Ağlayakta gözden mi olak???

bidahamıııı pisboğaz oburrrr
yap yap bunuda minik erkek için ye
tam bi kahvaltyı yapmak çok güzelllll değilmi ama yalnızda çekilmiyor
ben eti form yedimmm :120:
çok canım sıkılıyooo

Ben de nasil uşeniyorum anlatamamm kahvalti hazirlamaya
Her gun fix rafadan yumurtaa peynir çay :26:

yalniz kahvaltinin keyfi cikmiyorkiii hele kahvaltidan sonra muhabbetle icilen cayyy
bende genelde tost yiyorum yumurta bile yapmaya useniorumm

arkadaş listem 4 kişiiii ve farklı kişiler çıkıyooo her yenilememdeeee

benimde sadece 1 kişi görünüyor eketen

kız sosyalll bizim kalpler 1 adet ayşenin 4

onuda şimdi farkettim iyice sapıtmışlar

eve gideyimde patates haşlaması yapayım bari

İyi insan lafi ustune gelirr
Gunaydin canlar
Aysemmm sosyalim fundosumm
Ben ayni teraanee devamm.agrilar ve sinir harbi tam gaz
Bu saatte uyanik olmamdan belli zatii

yelizimmmm

Mesaj sayisi 8 mii

hepimizin öyle merak etme

benimde sadece 1 kişi görünüyor eketen

onuda şimdi farkettim iyice sapıtmışlar

eve gideyimde patates haşlaması yapayım bari

yelizimmmm

hepimizin öyle merak etme

Patatesten sonra bikac kayisi ye cnm. Yoksa bagirsak sorunun baslar sosyalim sana anlatmistim yaa birde firinda patates yapiodum. Oda cok iyi gelmistiii.hadi afiyet olsunnn

Benim mesajlarim ayni. Bana dokunmamislarr

Sizler beni bebek konusunda yanlış anladınız..
Bu konuda daha önce sen hariç kızlar bana aynısını yazmıştı ve zaten içim rahatlatmıştı ama benim iki gündür karnım ağrıdığı için korkuyorum demek istemiştim.. Belki iyi bişeyler duyarda boş yere tedirgin olmuşum derdim.. Tepki almak için değil..

Herkesin farklı sorunları var hamilelik kolay bişey değil zor zanaat biliyorum ama ben pazartesi akşamından beri yatak döşek yatıyorum ateşten geceleri uyıyamıyorum boğazım şiş öksürüyorum üstüne gripim bide baş ağrısıda cabası

Ben sadece paylaşmak istemiştim ama tepki vermenizi beklememiştim..
Kimsem yok demek sizlerin var demek değildi hiçte öle düşünmedim.. Eşimde hasta olduğu için sadece yanımda bi akrabamı görmeyi çok istedim onu belirtmek istedim.. Yoksa bende biliyorum ayşenin be zorluklar çektiğini ve şu anda nasıl bi yeme potansiyelinde olduğunu..

Patatesten sonra bikac kayisi ye cnm. Yoksa bagirsak sorunun baslar sosyalim sana anlatmistim yaa birde firinda patates yapiodum. Oda cok iyi gelmistiii.hadi afiyet olsunnn

Benim mesajlarim ayni. Bana dokunmamislarr

bağırsak sorunum yok çok şükür ama başlayabilir haklısın şu ara bahataratlı yemek istemiyorum canım tuz yeterli olacak sanırım

Rabbime bin şükürler olsun Allah'ımmm nasıl güzel bir duyguymuş o pıt pıtlar.. Minnacık bir varlığın kalbinin sesi kendinden ne kadar büyük de çıkıyor ne mucize Rabbim güm güm güm güm... Hastaneden geldiğimden beri ağlıyorum öyle güzel bir duyguymuş ki.. Rabbim duymayanlara hayırlısıyla duymayı nasip etsin inşallah.. Sizlere de hayırla en önemlisi SAĞLIKLA versin Rabbim inşallah en kısa zamanda.. Şükür ki ilk gebeliğimdeki gibi olmadı o güm güm'ü duydum mercimeğimin ya kurban olurum onu yaradana..

