Ağlayakta gözden mi olak???

kız sosyalll bizim kalpler 1 adet ayşenin 4

tamam canım çok sağol yaparım bunları ama yemekte yemem lazım yemek yemezsem çok halsiz kalıyorum

Tabi cnm.hamileligin verdigi halsizlikte oluyo zaten. Ben hamileligimi ogrendigim ilk zaman basladim gunluk sutlere organik yumurtaLara ama bu sefam sadece 1 hafta surdu:) sonra elma,peynir ve ekmekle beslenmeye basladim. Ogleden sonralarida yagsiz tuzsuz makarna yaninada yogurt.
Hee birde patates haslamasi. Potasyumda onemlii.

İyi insan lafi ustune gelirr
Gunaydin canlar
Aysemmm sosyalim fundosumm
Ben ayni teraanee devamm.agrilar ve sinir harbi tam gaz
Bu saatte uyanik olmamdan belli zatii

ben 7000 den fazla yazı yazmıştım 140 lara düşmüş yalnız ben hamile olduğumu şimdi hissediyorum midem bulandıkça seviniyorum

Sosyalimm tahini bende yerimm. Evde yoktuu haftasonu aldirayim esime. Sagol canimm

Iyiyim fundam gribim gecti cok sukurrrrr.
Ne guzel soylemissin fundammm. Benim 3 ay bile surmedii kiz. 10.haftamda bitti. Sonrasinda yeni dogmus gibi oluyorsunn

Sen nasilsin sekerrrr

ben 7000 den fazla yazı yazmıştım 140 lara düşmüş yalnız ben hamile olduğumu şimdi hissediyorum midem bulandıkça seviniyorum

Mesaj sayisi 8 mii

valla bende öle olurum sosyalimmm tabi zor başa gelince anlıyosun ama hamileliliğinin iyi gittiğini hissediyosun belkide bu şekilde
yaa sapıttı bu site dicem kızıcaklar haaa
tahine bayılırım birde kurabiyesini yaptım geçende komşum bayılmışşşş
ayşemmm sol kasığım ağrıyoo adetim bitti ama bu garip bi ağrı yumurtlama ağrısı gibi hoşuma gidiyo nedense

yelizimmmm

Erken yumurtluyosundur belki fundammmm. Hadi bu ay rast gelsin insallahh
Ben bi kahvalti yapayim gelirim canlarr

Hosgeldinn yelizimmm gunaydinnn
Yaa artik gecsin bu agrilarinn Allahim bol sifa versin sanadaa canimmm

Sagol aysemm amin canmm hepimizee

Fundosummm
ben de bakiniyorum şu site yonetimine mesaj yazilan yer varya oraya mi yazsakk beni de yeni uye gibi gostermişş

ayy yeni bi tarif buldum elma kabuğu tarçın zencefil karanfil demliyosun öksürüğe iyiymiş hiç kesilmedi benim öksürük yaaa

ayy yeni bi tarif buldum elma kabuğu tarçın zencefil karanfil demliyosun öksürüğe iyiymiş hiç kesilmedi benim öksürük yaaa

Hemen denee. Zencefil bogaza cok iyi gelio zaten.
Sen cok fena usurmussun demekki. Gerci oksurmek daha iyiymis. Hastalik iyilesmeden oksuruk gecerse iltihap cigerlere iner gizlenirmis.

Bana biri kahvalti hazirlasa ne var sankii
Hicc yataktan cikasim yokk
Doktoru aradim saat 4 den once telefon baglayamiyorlarmis :26:

bidahamıııı pisboğaz oburrrr
yap yap bunuda minik erkek için ye
tam bi kahvaltyı yapmak çok güzelllll değilmi ama yalnızda çekilmiyor
ben eti form yedimmm :120:
çok canım sıkılıyooo

bidahamıııı pisboğaz oburrrr
yap yap bunuda minik erkek için ye
tam bi kahvaltyı yapmak çok güzelllll değilmi ama yalnızda çekilmiyor
ben eti form yedimmm :120:
çok canım sıkılıyooo

Ben de nasil uşeniyorum anlatamamm kahvalti hazirlamaya
Her gun fix rafadan yumurtaa peynir çay :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…