Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlar ben gideyim yarın yola gidicem hiçbirşeye elim gitmedi hiçbişi hazırlamadım kendimi bugüne öyle odaklamışım ki kötü bir haber alırsam gitmeyi bile düşünmüyordum.. Şimdi gideyim valizimi hazırlayayım yarın yolculuk vaaaarrrr :))))
İyi bakın kendinize sizden uzak kalıcam biraz... Sizi seviyorum çoooooooookkk...
Eyüp sultana gidince hepinize çoook çok dualar edicemmm inşallah...
Allah'a emanetsiniz..

selametle canım hadi kendine çok iyi bak hayırlı git hayırlı gel

Ayşem sağol canım benim inşallah..

Ben neler olmuş pek anlayamadım ama...

Allah kabul etsin dualarini cnm. kolay gelsin sanaa,hayirli yolculuklarrr. senide minigide opuyorumm

selametle canım hadi kendine çok iyi bak hayırlı git hayırlı gel

Sağol canımmmmmmm

Gerçekten insan beklerken heyecandan korkudan yerinde duramıyor... Hayırlısıyla sen de cuma günü o güzel sesi duyarsın inşallah canım benim diyeceksin ki dünyanın en güzel sesini içimde taşıyormuşum...

ilkini biliyorsun bende senin gibi duyamamıştım şimdi içimde yine aynı korkular var duyamayacakmışım geliyor Rabbim yine de herşeyin hayırlısını versin

ilkini biliyorsun bende senin gibi duyamamıştım şimdi içimde yine aynı korkular var duyamayacakmışım geliyor Rabbim yine de herşeyin hayırlısını versin

Bilmez miyim ben kendimi en kötüsüne hazırlamıştım zaten.. Ama emin ol iki gebeliği arasında farklar çok oluyo.. Mesela benim ilk gebeliğimde mide bulantısı vs. Hiçbişi yoktu.. Bunda çok daha farklıyım yüzüm gözüm bembeyaz olmuş öyle diyorlar sanırım mide bulantısından yani bi farklılık var.. Hep diyorlar korkma diğeri gibi olmayacak ama insanın inanası gelmiyor o pıtpıtı duymadan da inanamıyorsun.. Rabbim hayırla duymanı nasip etsin duyacaksın emin ol inşallah Ramminin de izniyle

aynen canım bende farkediyorum ilk gebeliğimde yaşantıma olduğu gibi devam ettim bunda çok farklı dün eşimde dedi yüzün gözün bembeyaz olmuş diyor bence hissediyorsun bi şeylerin yolunda gidip gitmediğinden amin canım cümlemize inşallah

Aaa böle hamile olan olmayan mı yazılacak aşkolsun.. Boşa açıklama yaptım galiba duymayım bi daha öle..
Hamile olmayı beklemek ne demek çok iyi biliyoruz o yoldan geçtik ve geçtiğimiz yolları unutmadık canım.. Be onun ne kadar daha zor olduğunuda..
Yorum yapmanında hamile olmak yada olmamakla alakası yok biliyosun ki konuşuyosun (genele söylendi) bilmiyorsan zaten yorum yapmazsın

Canım benim ben biliyorum zaten senin örneklerin öldürüyo beni ve sevindiriyo herşeye bi örneğin var çünkü..

İşte buna kopulur
O hormonlar bende yeni başladı galiba

yine bat günü yine adet olmadım yine açık sarı akıntı yine merak yine dakikalar geçmiyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…