokmu yıllık iznin fazlaysa 1 haftasını kullan

evde olsamda yine bir şey yiyemeyeceğim ki en azından burada zaman geçiyor kuzu

sorma bende ona çok dikkat ettim arabalara baktığımda hep araba reklamları çıkıyordu

içiyom şimdi adaçayını sabun gibi yaaa kokusuda tadıdaa :120:

iç iç kuzum o kadar ilaçtan iğneden daha doğal bi yöntem

adaçayı faydalarını yazdım süperrrr yani hamilelik için faydasını görmesem dahi ne kadar güzel bir bitki
stresi azaltıyo beyaz saçları azaltıyo yani olmasını yavaşlatıyo oo daha bisürü fayda hergün içim
sen içemiyormusun kuzuu sanada iyi gelirdi yaa

canım birde düşündükçe stres yaptıkça artıyo neren ağrıyosa yada ne hissediyosan düşünmewmeye çalışşş
aklında ya hep geçmez
kendini başka şeye ver azalır belkiii :26:

12. güne kadar içebiliyorsun canım daha sonrasında rahim kasılmalarına sebep olduğu için düşüklere neden oluyor sende 12. güne kadar iç daha fazla içme

Günayydıınn kızlarrr

Ben halaa çok kötüyüm dün rapor aldım 3 günlük.. Başımı kaldıramıyorum, böle bi ağrı yok yaa
Fatmaya nane yağı dedim kendim aldırdım bi işe yaramadı ( artk yatmaktan belimle karnım ağrıyo ama oturur pozisyonda duramıyorum ki çok korkuyorum bebğime bişi olacak diye doğru dürüst bişeyde yiyemiyorum dün zar zor bi çorba yapabildim ( bakacak kimsemizde yok çok zor durumdayım yani anlayacağınız nolur sizde bana dua edin başımın ağrısı geçsin yeter ben diğer ağrıları çekmeye razıyım

Sizlerde iyisinizdir inşAllah

ayy sende mi baş ağrısı çekiyorsun Fatma gibi olacaksın değil mi demek ki bebeğine bi şey olmaz kuzu onun için endişelenme, bende dün bi makarna yapayım dedim bu arada bütün öğleden sonra izin aldım uyudum tabi evde makarnayı kavurdum acı su kustum benimde mideme hiç bir şey girmiyor

12. güne kadar içebiliyorsun canım daha sonrasında rahim kasılmalarına sebep olduğu için düşüklere neden oluyor sende 12. güne kadar iç daha fazla içme

Günaydınnnn 1 gün aradan sonraaaaa bu kadınlar kulübüne noldu bu kadar uzun bakıma girdi
sosyalimmm tamam sağol dediğini dikkate alacağım
benoşşş hep kötüyü düşünüyorsun bebeğime bişey olacak diyosun çıkar aklından bunları her hamilelikte benzer sorunlar yaşanıyor seninde dediğin gibi fatmada çok zor durumda kaldı Allah yardımcın olsun canım bak sosyalde ayşe gibi bulantıdan çekiyor birde o hergün iğne yapıyor onunda işi zor Allah tüm hamişlere yardım etsin.

Gunaydin kizlarrr,bir saattir kulube girmeye calisiorummm
Ikinizede cok gecmis olsnnn. Sosyalimmm bol bol elma ye. Mide suyunu o alir. Allah yardimcin olsun. Insallah cok uzun surmez bulantilarinnn

Benosss bas agrisi cok fena birseyy rapor alman cok iyi olmus. Ama birdaha boyle laflar duymak istemiyorum. Bebegin su anda cok iyi ve buyuyooo. Ilk 3 ayini surekli kusarak hastanede gecirenler var ama bebisleri yinede cok saglikli oluyorrr. Sen icini ferah tut cnm. Allah sanada sifa versinn,bas agrilarin bir an once gecer insallah.

