Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın kızlar
dün mahkememiz vardı giremedim
siteye nolmuş şifremi kabul etmedi yeni şifre aldım

herkes aynı şeyden şikayetçi canım site bakıma girdiğinden beri böyle sorunlar yaşanıyor, mahkeme nasıl oldu karara bağlandı mı

herkes aynı şeyden şikayetçi canım site bakıma girdiğinden beri böyle sorunlar yaşanıyor, mahkeme nasıl oldu karara bağlandı mı

yok bağlanmadı
dün bi ara kalbim bebeğinkinden daha hızlı çarptı sanırım, kötü bi sonuç gelecek diye, 17 hazirana attı mahkemeyi.
bide teyze oturuyo yanımda kocası dövmüş dövmüş şikayetçi olmuş hapse girmiş bankadan kredi çekmiş çıkmış adam yine kadının başına çöreklenmiş. al işte yanımda ben şimdi hakime ne deyim mecbur vazgeçicem diyo boşandırmıyo da düzelmiyo da şikayetçi olsam cefasını yine ben çekiyorum diyo. boyunca da oğlu var yanında çok üzüldüm

off Allah yardım etsin yaa ne kadar kötü bi durum sen bi daha gitme mahkemeye falan baksana heyecanlanıyorsun

off Allah yardım etsin yaa ne kadar kötü bi durum sen bi daha gitme mahkemeye falan baksana heyecanlanıyorsun
hiç gitmek istemedim de mecburen şahit olarak gittim. zaten sonraki mahkemeye sadece sanık gelsin dedi.
bugün cumaa sanki sen bugün hastaneye mi gidiyordun yanılıyomuyum sosyoşumm

Gunaydin canlarrr herkes iyidir ins. Ben bugun annemdeyim. Birazdanda annemin arkadasina gidecezz.
Sosyoss kalp atislari haftaya cuma miydiii.aklimda bugun gibi kalmiss

Gunaydin canlarrr herkes iyidir ins. Ben bugun annemdeyim. Birazdanda annemin arkadasina gidecezz.
Sosyoss kalp atislari haftaya cuma miydiii.aklimda bugun gibi kalmiss

bende annemi özledim
dün ordaydık mahkeme de o taraftaydı annem yoktu sadece babam vardı ev bomboştu sanki

kızlar günaydın

az önce pofudugun başka bı konuda yazısını okudum da.

arastırma da aşılama için rapor cıkarmak ıcın 3 yıl evlı olmak şartı varmıs. rapor cıkarmadan olmaz mı?

özellerde böyle bi şart aranmıyo sanrım

ee benım de 3 yılım dolmadı nasıl olacak bılgısı olan var mı:44:

Selammm kızlarrr

Bugün çok şükür baş ağrım kesildi..
Dün ibrahim saraçoğlu bi kanala konuktu aradım tam 1 saate yakın telde bekledim proğram bitti ben bağlanamadım soru soracaktım oysaki

Bende netten baş ağrısına ibrahim amca ne demiş ona baktım bitkiler kafama yatmadı bi tek yarım bardak suya bi tane limon sıkıp içmek yattı yemekten sonra yaptım oldu
Sizlerinde aklında olsun artık..

Benim mutfağı b.. Götürüyo hiç elim gitmedi ben bugün azcık iyiyim orayı temizlemeye gidiyorum..

Eşimde işe giderken düşüp bayılmış öğlen gelecek inşAllah ara ara gelirim yine ben

Gunaydin kizlar
Benos gecmis olsun baş agrin gecmesine sevindim bas agrisina biberiye de iyi geliyor annem kullandi super
Sosyalimm,lizimm,aysem fundam herkesi opuyorum
Agrilarim ve ben yataktayiz cikmayi da dusunmuyorum

Kızlarr yazdım dün ama kimse okumamış sanırım dün twin ismiyle girmeye çalıştım site kabul etmedi eski ismimle girince oldu canlar herkes iyidir inş dün çok işlerim vardı tayin işleriyle uğraştım merkeze geldim canlar
Ondan önceki gün de site bakımdaydi giremedim..
Az önce yeni hesap açtım Twinsare ismiyle haberiniz olsun 24 saat içinde açılacaktır diyo yani sizi unutmadım haberiniz olsun canlar..Bu arada adet oldum dün
Benosum sosyalim yelizim fundoşum lizim ayşem öpüyorum hepinizi

Son düzenleyen: Moderatör:

Gunaydin kizlar
Benos gecmis olsun baş agrin gecmesine sevindim bas agrisina biberiye de iyi geliyor annem kullandi super

günaydın kızlar hoşgeldiniz
benayım daha yeni mi geçti baş ağrın nasıl dayandın onca gün Allah sabırlar ve sağlık versin canım. limonun çare olmadığı dert yokki. benimde canım çok istiyor ama sonra reflüyle uğraşıyorum artık kestim limonu. çok yorma kendini tekrar uğraşma ağrılarla sonra.
yelizcim sana ne oldu hala kanamadan dolayı olan ağrılar mı? takip edemedim heralde kaçırdım çekicekmisin böyle ağrıyı neden oluyomuş ki

Twincan ben sana cevap yazmistim aslinda :26:
Lizim gunaydin.Evet ayni sorundan dolayi agrilar devam ediyor adet gelene kadar devam edicek sanirim Allah daha beterinden korusun

slm kızlar nasılsınız ben dünden beri iyi değilim baş ağrım yüzünden salı günü kontrolüm var gidince doktora soracam ne yapabilirim diye
sizler iyisinizdir inşallah hastalananlar var çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin
hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun

Gunaydin kizlar

Canım sanada çok geçmiş olsun.. Senin zaten nasıl sonuçlanacak çok merak ediyorum.. Sonuçta ağrının küçüğü büyüğü olmaz insanın canı orda oluyo.. Rabbim tez zamanda şifa versin sana canım

Canım şifre değişikliği talebi ile giriş yaptım ben.. Öle denedin mi bilmiyorum ama.. Neyse hesap açmışsın yeni.. Geçen gördüm hatta bu aybike kim yaa beni falan tanıyı dedim meğer senmişsin

Tayin nereye canım inşAllah olur.

Fatmam geçmiş olsun.. Suya limonu sık iç canım benim öle geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…