Eki Görüntüle 1029646

hadi gözün aydın perican darısı başımıza ve bebiş bekleyen tüm herkesin başına

Yumurtali ekmegi ben de cok severim.benim cocuklugumdan da cok guzel bi anısı var
Şu yumurtaya bulayip kizarttigin dimii.Ama cok yagli oluyooo

aynen ondan yelizcim

benaycım sen hariç derken ? umarım bana sitem etmemişsindir ki buna çok kırılırım eğer anladığım şeyi demek istedinse ben burada herkesi anlamaya ve destek olmaya çalışıyorum hiçbi zaman "ben" diye bakmadım olaylara
neyse herkesin içindekini Allah biliyor ben uzatmıyım
ha bide hamilelik kolay değildir bunu bilmiyorum malesef evet ama hamileliği özlemle beklemekte çoook zor

Aaa canım benim hadi gözün aydın olsun. Darısı başımıza artık.. Çok sevindim ve o anı tahmin edebiliyorum nasıl bi mucize.. Sağlıkla sıhhatle büyüsün doğsun inşAllah

Pericann gozunaydinn canm benimm artikk şu korkularini bi kenara birakipp hamileliginin tadini cikar olur muu Allahin izniylee gerisi de hayirlisiyla saglikli gecsin senin ve tumm hamişlerimiz icinn
Hazir bu kadar coşkuluykenn bize de bol bol dua ett

hadi gözün aydın perican darısı başımıza ve bebiş bekleyen tüm herkesin başına

Sağol canımmmmm.. Darısı başına en hayırlı bir şekilde.. Her isteyene de Rabbim bu güzelliği yaşatsın... İnan sıra bana gelmeye yakın koltuğa yapıştım ellerim ayaklarım yüreğim titriyordu öyle kötü olmuştum ki... Gecce kabuslar gördüm... Şükür ki Rabbim yüzümü güldürdü...

pericim gözün aydın canımmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallahhh
çok sağol güzel dileklerin içinnnn

Aaa canım benim hadi gözün aydın olsun. Darısı başımıza artık.. Çok sevindim ve o anı tahmin edebiliyorum nasıl bi mucize.. Sağlıkla sıhhatle büyüsün doğsun inşAllah

Amin canım benim inşallah inşallah sen o anki ruh halimi bilseydin kalbim duracaktı ben ekranda önce tam göremedim dedim Allah'ım yine atmıyor sonra doktor kalbini dinletmek için çabaladı bi ses duydum güm güm güm güm gözlerim doldu çıkınca da ağladım çok güzel gerçekten.. Rabbim herkese nasip etsin

Allah razı olsun canım.. Ne korkuydu hem de kalp krizi geçirecektim inan ki :) Kız ağzımdan dua düşmüyor inan ki hepiniz her duamda aklımdasınız öyle içten ediyorum ki çünkü bu duyguyu her kadının yaşaması lazım kimse mahrum kalmasın bu duygudan diye çok dua ediyorum

Aksi bi düşüncem burdaki kimseye karşı olmaz ben sizleri seviyorum sen hariç derkende o gün sen yoktun hastaydın galiba senin yorumun olmamıştı demek istedim..
Bende uzatmak için yazmadım sadece tepkiye üzüldüm ve açıklamak için yazdım canım..

Vee benim sana yelize ve twine ezoya duam hiç eksilmiyo.. Biz bu tabloyu doldurmayı bekliyoruz her ay umutla

Benoss tekrar gecmis olsun
Hamilelikten pek anlamayan biri olarak burada sana yazilanlarin aslinda senin kendini yersiz yiprattigin,icini rahat tutman kendini yememen icin verilen tepkiler oldugunu dusunuyorum
Kiz fundayi sen ben hepimiz cok iyi taniyoruz o da bu niyetle soylemistir zaten baska ne niyet olabilir ki
Belki de hamile olmayanlar olarak hamile olanlara yorum yapmak pek dogru degil
Ama siz de cok iyi bilirsiniz hamile olmayarak gecen her gun de epey zor zanaat

benoss ne yanlis anlamasiiii,ben icin rahatlasin,korkularin gecsin diye hep kendimden cevremden ornekler verdim sanaa,ki bunu herkese yapiorumm lizonun midesi yaniyordu onada yine once kendimi sonra cevremdekileri ornek vererek gaviscon ic rahatlarsin dedimmm.
seni cok iyi anliyorummm vee hepinize ayri ayri dua ediyorummm
herkesin duygulari biraz hassas bence bu aralar.. ama tekrar soyluyorum benim sabahki yazdigim yorumda anlatmak istedigim,kendini birakmaman ve korkularinin gecmesidirrr.fundosunda boyle dusundugune eminimmm
artik hepimiz birbirimizi daha iyi taniyoruz zaten. boyle gunlerde daha kenetlenmeliyizzz

perican cok sevindimmmm. Rabbim kucagina almayi nasip etsin canimm

Benn sikayet kismina yazdimm

Kizz patateste potasyum mu varmisss aa bilmeeyordumm

patateste var kuzu muzda falanda var

oyyyy hormonlar hormonlar yine gelmiş hormonlar

bende haftaya cuma gideceğim ya inşallah kalp krizinden ölmem çok heyecanlıymış değil mi herkes öyle diyor Rabbim inşallah herkese yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…