Cok uzun bi msj yazmistim ama hepsi gitti

ayşemmm hoşgeldinnnn

kuzu canım hiç bir şey istemiyor ki yiyeceğimde su bile içemiyorum

sen ne yapıyorsun minik adam nasıl

ayşemmm hoşgeldinnnn

kuzu canım hiç bir şey istemiyor ki yiyeceğimde su bile içemiyorum

sen ne yapıyorsun minik adam nasıl

Seni cok anliyorum sosyalim. Hic zorlama kendini. Yaninda hep elma olsun. Eksi elma ama. O mideni rahatlatir. Ben sabah gozumu acar acmaz lavoboya kosardim gececek bu gunler. Ama iste o zamanlar hic bitmeyecek gibi gelio insanaa. Sen guclusun ve bu gunleri saglam bir sekilde gecireceksin. Limonda al yanina. Bana ezo soylemisti.limoni yalayinca bulantin gecio. Ben artik kabugunla yemistim:)
Birde zencefil kaynatiodum ama taze zencefil. Bak en etkili o oldu. Saracoglunun kurlerinden bakarsin cnm. Simdi tam ayarini hatirlayamiorum.

Bizde iyiyiz cok sukur. Bel agrilari var ama buna sukur diorum. Mide yanmasinida gavisconla hallediorum.
Fundos sanada gunaydinnnn

tamam canım çok sağol yaparım bunları ama yemekte yemem lazım yemek yemezsem çok halsiz kalıyorum

Bizde iyiyiz cok sukur. Bel agrilari var ama buna sukur diorum. Mide yanmasinida gavisconla hallediorum.
Fundos sanada gunaydinnnn

bel ağrıların yavaş yavaş olur canım okuduğum kadarıyla normalmiş artık bu haftalarda, lizimede söyledim tahin mide yanmasına birebirmiş sende denesene kuzu

fundoşummmm

kız bizim resimlerimize ne olmuş

ayyyyy sosyalll senin yazını okurken eti form yiyodum zaten kupkuru bişey bi püskürttüm ekrana o ifadeni görünce
anam o ne öle o fotolar ne kim değişmiş kalpler niye eksilmişşş

bu arada feyse dalmışım burayı indirdim aşağı coşmuşsunuz

evet yaa benoşa bende kızdımmm tamam hassas bu konuda eminim hepimiz öyle oluruz ama bakanımız yok filan bak ayşenin anneside yakınındaydı ama yine kız kendi başına çabalıyordu ve bide bizle uğraşıyoduu
sosyalimde yalnız kızcağızda zor durumda canlarım Allah yardımcınız olsun diyorum yine başka bişey diyemiyorum zor gerçekten ama bide şöle düşünün en fazla 3 aylık bi zorluk bu genelde çoğu kişide öyle ilerleyen aylarda daha rahat az kaldı yani
eşimin kuzeninden ve ayşeden biliyorum ilk ayları zor sonrada gez babam gez
hele o kız varyaa kapı duvardı kimseyle görüşmüyo yataktan çıkmıyo ayy ne zorduu durumu sonraaa bi baktım bir dolanıyo bir geziyo bi hareketlii geçicek kızlarrrr

ayşemmm nasıl oldun kuzum gribin geçtimi biraz

arkadaş listem 4 kişiiii ve farklı kişiler çıkıyooo her yenilememdeeee

bel ağrıların yavaş yavaş olur canım okuduğum kadarıyla normalmiş artık bu haftalarda, lizimede söyledim tahin mide yanmasına birebirmiş sende denesene kuzu

aaa ölemi kızzz bende ço kyiyorum bu ara ondanmı iyiyim benim mide sorunum varya normaldeee
bu koska tahin pekmez aldınızmı çok sevdim ben

sosyalimm ayşemmm benim film cd de vermişlerdi yaa onu açtım izledim zaten sonuçtada yazıyo uteris sağa eviye ne demekse
ayy resmen sıvı sağdan akıp gidiyoo ama ikisindende geçiyoda gariptii sağa doğru rahmim eğrimidir ne
ben hep sağamı yatsam acaba
bu arada benim adet bitti kasık ağrılarım başladı

yelizim nasıl oldu acaba yaa dün gece bile ağrıları şiddetli devam ediyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…