tamam canım çok sağol yaparım bunları ama yemekte yemem lazım yemek yemezsem çok halsiz kalıyorum
ayyyyy sosyalllsenin yazını okurken eti form yiyodum zaten kupkuru bişey bi püskürttüm ekrana o ifadeni görünce
anam o ne öle o fotolar ne kim değişmiş kalpler niye eksilmişşş
bu arada feyse dalmışım burayı indirdim aşağı coşmuşsunuz
evet yaa benoşa bende kızdımmm tamam hassas bu konuda eminim hepimiz öyle oluruz ama bakanımız yok filan bak ayşenin anneside yakınındaydı ama yine kız kendi başına çabalıyordu ve bide bizle uğraşıyoduu
sosyalimde yalnızkızcağızda zor durumda canlarım Allah yardımcınız olsun diyorum yine başka bişey diyemiyorum zor gerçekten ama bide şöle düşünün en fazla 3 aylık bi zorluk bu genelde çoğu kişide öyle ilerleyen aylarda daha rahat az kaldı yani
eşimin kuzeninden ve ayşeden biliyorum ilk ayları zor sonrada gez babam gez
hele o kız varyaa kapı duvardı kimseyle görüşmüyo yataktan çıkmıyo ayy ne zorduu durumu sonraaa bi baktım bir dolanıyo bir geziyo bi hareketlii geçicek kızlarrrr
ayşemmm nasıl oldun kuzum gribin geçtimi biraz
ayyyyy sosyalllsenin yazını okurken eti form yiyodum zaten kupkuru bişey bi püskürttüm ekrana o ifadeni görünce
anam o ne öle o fotolar ne kim değişmiş kalpler niye eksilmişşş
bu arada feyse dalmışım burayı indirdim aşağı coşmuşsunuz
evet yaa benoşa bende kızdımmm tamam hassas bu konuda eminim hepimiz öyle oluruz ama bakanımız yok filan bak ayşenin anneside yakınındaydı ama yine kız kendi başına çabalıyordu ve bide bizle uğraşıyoduu
sosyalimde yalnızkızcağızda zor durumda canlarım Allah yardımcınız olsun diyorum yine başka bişey diyemiyorum zor gerçekten ama bide şöle düşünün en fazla 3 aylık bi zorluk bu genelde çoğu kişide öyle ilerleyen aylarda daha rahat az kaldı yani
eşimin kuzeninden ve ayşeden biliyorum ilk ayları zor sonrada gez babam gez
hele o kız varyaa kapı duvardı kimseyle görüşmüyo yataktan çıkmıyo ayy ne zorduu durumu sonraaa bi baktım bir dolanıyo bir geziyo bi hareketlii geçicek kızlarrrr
ayşemmm nasıl oldun kuzum gribin geçtimi biraz
İyi insan lafi ustune gelirr
Gunaydin canlar
Aysemmm sosyalim fundosumm
Ben ayni teraanee devamm.agrilar ve sinir harbi tam gaz
Bu saatte uyanik olmamdan belli zatii
ben 7000 den fazla yazı yazmıştım 140 lara düşmüşyalnız ben hamile olduğumu şimdi hissediyorum midem bulandıkça seviniyorum
Sosyalimm tahini bende yerimm. Evde yoktuu haftasonu aldirayim esime. Sagol canimm
Iyiyim fundam gribim gecti cok sukurrrrr.
Ne guzel soylemissin fundammm. Benim 3 ay bile surmedii kiz. 10.haftamda bitti. Sonrasinda yeni dogmus gibi oluyorsunn
Sen nasilsin sekerrrr
Mesaj sayisi 8 mii
valla bende öle olurum sosyalimmm tabi zor başa gelince anlıyosun ama hamileliliğinin iyi gittiğini hissediyosun belkide bu şekilde
yaa sapıttı bu site dicem kızıcaklar haaa
tahine bayılırım birde kurabiyesini yaptım geçende komşum bayılmışşşş
ayşemmm sol kasığım ağrıyoo adetim bitti ama bu garip bi ağrı yumurtlama ağrısı gibihoşuma gidiyo nedense
yelizimmmm
Hosgeldinn yelizimmm gunaydinnn
Yaa artik gecsin bu agrilarinnAllahim bol sifa versin sanadaa canimmm
valla bende öle olurum sosyalimmm tabi zor başa gelince anlıyosun ama hamileliliğinin iyi gittiğini hissediyosun belkide bu şekilde
yaa sapıttı bu site dicem kızıcaklar haaa
tahine bayılırım birde kurabiyesini yaptım geçende komşum bayılmışşşş
ayşemmm sol kasığım ağrıyoo adetim bitti ama bu garip bi ağrı yumurtlama ağrısı gibihoşuma gidiyo nedense
yelizimmmm
ayy yeni bi tarif buldum elma kabuğu tarçın zencefil karanfil demliyosun öksürüğe iyiymiş hiç kesilmedi benim öksürük yaaa
Senin doktorunuda hastayimm:)Bana biri kahvalti hazirlasa ne var sankii
Hicc yataktan cikasim yokk
Doktoru aradim saat 4 den once telefon baglayamiyorlarmis :26:
Senin doktorunuda hastayimm:)
Bende simdi kahvalti yaptim. Yakin olsak sanada bi tost yapardim kizzz
Ahh canmm sagollll
Yapmis kadar olduunn kizz
ben kahvaltimi yaptim ama doymadimbidaha yapicam sanirim
bidahamıııı pisboğaz oburrrr
yap yap bunuda minik erkek için ye
tam bi kahvaltyı yapmak çok güzelllll değilmi ama yalnızda çekilmiyor
ben eti form yedimmm :120:
çok canım sıkılıyooo
Ben de nasil uşeniyorum anlatamamm kahvalti hazirlamaya
Her gun fix rafadan yumurtaa peynir çay :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?