- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Kızlar ben gideyim yarın yola gidicem hiçbirşeye elim gitmedi hiçbişi hazırlamadım kendimi bugüne öyle odaklamışım ki kötü bir haber alırsam gitmeyi bile düşünmüyordum.. Şimdi gideyim valizimi hazırlayayım yarın yolculuk vaaaarrrr :))))
İyi bakın kendinize sizden uzak kalıcam biraz... Sizi seviyorum çoooooooookkk...
Eyüp sultana gidince hepinize çoook çok dualar edicemmm inşallah...
Allah'a emanetsiniz..
Ayşem sağol canım benim inşallah..
Ben neler olmuş pek anlayamadım ama...
Kızlar ben gideyim yarın yola gidicem hiçbirşeye elim gitmedi hiçbişi hazırlamadım kendimi bugüne öyle odaklamışım ki kötü bir haber alırsam gitmeyi bile düşünmüyordum.. Şimdi gideyim valizimi hazırlayayım yarın yolculuk vaaaarrrr :))))
İyi bakın kendinize sizden uzak kalıcam biraz... Sizi seviyorum çoooooooookkk...
Eyüp sultana gidince hepinize çoook çok dualar edicemmm inşallah...
Allah'a emanetsiniz..
selametle canım hadi kendine çok iyi bak hayırlı git hayırlı gel
patateste var kuzu muzda falanda var
oyyyy hormonlar hormonlar yine gelmiş hormonlar
bende haftaya cuma gideceğim ya inşallah kalp krizinden ölmem çok heyecanlıymış değil mi herkes öyle diyor Rabbim inşallah herkese yaşatsın
Sağol canımmmmmmm
Gerçekten insan beklerken heyecandan korkudan yerinde duramıyor... Hayırlısıyla sen de cuma günü o güzel sesi duyarsın inşallah canım benim diyeceksin ki dünyanın en güzel sesini içimde taşıyormuşum...
ilkini biliyorsun bende senin gibi duyamamıştım şimdi içimde yine aynı korkular var duyamayacakmışım geliyor Rabbim yine de herşeyin hayırlısını versin
Allah kabul etsin dualarini cnm. kolay gelsin sanaa,hayirli yolculuklarrr. senide minigide opuyorumm
Bilmez miyim ben kendimi en kötüsüne hazırlamıştım zaten.. Ama emin ol iki gebeliği arasında farklar çok oluyo.. Mesela benim ilk gebeliğimde mide bulantısı vs. Hiçbişi yoktu.. Bunda çok daha farklıyım yüzüm gözüm bembeyaz olmuş öyle diyorlar sanırım mide bulantısından yani bi farklılık var.. Hep diyorlar korkma diğeri gibi olmayacak ama insanın inanası gelmiyor o pıtpıtı duymadan da inanamıyorsun.. Rabbim hayırla duymanı nasip etsin duyacaksın emin ol inşallah Ramminin de izniyle
ilkini biliyorsun bende senin gibi duyamamıştım şimdi içimde yine aynı korkular var duyamayacakmışım geliyor Rabbim yine de herşeyin hayırlısını versin
sende cuma gunu duyacaksin sosyalimm. zaten bak bulantilardan bellii
Benoss tekrar gecmis olsun
Hamilelikten pek anlamayan biri olarak burada sana yazilanlarin aslinda senin kendini yersiz yiprattigin,icini rahat tutman kendini yememen icin verilen tepkiler oldugunu dusunuyorum
Kiz fundayi sen ben hepimiz cok iyi taniyoruz o da bu niyetle soylemistir zaten baska ne niyet olabilir ki
Belki de hamile olmayanlar olarak hamile olanlara yorum yapmak pek dogru degil
Ama siz de cok iyi bilirsiniz hamile olmayarak gecen her gun de epey zor zanaat
benoss ne yanlis anlamasiiii,ben icin rahatlasin,korkularin gecsin diye hep kendimden cevremden ornekler verdim sanaa,ki bunu herkese yapiorumm lizonun midesi yaniyordu onada yine once kendimi sonra cevremdekileri ornek vererek gaviscon ic rahatlarsin dedimmm.
seni cok iyi anliyorummm vee hepinize ayri ayri dua ediyorummm
herkesin duygulari biraz hassas bence bu aralar.. ama tekrar soyluyorum benim sabahki yazdigim yorumda anlatmak istedigim,kendini birakmaman ve korkularinin gecmesidirrr.fundosunda boyle dusundugune eminimmm
artik hepimiz birbirimizi daha iyi taniyoruz zaten. boyle gunlerde daha kenetlenmeliyizzz
perican cok sevindimmmm. Rabbim kucagina almayi nasip etsin canimm
patateste var kuzu muzda falanda var
oyyyy hormonlar hormonlar yine gelmiş hormonlar
bende haftaya cuma gideceğim ya inşallah kalp krizinden ölmem çok heyecanlıymış değil mi herkes öyle diyor Rabbim inşallah herkese yaşatsın
Aa ne guzel olmuss
slm sosyalim yelizim nasilsiniz, ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?