kız sen ne çabuk 11 haftalık oldun maşallahh maşallah
kalp atımına ne zaman gideceksin inşallah
Ben sabah durumumu belirttim ya sosyalim telefona çok bakamıyorum ara ara alıyorum yatmaktan oturmaktan sıkılınca.. Beni bu aralar mazur görün..
10 haftalik kiz...11 gösteriyor takvimde, evet ya zaman cabuk geciyor...
sen nasilsin ne var ne yok?
kim hamis....
kiz bana doktor bir sürü test verdi istiyormusun dedi, yarin vermem gerek
1. her defasinda ultrason resmi istiyorsam 100 euro yoksa 9 ay boyunca 4 kere ultrason resmi veriyorlarmisikincisi ense kalinligini ölme ve kan
2.ense kalinligini ölme ve kan alma 215 euroücüncüsü
3. organ testi, organlarina bakiliyormus 40 euro
4. 4D resmi bunu kesinlikle istiyorum 140 euro
sence hangisini yaptirsam ki?
Canım ben normalde cumartesiye randevu alacaktım ama böle hasta olunca vazgeçtim o yüzden ne zaman iyileşirsem o zaman gidicem canım daha bu hafta bi sürü test yaptırcaktım o da kaldı.. Sen verdin mi kan testi
sen yat dinlen kuzu çok bakma tele hem ben senin için söylemedim ki
hormonlar hormonlar yine gelmiş hormonlar şarkısını tekrar söyletme bana
ben, peri bi de benay hamile peri bugün kalp atışınıda duydu darısı başımıza
kız yukarıda ki testler ne öyle resmen soygunnnbilemedim şimdi sen en iyisi türkiyeye gel bu testlere vereceğin parayla her ay gelir gidersin zaten
canım bana dr kalp atımından sonra yapalım dedi bütün testlerinisen benden 1 hafta öncesin o yüzden dedim iyi olup gitseydin dr a duyardın çok büyük ihtimal kalp atımını
sen yat dinlen kuzu çok bakma tele hem ben senin için söylemedim ki
hormonlar hormonlar yine gelmiş hormonlar şarkısını tekrar söyletme bana
ben, peri bi de benay hamile peri bugün kalp atışınıda duydu darısı başımıza
kız yukarıda ki testler ne öyle resmen soygunnnbilemedim şimdi sen en iyisi türkiyeye gel bu testlere vereceğin parayla her ay gelir gidersin zaten
canım bana dr kalp atımından sonra yapalım dedi bütün testlerinisen benden 1 hafta öncesin o yüzden dedim iyi olup gitseydin dr a duyardın çok büyük ihtimal kalp atımını
ooohhh ne güzel,masallah masallah..hepinizi tebrik ederim..allahim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin...öbür kizlarada bol bol dua ediyorum
kiz senin takvimin niye yok? Kac aylik...
Kiz bu testler bu kadar para...
TR ye gelemezdim suan biletler 350 euro...yani cok pahali...yazin hata 550-700 euro oluyor gidis gelis..ates pahasi yani 
Kiz hic bilmiyorum hangi testleri yaptirsam diye, sen hangilerini yaptirdin
Mutlaka ama işte ben böle olacağımı bilesem nişana töbe gitmezdim.. Rabbim galiba bana bi uyarı yolladı aklım bulandı ya gitsem mi gitmesem mi diye ama işte kader bilinmez gittim aldım sepiyi geldim
Bu haftaya kendimi hazırladıydım aslın canım ama nasip değilmiş demekki.. İyi hissedersem yarın giderim muhtemelen bu kadar acının üstüne iyi gelir..
Baş ağrım geçsin yeter 3,5 gün oldu bu kadar hiç olmamıştım rabbim kimseye vermesin
10 haftalik kiz...11 gösteriyor takvimde, evet ya zaman cabuk geciyor...
sen nasilsin ne var ne yok?
kim hamis....
kiz bana doktor bir sürü test verdi istiyormusun dedi, yarin vermem gerek
1. her defasinda ultrason resmi istiyorsam 100 euro yoksa 9 ay boyunca 4 kere ultrason resmi veriyorlarmisikincisi ense kalinligini ölme ve kan
2.ense kalinligini ölme ve kan alma 215 euroücüncüsü
3. organ testi, organlarina bakiliyormus 40 euro
4. 4D resmi bunu kesinlikle istiyorum 140 euro
sence hangisini yaptirsam ki?
ooohhh ne güzel,masallah masallah..hepinizi tebrik ederim..allahim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin...öbür kizlarada bol bol dua ediyorum
kiz senin takvimin niye yok? Kac aylik...
Kiz bu testler bu kadar para...
TR ye gelemezdim suan biletler 350 euro...yani cok pahali...yazin hata 550-700 euro oluyor gidis gelis..ates pahasi yani 
Kiz hic bilmiyorum hangi testleri yaptirsam diye, sen hangilerini yaptirdin
herşeyin hayırlısı canım öyle düşünme, sende daha önceden migren falan var mıydı
Tabii canım illa hayırlısı olacakmış olmuş..
Canım bilmiyorum ki ben var diye tahmin ediyorum çünkü bormalde haftada bi gün yatırıyodu.. Bebek önceside ağrırsı ilaç alırdım hemen geçerdi.. Bebek isteyeli beri ilaç almadım bi gün yatardım geçerdi böle ilk oldu. Gitmedim doktora mr çektirir diye bebek olursa zarar olur diye ama en az 6 ay bebek bekledik
kız seninde böyle geçecek demek ki
arkadaş eski kadınlar nasıl yapıyormuş acaba :44: kız acaba onların hormonları mı yoktu
kız ne bilim
Teyzenin hikayesini okdum çok güzeldi.. Kadın 6 aya kadar gitmemiş doktora canavar gibi iki tane doğurmuşbirine de demiş ya daha var içerde
Bizler çok hassasız.. Eski toprak bi başka
sağol canım tşk ettimamin darısıda diğer kızların başına benim daha 6 haftalık cano , takvim falan yapmayacağım sanırım böyle kalsın ilkinde yaptıkta ne oldu ben daha test falan yaptırmadım canım daha çok erken
Canım tşk ediyorum allah razı olsun.. Amin hepimizin inşAllah..
Valla onların hepside önemli yani de niye ultrason resmi paralı anlamadım ne saçma .. Bizler daha o aşamalara gelmedik 12. Haftada ense kalınlığı var bi tek şimdilik onu biliyorum..
ayy evet o anlattıkça bendeböyle dinledim teyzemin bu kadar kolay doğurmasının sebebi çok yürümesiydi canım bayağı yürürdü 5. katta oturuyordu zaten doğumuna 10 gün kala artık bizde kaldı bende yürümeye başlayacağım kolay doğum yapıyormuşsun böylelikle
Kizlar merhaba Ya kızlar twinle giremedim birturlu kabul etmedi dünkü site onarımı yuzundenmi oldu bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?